''Benim her dediğimi yapacaksın!''

elbette eve bırısinı getırecegı zaman sana danısması lazım.
bırak anasında kalsın. emınım 2 yıllık evlılıgın boyunca hep alttan almıssındır
işe yaradı mı peki? hayır.. yarasaydı zaten şuan bu durumda olmazdınız.
eşin kendıne bır hayat arkadası değil, köle arıyor maalesef.

tutturmuş '' itaatkar ol''.ona hep tamam diyecek bi köle arıyor.çünkü ailesindeki kadınların asla hayır demeye hakkı yok.

kızlar içim çok sıkıntılı.hasret kaldım şöyle sakin bi evliliğe.ya bi çiftin sürekli mi tartışması olur.ben nedersem yapacaksın diyor eşim.kocanın lafını dinle diyor.itaatkar ol diyor.......vs........ama benim de istemediğim şeyler var.kızlar çözemiyoruz bi türlü.temel sorun bu.aslında her tartışmanın altında bu sorun var.aileler duymasın diye çok uğraşırım ki malesef bu son tartışmadan haberleri oldu eşimin ailesinin.tabiki kayınvalideme göre suçlu benim yine.yani hep bi huzursuzluk var.napcam şaşırdım kaldım :(((

Okuynca cok uzuldm yorumlarinida okudm ayni binada coook zor bizde oyle oturuyorduk fakat esim benden tarafaydi annesi cok fenaydii ben hc demeden esim beni baska yere tasidi bu sorunlari kaldiramam yuvami yikamam dedi smdi cok mesefeliyiz haftada 1 kere ya gidiyoruz ya gitmiyoruz inanin Allah bozmasn smdi cok mutluyuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okuynca cok uzuldm yorumlarinida okudm ayni binada coook zor bizde oyle oturuyorduk fakat esim benden tarafaydi annesi cok fenaydii ben hc demeden esim beni baska yere tasidi bu sorunlari kaldiramam yuvami yikamam dedi smdi cok mesefeliyiz haftada 1 kere ya gidiyoruz ya gitmiyoruz inanin Allah bozmasn smdi cok mutluyuz

canım işte benim eşim bu durumu anlamıyor.yaşamışsın biliyorsun zorluğunu.nolur dua et bana

tutturmuş '' itaatkar ol''.ona hep tamam diyecek bi köle arıyor.çünkü ailesindeki kadınların asla hayır demeye hakkı yok.

altlı üstlü oturdugunuz sürece asla mutlu olamazsınız
anası sürekli beynını yıkıyordur. yıkamasaydı eğer, kocan evıne gelırdı :34:

Ona Kendi varligini hissettir ve biraz soz sahibi ol.seni seviyo ve saygi duyuyorsa hak verecektir.

altlı üstlü oturdugunuz sürece asla mutlu olamazsınız
anası sürekli beynını yıkıyordur. yıkamasaydı eğer, kocan evıne gelırdı :34:

aynen canım.insan demez mi karınla kızın evde oğlum.sen de evine in.dese eşim gelir.anne rızası eşim için önemlidir.demiyor demekki.eşim gelmedi dün gece.yukarda ol.hep güçsüz ve kimsesiz olan ben.ne olsa onun çevresi burda,ailesi üst katta.onlara gidiyor.tek kalan benim bebeğimle.kimsesizin kimsesi Allah.Allah'ım sen bana yardım et

Son düzenleme:
Ona Kendi varligini hissettir ve biraz soz sahibi ol.seni seviyo ve saygi duyuyorsa hak verecektir.

ev konusunda hak verdiği falan yok.girmiyor kafasına hiç.hatta ailesinin yanında daha bi sert erkek kıvamını yakalamaya çalışıyor.aslında çocuk gibidir eşim.kandırması kolaydır.ama nerde eksik var.neden yapamıyorum bilmiyorum

aynen canım.insan demez mi karınla kızın evde oğlum.sen de evine in.dese eşim gelir.anne rızası eşim için önemlidir.demiyor demekki.eşim gelmedi dün gece.yukarda ol.hep güçsüz ve kimsesiz olan ben.ne olsa onun çevresi burda,ailesi üst katta.onlara gidiyor.tek kalan benim bebeğimle.kimsesizin kimsesi Allah.Allah'ım sen bana yardım et

allah yardımcın olsun. sadece kendını düşünen bır eşin var.

canım işte benim eşim bu durumu anlamıyor.yaşamışsın biliyorsun zorluğunu.nolur dua et bana

Bilmezmiym biz neler.yasadkk esim kafasini bile patlatti artk dayanamadi annesi surekli onu doldurmaya calisiyordu ama o dolmuyrdu ben annemi biliyorm diyordu 5 ay ayni binada oturdk hemen baska yre tasndik kv smdi yalvariyor gelin diye esim kesinlkle lafini bile ypmiyor seni kaybedemem oraya gidrrsek ailen seni goturur mutsuz oluruz diyor sizde bence bunu gormesini saglayn annesiyle hc basbasa birakmayn

itaat et ne demek ya :53:
o senin sahibin mi
çok afedersin sen onun köpeği misin de sahibine itaat edeceksin
kocan çok yanlışlarda.
uyumlu olmak, anlayışlı olmak, hoşgörülü olmak, vakur olmak başka itaatkar olmak başka.
umarım boyun eğmezsin, çünkü taviz tavizi doğurur, olan yine sana olur.

Bilmezmiym biz neler.yasadkk esim kafasini bile patlatti artk dayanamadi annesi surekli onu doldurmaya calisiyordu ama o dolmuyrdu ben annemi biliyorm diyordu 5 ay ayni binada oturdk hemen baska yre tasndik kv smdi yalvariyor gelin diye esim kesinlkle lafini bile ypmiyor seni kaybedemem oraya gidrrsek ailen seni goturur mutsuz oluruz diyor sizde bence bunu gormesini saglayn annesiyle hc basbasa birakmayn

annesinin yanlışlarını görmez olsa.sen hoş gör.o cahil yaşlı hasta der.ama laf söylemeye gelince hiç yaşlı hasta cahil değil.

itaat et ne demek ya :53:
o senin sahibin mi
çok afedersin sen onun köpeği misin de sahibine itaat edeceksin
kocan çok yanlışlarda.
uyumlu olmak, anlayışlı olmak, hoşgörülü olmak, vakur olmak başka itaatkar olmak başka.
umarım boyun eğmezsin, çünkü taviz tavizi doğurur, olan yine sana olur.

boyun eğmediğim için bu noktadayız zaten.nolcak bilmiyorum kızlar.

Bende 3 senelik evliyim canım 1,5 sene ailesiyle beraber oturdum birde gorumcem vardı 25 yaşında birde evde köpeği hamileydim bende çok zor sıkıntılar yaşadım ve ben eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama benim eşimde senin esin gibi malesef hani ailesine beni savunur hep ama bana sürekli şunu giyme şuraya gitme her yaptığından haberim olacak sözümü dinleyeceksin ben ne dersem o olacak ve çoğu konuda benim haklı olduğumu kendi bilsede biranda yağ gibi üste çıkıyor birden kendi kendimden supheleniyorum öyle şeyler diyorki diyorum acaba benmi haksizdim bu konuda ahh erkekler ahh..
Allah senin benim gibi insanların yardımcısı olsun canım.
Bırak kalsın annesinde senin ona verdiğin emeği sevgiyi anneside verir ama biryere kadar es her zaman önemlidir önemli olmasa evlenmezdi bi omur annesiyle yaşardı hiç hoşlanmıyorum anne düşkünü erkeklerden anneleri iyiyse sorun yok ama annesinin gazına gelip eşini kıran erkekler hiç hoş değil malesef :(
Allahtan bizimki düşkün değil öyle durduk yere konu olmasa bile biseyler bulup savunsada bana karşı sadece bana karşı onlarada hep beni savunur şükür..
Ben sana akıl veremeyeceğim canım özür dilerim sana tavsiye edilen şeylere bakıyorum bende pür dikkat işime ne yarar nasıl yapsam diye :what:

Eşin eve gelmedi mi?ne yani annesinde mi kaldı?gül gibi karısı dururken...hey allahım yaaaa...ne diye evlenmiş te koymuş seni o eve o zaman??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haaa birde gorumcem yeni evlendi 6 7 ay oldu eşine otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor ki adamda çok ağır bir adam nasıl yapıyorlar anlamıyorum be canım :confused:

Canım nasıl desem senin eşin durumu biraz abartmış. Misafiri sana sormamalar falan. Bu erkekleri de anlamıyorum zaten. Egoları dağ kadar. Erkeğin sözü dinlenirmiş, ağırlığı olurmuş falan.. Bir tane erkeğin ağırlığı olmasına inanan da benimki var. :31:

Son düzenleme:
O zaman sizde ona kaybetme korkusu versin

küslük işe yarıyor genelde ama uzun süre aynı evde küs kalamam ben.bi de ben burda yalnızım.bütün işlerim eşimle döner.mecbur kalıyorum onunla konuşmaya bi noktada.

Eşin eve gelmedi mi?ne yani annesinde mi kaldı?gül gibi karısı dururken...hey allahım yaaaa...ne diye evlenmiş te koymuş seni o eve o zaman??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmem ki ona sormak lazım.onlarda demiyorlar ki git evinde kal.Allah'a havale ediyorum.bakalım bu gece gelecek mi

küslük işe yarıyor genelde ama uzun süre aynı evde küs kalamam ben.bi de ben burda yalnızım.bütün işlerim eşimle döner.mecbur kalıyorum onunla konuşmaya bi noktada.

Ailenz uzaktami

Back
X