Benim halim neymiş bakalım :))

Med, seni güclü güzel saglikli bir ask bekliyor. Bilmiyorum karsina cikti mi ama :)
Bu adam ilk falinda var daha, sana bakiyo, sana asik ama sirti sana dönük. Yani cekingen. Izliyor.
Son eklediklerinde görebildigim kadar sana dönmüs yüzünü ya sana acilmis, ya da pratik yapiyo, nasil söylesem diye.

Bir de ailede cok az bir sikinti kalmis
Ya bir savasci ruhlu kadin
ya da uzun sacli bir adam senin ailendeki ya da senin icindeki karartilari cözecek
el uzatacak yardim edecek ya da etmis...:D

Fincani elinde tuttugun gibi olmuyo tabi fotolardan :D

Ki fotolar da eski :D:D:D

Med, seni güclü güzel saglikli bir ask bekliyor. Bilmiyorum karsina cikti mi ama :)
Bu adam ilk falinda var daha, sana bakiyo, sana asik ama sirti sana dönük. Yani cekingen. Izliyor.
Son eklediklerinde görebildigim kadar sana dönmüs yüzünü ya sana acilmis, ya da pratik yapiyo, nasil söylesem diye.

Bir de ailede cok az bir sikinti kalmis
Ya bir savasci ruhlu kadin
ya da uzun sacli bir adam senin ailendeki ya da senin icindeki karartilari cözecek
el uzatacak yardim edecek ya da etmis...:D

Fincani elinde tuttugun gibi olmuyo tabi fotolardan :D

Ki fotolar da eski :D:D:D

Enem balım ağzına sağlık:16:

İşre redcim biraz çekingen galiba, açılmadı henüz:ssz: :1:

Aile olayında da:53: oldum, cidden bildin.

Sen böyle bakıyorsan ben her gün çeker yüklerim yalnız:33:

Enem balım ağzına sağlık:16:

İşre redcim biraz çekingen galiba, açılmadı henüz:ssz: :1:

Aile olayında da:53: oldum, cidden bildin.

Sen böyle bakıyorsan ben her gün çeker yüklerim yalnız:33:

Devlet yurdunda bes yil cürütünce inanmadigim seye inanir, bilmedigim seyde deneyim kazanir oldum :52::52::52:
Genelde arkadaslarim tutuyor diye beni gaza getiriyorlar sanirdim ama bildim mi :27::27::27:
Hehehe :D
Her gün olmaz, saglikli olmaz :16:
3-5 ayda bir ceker eklersin bakarim ben ama bu site kurallarinin disina cikar mi bilmiyorum.
Mune`ye sormak lazim. Sen mesaj at özelden istersen :6::6::6::6::6:
Fal da büyü gibi konularin icine girip yasaklanabilir. Emin degilim.

Emme adam var yani ilk falinda var, son falinda da karsinda duruyor. Belki cikar yakinda kabugundan :27:

Sen Mune`ye sor, ban yemeyelim. Sorun yoksa seve seve bakarim :51::51:

Son düzenleme:
Devlet yurdunda bes yil cürütünce inanmadigim seye inanir, bilmedigim seyde deneyim kazanir oldum :52::52::52:
Genelde arkadaslarim tutuyor diye beni gaza getiriyorlar sanirdim ama bildim mi :27::27::27:
Hehehe :D
Her gün olmaz, saglikli olmaz :16:
3-5 ayda bir ceker eklersin bakarim ben ama bu site kurallarinin disina cikar mi bilmiyorum.
Mune`ye sormak lazim. Sen mesaj at özelden istersen :6::6::6::6::6:
Fal da büyü gibi konularin icine girip yasaklanabilir. Emin degilim.

Emme adam var yani ilk falinda var, son falinda da karsinda duruyor. Belki cikar yakinda kabugundan :27:

Sen Mune`ye sor, ban yemeyelim. Sorun yoksa seve seve bakarim :51::51:

Yok yok yasak değil bildiğim kadarıyla çünkü herkeşler çekip koyuyor valla banane:17:
Yarın içip koyayım, 2 ay sonrasına anlaşalım 3-5 ay çok:6:

$1.webp $2.webp $3.webp :17::17::17::17::17::17:

Back
X