Kekler - Pastalar Benim Harika Tiramisum (Resimli)

Simdi yaptim ve attim dolaba sekerimbayanssulusmile

Aksama yada yarin öglende yeriz artik.

Gercketende cok kolay kizlar....boshayallersmile

Azeri kizim cok tesekürler bu tarif, icin....vereliniortak

Simdi yaptim ve attim dolaba sekerimbayanssulusmile

Aksama yada yarin öglende yeriz artik.

Gercketende cok kolay kizlar....boshayallersmile

Azeri kizim cok tesekürler bu tarif, icin....vereliniortak

Oooooo Sultanda yapmis Tiramisu'mu.Vay vay vay.
Bak fotosunu bekliyorum.aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Oooooo Sultanda yapmis Tiramisu'mu.Vay vay vay.
Bak fotosunu bekliyorum.aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Fotomu??? :kedi:ehm kem kümbilmiyorumkismile

Gitti bile azeri kizim, yedik....aklinialirimsmile

Ama vallaha cok güzel oldu, ve cokta pratik gercekten, sadece birdahakine yaparsam sahsen ben sekerini biraz daha az koyucam, benim damak zevkime göre azcuk tatli oldu....boshayallersmile
Yani 200 gr. pudra sekeri yerine 100-yada 150 gr...

Ah Ah ne olurdu komsu olaydin bana buralarda.....hec ugrasmadan hazira konsaydimolumunekankayizsmile

Ah canim süper,demek begenip hemen yediniz.Afiyetler olsun.

Sekerini de dedigin gibi azalt eger sana fazla geldiyse.Tatliyi sevenler icin tam ideal.Yani bana göre mesela.

Ah canim süper,demek begenip hemen yediniz.Afiyetler olsun.

Sekerini de dedigin gibi azalt eger sana fazla geldiyse.Tatliyi sevenler icin tam ideal.Yani bana göre mesela.

Sagol canim, esimde cok begendi....nerden buldun bu tarifi diye sordu...bir arkadasim verdi dedim...olumunekankayizsmile

Cadilar klübünündendir demezmi....koptum aksam aksam....:roflol:
Burda fazla takildigim zaman....Yine cadilar klübündemisin diyor hep.:1closedeyes:

Allah iyiligini versin:roflol:Adam kesin kiskaniyor seni.Ondan böyle söyüyor.Aman Allah agzinizin tadini bozmasin...

bende yaptim olculeri azaltarak ama birazini yiyebildim tarifde kesinlikle sorun yokda bende sorun var cig yumrtayi bildigim icin fazla yiyemedim halbuki hazir olunca sil supur yiyoruz:)

bende yaptim olculeri azaltarak ama birazini yiyebildim tarifde kesinlikle sorun yokda bende sorun var cig yumrtayi bildigim icin fazla yiyemedim halbuki hazir olunca sil supur yiyoruz:)

Dogru canim.Icinde yumurta oldugunu düsünmeyeceksin bu pastayi yerken.Ben hic aklima bile getirmiyorum:))))

Ama kardesim bu tarifi aynen ama yumurtasiz yapti bir kere ve tuttugunu söyledi.Istersen sende öyle yap canim.

ozaman bidahaki sefere bende oyle yapayim ama esim yedi cunku soylemedim yumurta oldugunu cok teskekurler paylasiminiz icinopuyorumnanaktan

ya çiğ yumurta olmasa hemen yapıyordum çok güzel görünüyor ellerine sağlık ama ben çiğ yumurta yiyemem offfff((((

arkadasim tarifin dogru bende italyan arkadasimda yiyip tarifi ni almistim.ama yapamamistim. evime cagirip bizzat gördüm.kahve yerine cafe amoretti yapti. birde püf noktasi .yumurta aklarini on dakka ya kadar seker le cirpiyosun .aklar sanki sertlesiyo.bunu dikkate alin. hepinize afiyet olsun

Tesekkürler canim.Benim de en gercek buldugum tarif bu zaten.

azeri kiz ben de aynisini yapiyorum daha dun yaptim harika oldu amaben beyazin icine bir cimdik tuz katiyorum putra sekeri denemedim putra sekeri ne tat veriyyor elerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…