Benım hakkımdakı seylerı baskasından ogrenmesını ıstemıyorum

selinnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
159
2
46
Antalya
kızlar merhaba.ocekı konularımı okuyanlar bılır.erkek arkadasımla ayrılmıstık dogum gununde mesaj attım konustuk ole ama benımle ılgılı haberlerı alıyomus hep.ole oluncada dogal olarak merak etmıyo.konusurken sen neguzel benle ılgılı haberlerı alıyomusn ben senı kımseye sormuyom dedım ole olcak zaten falan dedı.sormuyom zaten hıc ama onunda benım hakkımdakı seylerı baskasından ogrenmesını ıstemıyorum ole olunca merak etmıyo nasılsa ogrendıgı ıcın ne yapmam gerek

En iyisi sen hiç kimseyle muhatap olma.
İş-ev-okul üçgeninde yaşa,hiç kimseye hiç bir şey anlatma. Böylece hakkında hiç bir şey bilmezler o zaman da konuşmazlar.

Eski sevgilinin seni neden merak etmesini istiyorsun ki? Yada eski sevgilinle neden hala görüşüyorsun? anlamadım birşey :S

barışma ihtimali varsa kendini saklamanın bi anlamı yok
ha ihtimal yoksa sen neden onu merak ediyosun yada merak etmesini istiyosunki?
vallahi kafam karıştı

Eski sevgilinin seni neden merak etmesini istiyorsun ki? Yada eski sevgilinle neden hala görüşüyorsun? anlamadım birşey :S

benımle ılgılı seylerı nıye baskasına soruyo merak edıyosa arasın sorsun bunu demek ıstemıstım ole derken.bole ıcı rahat oluo emın oluyo.cunku hala seviyorum konusmamızdada onunda hala sevdıgını anladım ama sadece sorunları oldugu ıcın bıaz ıste zaman gecmsı geekıyo tekrardan bırlıkte olmamız ıcın.

seni kimlere sorabilirse onlarla kes ilşkini madem merak etmesini istiyosun. ama bence çok saçma bırak seni sorsun aklında ol onun diğer türlü çok uzaklaşırsınız

seni kimlere sorabilirse onlarla kes ilşkini madem merak etmesini istiyosun. ama bence çok saçma bırak seni sorsun aklında ol onun diğer türlü çok uzaklaşırsınız

hosuma gıttı yıne sorması ılgılenmesı ama bende benı arayıp somasını ıstıyodum ondan sadece.ama dogru dıyosun evet aklında olms olurm ole hep

barışma ihtimali varsa kendini saklamanın bi anlamı yok
ha ihtimal yoksa sen neden onu merak ediyosun yada merak etmesini istiyosunki?
vallahi kafam karıştı

sadece basklaından deılde benı arayıp sormasını ıstedıgım ıcın ole dusunduyodum ama dogru dıyosunz ole olunca hep aklında klmıs oluruom daha ıyı olur

var cnm sadece 1az daha zaman gecınce duzleıckgıbı duruyo hersey.konusrken anladım eskısı gıbı dııldık anlamıstık hatalarımızı artk ama zaman ıste sadece. o da gecmıo

Canım bence ne sorununuz varsa oturun konuşun çözülmüycek şeyler olduğunu sanmıyorum.
Seni sormasıda iyi bişey yani merak ediyor demekki.

hosuma gıttı yıne sorması ılgılenmesı ama bende benı arayıp somasını ıstıyodum ondan sadece.ama dogru dıyosun evet aklında olms olurm ole hep

tabiki öyle canım düşünsene seni görmüyo etmiyo ne yaptığından hiç haberi yok iyice uzaklaşırsınız soğursunuz. bırak seni sordursun birilerine haberni aldıkça daha da meraklansın özlesin daha ii bnce

sadece basklaından deılde benı arayıp sormasını ıstedıgım ıcın ole dusunduyodum ama dogru dıyosunz ole olunca hep aklında klmıs oluruom daha ıyı olur

canım dediğim gibi ihtimal yoksa umut besleme.
umut beslediğin zaman aşkında sevginde merakında tukenmez hep karsı taraftan bişiler beklersin..
özel değilse ayrıllma sebebiniz neydi canım

Birbirinizi sevdiğinizi, sadece biraz zamana ihtiyaç duyduğunuzu, sonra birlikte olucağınıza inanıyorsan o zaman ortada bir problem yok konu sahibi arkadaşım. Dediğin gibi sana gelip sormasıda, seninle konuşmasıda hoş olurdu ki sende öyle istiyosun ama madem dediğin gibi zamana ihtiyacınız varsa böylesi daha mantıklı. Senden alakayı kesmiyor ama zamanı da kullanıyor. Bu sorun edilicek bişey değil. Size mutluluklar dilerim şimdiden.

canım dediğim gibi ihtimal yoksa umut besleme.
umut beslediğin zaman aşkında sevginde merakında tukenmez hep karsı taraftan bişiler beklersin..
özel değilse ayrıllma sebebiniz neydi canım

umut var cnm ya yoksa zaten ugasmazdım bukadr.ayılma nedenımız onu cok sıkmam cok mesaj atmamdı cnm sadece.hep buyuzden avga ederdık zaten kucuk seyleden.ama yalnız kalınca ınsan anlıyo hatalarını daha ıyı

saol cnm ya ıns bı an once gelır o mutlu oldugumuz gunler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…