- Konu Sahibi Azeri kizi
-
Simdi yaptim ve attim dolaba sekerimbayanssulusmile
Aksama yada yarin öglende yeriz artik.
Gercketende cok kolay kizlar....boshayallersmile
Azeri kizim cok tesekürler bu tarif, icin....vereliniortak
Oooooo Sultanda yapmis Tiramisu'mu.Vay vay vay.
Bak fotosunu bekliyorum.aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Fotomu??? :kedi:ehm kem kümbilmiyorumkismile
Gitti bile azeri kizim, yedik....aklinialirimsmile
Ama vallaha cok güzel oldu, ve cokta pratik gercekten, sadece birdahakine yaparsam sahsen ben sekerini biraz daha az koyucam, benim damak zevkime göre azcuk tatli oldu....boshayallersmile
Yani 200 gr. pudra sekeri yerine 100-yada 150 gr...
Ah Ah ne olurdu komsu olaydin bana buralarda.....hec ugrasmadan hazira konsaydimolumunekankayizsmile
Ah canim süper,demek begenip hemen yediniz.Afiyetler olsun.
Sekerini de dedigin gibi azalt eger sana fazla geldiyse.Tatliyi sevenler icin tam ideal.Yani bana göre mesela.
Sagol canim, esimde cok begendi....nerden buldun bu tarifi diye sordu...bir arkadasim verdi dedim...olumunekankayizsmile
Cadilar klübünündendir demezmi....koptum aksam aksam....:roflol:
Burda fazla takildigim zaman....Yine cadilar klübündemisin diyor hep.:1closedeyes:
cok guzel gercek bir tiramisu tarifi tek eksigi ameretto eline saglik azeri kizi
bende yaptim olculeri azaltarak ama birazini yiyebildim tarifde kesinlikle sorun yokda bende sorun var cig yumrtayi bildigim icin fazla yiyemedim halbuki hazir olunca sil supur yiyoruz:)
ozaman bidahaki sefere bende oyle yapayim ama esim yedi cunku soylemedim yumurta oldugunu cok teskekurler paylasiminiz icinopuyorumnanaktan
arkadaşlar mascarpone nasılbişiy.nerde bulabilirim.
ya çiğ yumurta olmasa hemen yapıyordum çok güzel görünüyor ellerine sağlık ama ben çiğ yumurta yiyemem offfff((((
arkadasim tarifin dogru bende italyan arkadasimda yiyip tarifi ni almistim.ama yapamamistim. evime cagirip bizzat gördüm.kahve yerine cafe amoretti yapti. birde püf noktasi .yumurta aklarini on dakka ya kadar seker le cirpiyosun .aklar sanki sertlesiyo.bunu dikkate alin. hepinize afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?