off ya bayıldım salonunza tek kelimeyle süper hayallerımın salonu siyah beyaz dekorasyonuna bayıldım bişey sorucam duvar rengıde beyazmı ?
çok modern olmuş güle güle oturun. yalnız birşey sormak istiyorum aydınlatma konusunda. avizeniz gerçekten çok şık bende öyle birşey bakıyorum da o spot lambalar (öyle mi deniyor bilmiyorum ama) ve diğer o mavimsi aydınlatma biraz karmaşa yaratıyor sanki. bende ev bakıyorum bu aralar bütün yeni yapılan evlerin aydınlatmaları bu şekilde. memnunmusunuz?
Ben buna güzel diyemicem.bence bu salon bir harika şahane.güle güle oturun
Ben buna güzel diyemicem.bence bu salon bir harika şahane.güle güle oturun
Işıkları sürekli o şekilde mi kullanıyorsunuz.
Eşyalar falan çok güzel güle güle oturun ama ışıklar bana biraz düğün salonu havası vermiş gibi geldi
Salonunuz çok güzel parkelere de bayıldım rengini ve ismini öğrenebilir miyim ?[/QUOT
çok teşekkür ederim canım parkemin markası peli. ama modelini unutuumnetten öğrenirsem yazarım tam olarak. ama rengi beyaz gördüğün gibi.çok beğenerek aldım ve çok da memnunum gerçekten çok ferah gösteriyor.
Salonunuz çok güzel parkelere de bayıldım rengini ve ismini öğrenebilir miyim ?[/QUOT
çok teşekkür ederim canım parkemin markası peli. ama modelini unutuumnetten öğrenirsem yazarım tam olarak. ama rengi beyaz gördüğün gibi.çok beğenerek aldım ve çok da memnunum gerçekten çok ferah gösteriyor.
gerçekten çok hoş duruyor. Yeni evleniyorum ben de bu tonlarda düşünüyorum ama bir türlü karar verememiştim rengin tam ismini de öğrenirsen çok sevinirim canım :)
gerçekten çok hoş duruyor. Yeni evleniyorum ben de bu tonlarda düşünüyorum ama bir türlü karar verememiştim rengin tam ismini de öğrenirsen çok sevinirim canım :)
peli,elegance serisi,yeni beyaz modeli.hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi bi eve sahip olursun
peli,elegance serisi,yeni beyaz modeli.hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi bi eve sahip olursun
:) çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Gerçekten çok yardımcı olsun uzun süredir parke bakıyorum bir türlü beğenememiştim çok mutlu oldum :)
:) çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Gerçekten çok yardımcı olsun uzun süredir parke bakıyorum bir türlü beğenememiştim çok mutlu oldum :)
rica ederim canım önemli degil.mutlu olmana çok sevindim :) başka bir konuda da yardıma ihtiyacın olursa ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?