Benim günlüğüm

Nedense uzun zamandır ilk kez bugün yeni bir gün umuduyla başladım güne. bugün ilk emekli maaşımı aldım. emekli olup çocukmu doğuracağım diye zamanında büyük konuşmuşum evet olacak emekli oldum ve çocuk doğuracağım.:) ne güzel olacak benim hayatım da sıradışı şeyler hep oldu ve olacak. aykırı olacağım ille. herkes merak edecek ve konuşacak benim hayatımı. aksi olsa şaşarım.
olsun benim hayatım benim seçimlerim benim tercihlerim. hepsiyle çok mutluyum.
ama öyle ama böyle bir tane daha bebek istiyorum hatta iki tane.

bankada emekli kuyruğu vardı. memurda beni azarladı hanfendi emeklinin kendisi gelmeli diye.:)) benim dediğimde şaşkınlığı çok komikti. allahım şükürler olsun. çok genç kısmet ettin. çok genç görünmemi sağladın yaşıma kimsenin inanmaması hoşuma gidiyor her zaman. mutluyum. bugün mutluyum.
umutluyum.
ve kendime mutlu umutlu komik olmayı aşılayacağım kızımı çok seviyorum herşeyin içinde çok komik bir yan bulup çok gülüyor herkesi de çok güldürüyor. bende tiye alıcam hayatı. gülüp geçeceğim. zira gülecek şükredecek çok şeye sahibim çok güzel çok sağlıklı mutlu bir kızım var. şükür ki onun istediği herşeyi en iyi şekilde karşılayabiliyoruz. dünya yakışıklısı dünya iyisi bir kocam var. bana günde en az 20 defa beni sevdiğini söyleyen en az 50 defa bunu hissettiren birtanem var. onu çok seviyorum. ona ilk günki gibi aşığım 10 gün sonra 5 yıl olacak ilşkimiz. o ilk günki kadar çok seviyorum onu. allahım binlerce şükürler olsun. binlerce kere teşekkür ederim hayatım için.

babama ve eşimin kardeşine yardım et. bu ay hastanelerde geçecek. mutlu geçsin sonu mutlu olsun inşallah.
eşimi kızımı ailemi işimi yaşadığım yeri evimi kendimi herşeyi hayatımı seviyorum. tek eksiğim a... o da gelecek. bugün ve bugünden sonra buna çok çok inanıyorum.

hava uzun zamandan beri tam benim istediğim gibi yağmurlu ılık sakin çok güzel tam uyku havası. yada ormanda bir otelde sıcak bir odada camlar açık dışardan gelen sesleri dinleyerek bitaneme sarılmak istedim.
tatil ihtiyacım var bu kesin.
ben donasyona son günlerde çok sıcak bakıyorum ama sen istemiyorsun bitanem. ikimizin parçası olmayacaksa olmasın diyorsun ama ben olsun istiyorum. içimde büyüyecek bence farketmez.
ama sen kesinlikle istemiyorsun. bakalım zamanla neler olacak. bazen insan geleceği çok merak ediyor. acaba olacakmı nasıl ne zaman çok merak ediyorum. benim gibi sabırsız bir insana imtihan oldu bu süreç sabret sabret sabret
babamın durumu henüz netleşmedi bakalım o ne olacak.
allahım şu hastane işleri sağlıkla bitsin inşallah

bu arada ilaç kullanınca yine geçen defa olduğu gibi 4 kilo aldım dün akşam yürüdüm bugün dikkat ediyorum ama kilo almış olmak beni çok üzüyor. kendimi çirkin hissediyorum buraya geldiğimizden beri 13 kilo aldım bu süredeki ilaçlarında etkisi var sanırım. birde işin etkisi. eskisi kadar hareketli değilim.
ama çok rahat ve mutluyum.
bugün ne yapsam bilemedim canım sıkılıyor bişiler yapmam lazım kitap alsam bikaç tane ama okuyamıyorum kafam başka düşüncelerde okuyorum sayfalarca bişi anlamıyorum. dergi i,nternet daha iyi şu ara
bugün işler durgun pek gelen giden yok hava nedeniyle insan yok ortalıkta
canım hep bişiler yemek istiyor ......

ama sebebini buldum aldığım kilolar beni çok rahatsız ediyor birde babamın rahatsızlığı. çok korkuyorum ona bişey olacak diye. şu an yine kardeşimin yanında acilde. 150 lileri geçmiş kalp ritmi. doktoruda almanyada ulaşamıyoruz. allahım bu ay geçsin ve herşey yoluna girsin artık
bende dikkat etmek istedikçe eşim işimi zorşlaştırıyor. akşam yine dışarda yemek yedik o zaman çok uzun süre ve çok yiyorum. yediden sonra bişi yeme diyor herkes ben zaten 9 da başlıyorum yemeğe.:(
nasıl düzene sokucaz bu durumu biz.
allahım ne iradesiz biriyim ben. yine çikolata yedim az önce canım sıkıldıkça daha çok yiyorum.
hava bi yağıyor bi açıyor. bende öyleyim nasıl umutlanacağım nasıl toparlanacağım ben??
keyfim yok kendimi zorlasamda.
böyle oluncada alışveriş yapmak ve yemek istiyorum.
neyse yazıp içine dibine dalmaktansa bu modun. unutup üstüne çıkayım bu keyifsizliğin. dizi izlesem?? kitap okusam?? film izlesem ??
off hiç bişi mutlu etmiyor beni düşünüyorum da beni mutlu edecek tek şey şu an hamile olmak. evet hamile olsam mutlu olucam buldum evet beni mutlu edecek tek şey bu
dilerim mutlu olurum.
eşim ilaçsız yine deneyelim diyor.
bende donasyon yapalım uğraşmayalım diyorum ama o istemiyor. bir kez donasyon yapacağımıza 3 kez kendi yumurta ile deneyelim.diyor ama hayal kırıklığı ve zaman kaybı oluyor. doğrusu ben istiyorum. olsun. yine benim içimde büyüyecek.
neyse sen istemediğin için olmayacak bu zaten.
zaman bakalım ne gösterecek

kaç gündür yazmak istemedim bişey, babam kardeşimde ama iyi değil ritm hergün bozuk yarın ablasyon olacak. bakalım ne olacak inşallah başarılı geçer. herşey yolunda gider.allahım yardım et ne olur babama. hayırlısı ile bitsin herşey ve iyileşsin. çok korkuyorum
bzizm yumurtlama günü aslında oradayken kendi yumurtalarımı toplatsam bi kere daha denesem ne güzel olur ama bilmiyorum
hazır hissedersem yapabilirim belki.
allahım ne olur yardım et bize. yarın sabah istanbulda olacağız.

babama ablasyon yapıldı.çok zor bir işlem yapıldığını söyledi doktoru. babam şu an çok çok iyi hem sağlığı hem morali harika. inşallah geçip gitti rahatsızllığı. doktoru mükemmel bir doktor. allahım çok şükür. çok mutluyum inşallah olmaz tekrar ritm bozukluğu. bu ay işler çok durgun nedense kimseler yok. yarın babamları götüreceğiz. allahım şükürler olsun .iyileşti galiba artık .

şimdi bir ameliyat daha var eşimin ablası oda iyi geçer inşallah sonra bizim malum işimize bakacağız.
şükürler olsun allahım.

ben ir yapım var keşfettim bunu daha yeni. kabul edemiyorum kolay kolay bişeyi diretiyorum hep. oysa akışa bırakmak en kolayı biliyorum hayat bildiği gibi gelsin işimiz gücümüz yaşamak diyorum ama yinede olmalı olacak istiyorum bu konuyu.

allah benim eşime bana yaşatmasada tekrar ona yaşatmalı bunu yaşatır allahım inşallah çok çok hakeden biri çünkü.
o dünyanın en iyi babası olacak. A... de çok şanslı bir çocuk olacak.

allahım herkese mutluluk sağlık huzur ver bize de ver.:nazar:

eşimin ablaının da ameliyatı bitti çok şükür rahim alındı çok kanamaları oluyordu knsızdı inşllah artık iyi olur. ameliyatı iyi geçti allah başka sıkıntılar vermesin çoktandır sağlık sorunlarıyla uğraştık ama sonları i,yi çok şükür bugün annemlerin evlilik yıldönümü. tam 46 yıldır çok mutlular allah sağlık versin birbirlerinden ayırmasın onları zor günler geçirdiler inşallah bundan sonra herşey güzel olur.
hava bulutlu bugün ama serin çok soğuk değil ama serin. canım bugün nedense hep bişiler yemek istiyor hep bişiler içmek istiyor. ben birazcık kilo versem çok mutlu olucam ama nedense veremiyorum. oysa 10 kilo versem çok mutlu olucam. hergün bugün başlıyorum diyorum ama yine yemeğe çıkıyoruz bişi oluyor bozuyorum.
birde diyet günlüğü mü yapsam ne :)
ne kadar iradem zyıf yeme işte.
kızıyorum kendime allahtan sigara falan içmiyorum bırakamazdım sanırım hiç.
allahım çok şükür bugün çok mutluyum. neşeliyim keyifliyim
allahım dün hastanede sanırım otistik bir çocuk gördüm annesi ameliyat oluyordu çocuğu birine bırakmış babası müzik dinlerken sakin oluyormuş çocuk ama müzik bitince bıraktığı kişi kumandadan yeniden açmayı becerememiş ve çocuk kafasını yerlere vurmaya başlamış. babasıda gidip alıp hastaneye getirmiş hemen. çocuk başını sallıyor sürekli 6 yaşlarında sanırım ama galiba yürüyemiyorda. göz teması kurmuyor elleriyle sürekli gözlerini ovuşturuyor. göz çevresi resmen oyulmuş gibi kıpkırmızı.allah yardımcıları olsun onların.
allahım çok diretiyorum çocuk diye. ama dün çok korktum. benim için hayırlısını ver diye dua ettim .

insanın başına gelebilecek en büyük acılardan b,iri olsa gerek. allahım kimseye verme

hakkıma hayırlısını diliyorum.
binlerce şükürler olsun herşey için..

sanırım artık kış geldi. bugün şapka takanlar bile vardı. eşim erkenden gitti bugün bende erken kalktım. evde biraz vakit geçirdim. evi özledim aslında hava da böyle olunca evde kalmayı özlüyor insan. ama yinede işi çok seviyorum. istersem haftada bir iki gün kalabilirim ama şu an istemiyorum.
şu an yine yoğun bir şekilde bebek istiyorum.
olsun artık. onunla evde kalayım. hatta evden hiç çıkmayayım :) ne güzel

günlüğe bile dökülemediğim günlerden biri bugün. ne bilim bilmiyorum işte.....

28 ekimde hastalanmıştım bugün 23 kasım bir iki gün öne geliyordu 5 gün öne geldi. mevsim değişikliklerinde oluyor böyle. gece çok üşüdüm ondanmış sanırım. birde dün ki tatlı isteğimden anlamalıydım. bugünde öyle nasıl tatlı yemek istiyorum

çok üşüyorum bugün güneşli ama soğuk hava bugün .
bu ay hiç bişey yapmıcaz galiba kndi yumurtam ile ilaçsız transfer yaptırmak istiyorum ama bu ay olurmu bilmiyorum. istanbula git gel nasıl olacak bilmiyorum.
babamın bugün ritmi 130 olmuş ona canım sıkkın bakalım ne diyecek doktoru geçti diye sevinirken bugün üzüldük.
bişeyler yapmak istiyorum bu aralar beni oyalayacak zevkli bir uğraşa ihtiyacım var.
eskiciden aldığım mobilyaları boyayıp yaptırmak istiyorum ama evde yer yok onlara büyük bir ev istiyorum inşallah 250 mkare falan bir ev denk gelir de alırız
üç oda küçük bize spor hobi odası olsun bi tane evde istiyorum.

ıvızr zıvır için kiler gibi biyer lazım. gerçi evde sadece uyuyoruz pek vakit geçirmiyoruz işten dolayı çok geç evdeyiz ama yinede olsun istiyorum.
inşalah içimize sinen bir ev denk gelir

arabam da gelsin istiyorum artık kasım sonu gelir diye düşünüyordum ama eşimde beklemişken 2013 olsun bir ay daha bekle dedi. sanırım yeni yıla kalacak. o da beni mutlu edecek bu iş yerini açtığımızdan beri bir yıldır çok uzun yıllardan beri ilk kez arabasız bir yıl geçirdim. zor olmuyor ama istiyorum.

bugün isteme günümdeyim istediğim biçok şey var.
bu iyi ama bazen hiç bişey istemiyorum o kötü benim için umutlanmayı hayal kurmayı seviyorum ben.
tüm hayallerime ulaştım şimdi bikaç hayalim daha var inşallah onlarda olacak..

kızım çok iyi çok zayıfladı keyfi çok yerinde okulda çok başarılı. bu da beni çok mutlu ediyor. dilerim iyi yazılar yazılmıştır ona allahım. benim kıymetlim bitanem.
çok şükürler olsun allahım.
çok çok tşk ederim verdiğin herşey için....

artık kış geldi
bugün iyice hissettim.hemen karardı hava.
bitanem hasta gibi bütün gece nefes alamadı burnu tıkandı. bi üşüdü bi terledi.
benim keyfim yok gibi ama ben hasta değilim.

bugün güldenin bir yazısını okudum hep çift çizgi görmeyi istemiş allahtan hiç istemediği kadar görmüş dış gebelik yüzünden.

yine birinin yazısı vardı hiç paramız yokken kıbrısı anlatan bir obje astım buzdolabıma bekle kıbrıs geleceğim dedim ve o para bize geldi kıbrısdan bebeğimizi alıp geleceğiz dedim ve bebeğim benimle yazıyordu.

istediğim herşey oldu hayatımda.ama bu bebek konusunda isteklerim çok karışık. inançsız ve kaygılı.
bunu değiştireceğim. bi kere kızım üzülürse tarafını kafamdan tamamen sileceğim.
ikincisi ben kendi yumurtamla mı istiyorum donasyon mu buna karar vereceğim.(bu nasıl olacaksa tabiki kendi yumurtamla istiyorum ama bazı gerçekler var) bu konuyu kafamda netleştireceğim.

eşim gibi kararlı olarak kendi yumurtamla istiyoruma yoğunlaşacağım. çünkü öyle istiyorum.
allah için zor bişey yok neden olmasın
allahım tüm dileklerimi bana gönderen yaşatan allahım binlerce şükürler olsun.

eksi 3. 5 derece. ilk karlı ve soğuk gün.
havalar gayet güzeldi geçen hafta yağmurluydu bugün karlı ilk kez yağdı. şu ana kadar yılbaşı hareketi hiç yok satışlar durgun. son haftaya bırakacak herkes hediye almayı sanırım.
uzun zamandır yazmıyorum. çünkü burada da kendimi yeterince gizli hissetmiyorum. hiç ummmadığım yerlerde ummadığım kişilerle karşılaşmak huyumdur. burada bile çözebilir birisi ben olduğumu düşüncesi en derin hislerimi, öfkelerimi duygularımı paylaşmama engel oluyor. oysa amacım buydu en içten en gerçek halimi kaleme almak ve seneye girip neler hissettiğime bakmaktı.
ama yazamıyorum tıpkı günlük tutamadığım gibi yakınlarımı kırmaktan okuyup üzülmelerinden okuyup kızmalarından korkuyorum. ne bilim. yazamıyorum.
bu yüzden hava nasıldı en çok bunu yazıyorum. çünkü geçen sene aralıkta kar yağdımı hatırlamıyorum şu an. ama seneye bakıp hatırlayacağım.
allahım ne olur yardım et bana
bu gece 21 aralık yeni bir aydınlanma hislerin güçleneceği bir sürece giriyormuşuz.
bu gece dua edeceğim. allaha binlerce kere daha teşekkür edeceğim. mutlu huzurlu akıllı sağlıklı bir kızım olduğu için. mükemmel bir eş verdiği için sağlıklı iyi bir aile verdiği için. iyi bir işim olduğu için hayatımızın huzurlu sağlıklı mutlu sorunsuz geçmesini sağladığı için.
binlerce kere şükredeceğim. ve ondan isteğim için yardım isteyeceğim. bana umut vermesini heyecan vermesini ve sonunda istediğimi vermesini isteyeceğim.
ne olur allahım bu defa ol de.
hayatımda ki eksiğimi tamamla. binlerce şükürler olsun verdiklerin için.
biz isteyen kullarını duy allahım.

bir yıl daha geçti.
nasıl geçtiğini yine anlamadığım bir yıl daha geçti.
bu yıl hayatımda hiç çalışmadığım kadar uzun saatler boyu çalıştım. ama hayatımda hiç dinlenmediğim kadar da çok dinlendim kafa olarak. yorgunluk sadece bedenseldi.
çok şükür bu yıl ufak tefek şeyler dışında iyi bir yıldı.
en önemli şey tüp bebek denemesi ve babamın operasyonuydu geriye bakınca.
birde yeni bir iş hayatıydı.

başka neler oldu düşünüyorum.
kızım çok zayıfladı ve çok mutlu bu yıl.
annem zayıfladı birazcık.
kardeşlerim evlerini tadilat yaptılar.mutlular çok şükür
biz hiç tatil yapmadık. sadece çok sık dışarda yemek yedik bu yıl.
biz çok mutlu güzel bir yıl geçirdik.
mutluyuz
binlerce şükürler olsun.
seneye buraya yazarken evde üç kişi olmak istiyorum yada belki 4
şükürler olsun allahım mutlu bir yıl mutlu bir hayat sunduğun için

sanırım en son yazdığım üstteki yazının sabahı seni yaptık minik kesecik.. sanırım sen benim altın yumurtamsın. ve babanın yolladığı o tamamlayıcıyı yakaladın o sabah. 1 ocak sabahı yani. hoşgeldin hayatımıza. umarım sağlıkla durursun orada. ve büyürsün.
bizi çok şaşrttın. artık seni beklemiyorduk. senin için eskisi gibi dikkatli de çalışmıyorduk. tam ümidi kesmişken seni bulduk karşımızda. hoşgeldin bebek.

bize çok hoşgeldin. iki gündür uçuyoruz. minik keseyi tesadüfen gördük (az kalsın ilaçla yok edecektik) ve beta hcg 583.40 pozitif.
şimdilik sana dair tek bildiğimiz bunlar. bu akşam yeniden kanda bakılacak bakalım büyümüşmüsün.
allahım umarım bir terslik olmaz.bu mucizeyi verdin bize tamamına erdir ne olur.
çok karışığım inanamıyorum kimseyle paylaşamıyorum. içim uçuyor. biran evvel sorun var mı yokmu bilmek istiyorum. kalp atışlarını duymak istiyorum. iyi olduğunu bilmek emin olmak istiyorum. bişey olacak diye korkuyorum.
çünkü sen ummadığımız anda gelen bizim küçük mucizemizsin. bu saatten sonra buna inancımız hiç kalmamıştı. ama allahım ol dedi ve oldun sen.
şimdi tek kaygım seni nasıl sımsıkı tutsam seni nasıl güzel güzel büyütsem ve seni nasıl korusam. canım minik yumurtam benim. çok ama çok mutluyuz. baban her dakika mesaj atıyor. her an beni ve şimdi de seni düşünüyor. içi uçuyor. ona benzeyen çok yakışıklı çok tatlı bi çocuk olursun inşallah.

biz seni çok istedik çok istiyoruz çok mutlu ettin bizi minik mucize. devam et hiç bırakma bizi.

allahım binlerce kere şükürler olsun. ben şansımı bana verdiğin tüm güzel şeyleri kıymetle minnetle sevip sarıyor koruyorum. sende bizi koru kolla. yanimızda ol. yardım et bize. ne olur bu minik mucizem bizim olsun. sağlık sıhhat ver ona ve tüm sevdiklerime. sen hep hakkıma hayırlısını verdin binlerce kere şükürler olsun. isteyen herkese istediği herşeyi veren allahım ne olur mutluluğumuzu yarım bırakma ne olur tamamına erdir.
çok çok çok mutluyum bu akşam inşallah daha da mutlu olacağım. şükürler olsun.

sanırım en son yazdığım üstteki yazının sabahı seni yaptık minik kesecik.. sanırım sen benim altın yumurtamsın. ve babanın yolladığı o tamamlayıcıyı yakaladın o sabah. 1 ocak sabahı yani. hoşgeldin hayatımıza. umarım sağlıkla durursun orada. ve büyürsün.
bizi çok şaşrttın. artık seni beklemiyorduk. senin için eskisi gibi dikkatli de çalışmıyorduk. tam ümidi kesmişken seni bulduk karşımızda. hoşgeldin bebek.

bize çok hoşgeldin. iki gündür uçuyoruz. minik keseyi tesadüfen gördük (az kalsın ilaçla yok edecektik) ve beta hcg 583.40 pozitif.
şimdilik sana dair tek bildiğimiz bunlar. bu akşam yeniden kanda bakılacak bakalım büyümüşmüsün.
allahım umarım bir terslik olmaz.bu mucizeyi verdin bize tamamına erdir ne olur.
çok karışığım inanamıyorum kimseyle paylaşamıyorum. içim uçuyor. biran evvel sorun var mı yokmu bilmek istiyorum. kalp atışlarını duymak istiyorum. iyi olduğunu bilmek emin olmak istiyorum. bişey olacak diye korkuyorum.
çünkü sen ummadığımız anda gelen bizim küçük mucizemizsin. bu saatten sonra buna inancımız hiç kalmamıştı. ama allahım ol dedi ve oldun sen.
şimdi tek kaygım seni nasıl sımsıkı tutsam seni nasıl güzel güzel büyütsem ve seni nasıl korusam. canım minik yumurtam benim. çok ama çok mutluyuz. baban her dakika mesaj atıyor. her an beni ve şimdi de seni düşünüyor. içi uçuyor. ona benzeyen çok yakışıklı çok tatlı bi çocuk olursun inşallah.

biz seni çok istedik çok istiyoruz çok mutlu ettin bizi minik mucize. devam et hiç bırakma bizi.

allahım binlerce kere şükürler olsun. ben şansımı bana verdiğin tüm güzel şeyleri kıymetle minnetle sevip sarıyor koruyorum. sende bizi koru kolla. yanimızda ol. yardım et bize. ne olur bu minik mucizem bizim olsun. sağlık sıhhat ver ona ve tüm sevdiklerime. sen hep hakkıma hayırlısını verdin binlerce kere şükürler olsun. isteyen herkese istediği herşeyi veren allahım ne olur mutluluğumuzu yarım bırakma ne olur tamamına erdir.
çok çok çok mutluyum bu akşam inşallah daha da mutlu olacağım. şükürler olsun.

tebrik edim canım senin adına çok sevindim.seni görmesemde tanımasamda çok ama çok sevindim çünkü aynı sınavdan geçiyoruz .rabbimin bir mucizesi bu insallh hayıRlısıla yavrunu kucağına alırsın darısı benim ve benim gibi evladının yolunu gözleyenlere olsun insallh.bir mucizede bana göster ALLAH'IM NE OLUR BENDE ANNE OLAYIMMM.SANA SIĞINDIMM.

Back
X