benim güzel evim

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.301
En iyi cevaplar
1
16.541
448
40
Bursa
bütün arkadaşlar neredeyse güzel evlerinin fotoğraflarını paylaştılar bende paylaşmak istedim

Son düzenleme:
fotoğrafların üstüne tıklayınca gerçek boyutunda bakabilirsiniz..

evin çok hoşmuş, özellikle salonuna bayıldım, mobilyalar çok orijinal

Perdelerin ilginç olmuş kötü anlamda değil...Güzel olmuş

En azından katlamalı ya da kruvaze değil

ooo sıcağı sıcağına öyle bir geçer zaman ki yi izlerken çekmişsin hemde sevdimmm
çok hoş canım güle güle otur

ooo sıcağı sıcağına öyle bir geçer zaman ki yi izlerken çekmişsin hemde sevdimmm
çok hoş canım güle güle otur

evet sıcağı sıcağına çektim ve hemen yükledim tatlım çok teşekkür ederim tatlım

insan özeniyo dimi buraya resim koymaya bende koycam ilerde bohçalarımı falan hıhhh
yeni mi evlendin mutluluklar dilerim

insan özeniyo dimi buraya resim koymaya bende koycam ilerde bohçalarımı falan hıhhh
yeni mi evlendin mutluluklar dilerim

10 haziranda evlendim tatlım :) inş seninkileri görmek nasip kısmet olur inşallah

cok guzel ve modern banyondaki ferforje acık dolap cok sirin :) nerden aldın aynısının beyazını dusunuyorum bende ama hiç rastgelmedim

gule gule oturun buarada

cok begendım canm evını mobılyanın markasını solermısın lutfen cok hosuma gıttı :)

canım arkadas oradan mı almıs bilmiyorum ama bu mobilyaların aynıları evgör mobilyada var

güle güle oturun inşallah, Allah içinize sindirsin. Bir şey sormak istiyorum salon halınızı nereden aldınız acaba? markası nedir?
şimdiden teşekkürler
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…