Benim güzel salonum :))

Neden sürekli salonunuzla ilgili konu açıyorsunuz daha öncede fotoğraf eklemiştiniz övgü almak mı hoşunuza gidiyor ?

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama benim için çok soğuk bi oda mobilya mağazası gibi biraz özenti geldi bana... ben bu odada oturamam ki ben salonların miisafir için olmasına karşıyım kendim oturuyorum yani misafirde gelirse yine aynı yerde ağırlarım.. gerçi şuan kiradayım evimiz yapılıyor salonum küçük fazla eşyam yok ama koltuklarım mürdüm çok seviyorum tüllerim kırık beyaz perdelerimde mürdüm.. Halılarım krem kenarları mürdüm....  ve en sevdiğim renk.. moruda çok severim keşke daha çok kullansaydınız.. avizemde sizinkine benziyor ama yuvarlak..

arkadaşa kızmışsınız, belki sözleri ağır olmuş biraz ama, ben de merak ettim neden salonunuzla ilgili aynı konuyu dört kere açtınız acaba?

güle güle mutlulukla oturun ama soğuk ve sıradan olduğu konusunda bazı arkadaşlarla hemfikirim...bir de az renkle ve az aksesuarla bile çok karmaşa yaratmışsınız...neyse zevk farkları söylediğim gibi mutlulukla oturmanızı dilerim...

yorumlarına katılıyorum
siyahı sevmememe rağmen çok hoş olmuş
güle güle oturun

mobilyalar güzel ve modern fakat bende bazı arkadaşlara katılıyorum sanki salon değilde mobilya fuarından ya da dükkanından bir kare gibi duruyor. böyle sıcacık aile evleri olur ya öyle değil işte. ne bileyim; belki de bunun nedeni çok mükemmelliyetçi dizayn edilmiş olmasıdır. güle güle oturun...

teşekkür ederim canım yorumun için..siyah ve beyazı birlikte nerede kullanırsan kullan zaten insana sıcaklık vermezler. Ama çok asildirler..Sıcaklık arayanlar daha yumuşak tonları kullanırlar evlerinde örneğin,kremler,kahveler,pembeler vs.. Ben de salonumun tarzını oluştururken bu detaya önem verdim yani amacım sıcaklık değil birbirine uyumlu objeler,modern,şık,biraz da vamp bir salon oluşturmaktı..

off ya bayıldım salonunza tek kelimeyle süper hayallerımın salonu siyah beyaz dekorasyonuna bayıldım bişey sorucam duvar rengıde beyazmı ?

çok modern olmuş güle güle oturun. yalnız birşey sormak istiyorum aydınlatma konusunda. avizeniz gerçekten çok şık bende öyle birşey bakıyorum da o spot lambalar (öyle mi deniyor bilmiyorum ama) ve diğer o mavimsi aydınlatma biraz karmaşa yaratıyor sanki. bende ev bakıyorum bu aralar bütün yeni yapılan evlerin aydınlatmaları bu şekilde. memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…