Benim hayallerim vardi..

O adamın özgüveni sıfır ! Birini aşağılamak tamam ile kendi komplekslerinden kaynaklanır. Bu şekilde üstünde psikolojik baskı kurar seni özgüvensiz yapıp kendine bağımlı hale getirmiş !

Bu dediginde haklısın . Uzuldugum hayal kirikligim. Baska bi sey degil pisman degilim. Zatwn gitmemi saglamaya calisiyordu.

Olucak ama doğru zamanda senin için en uygun kişi ile. Şöyle düşün o adamla evli olsa idin belki bebeğin hiç olmicaktı veya sana her türlü işkenceyi yapıcaktı o yüzden her şeyin hayırlısını dilemek lazım bir şey olmuyorsa vardır bir hayır diyip yoluna bakmak lazım.
o kişiyi unuttum zorda sorun degil ama onun aile kurması benim kuramam o kadar yaptığı şeye rağmen işte zoruma gidiyor mutlu olmak istiyorum.

Bu dediginde haklısın . Uzuldugum hayal kirikligim. Baska bi sey degil pisman degilim. Zatwn gitmemi saglamaya calisiyordu.

Başka şeylere yönel , aklına hep kötü anıları getir git gide miden bulanıcak dicen ayy iyi ki bu adamla olmamış. Forumda severek evlenip boşanma aşamasına gelmiş o kadar konu var ki ! Bazen diretmemek akışına bırakmak en iyisi.

o kişiyi unuttum zorda sorun degil ama onun aile kurması benim kuramam o kadar yaptığı şeye rağmen işte zoruma gidiyor mutlu olmak istiyorum.

Kafanda bu düşünceleri sil at artık. Akışına bırak çünkü sürekli takılıp kaldığımız konu olmuyor ne zaman akışına bırakıp başka şeylere yöneldiğimizde ise pat diye oluyor. Adama gelirsek kimsenin hakkı kimsede kalmaz emin ol.

6 sene suren bir iliskim vardi.ohooo her sey hazirdi.dogacak cocuklarin isimleri bile.bensiz nefes alamazdi, sesimizi duymadan uyuyamazdik... simdi ardima donup bakiyorum da cok saglam yalanciymisiz.... yasanan her sey geciyor, zamana birak kendini.nasil da sariyor yaralarini, sasiracaksin...

Back
X