Selam kızlar, 1 haftaonce sancim var diye serum ile durdurdular , 2 gündür hep acildeuiz belliydi geleceği,neyse dün gece acil kadın doğum uzmanı suyu çok sabah Dr a git diyince kontrole gittim ve hop yine nst. Ve sancı cikti tekrardan acil kadın doğum servisine ve yine iki tane serum nst ciğer geliştirici iğne falan filan derken sancı durmadı ve beni acil sezeryana aldılar. Korktum ameliyathane ye inince bı sersemlete n bı ilaç verdiler Allah razı olsun o beni rahatlattı ,uyku ile uyanıklık arasında bebeğimin aglamasini duydum,getirdiler tabi uykuluyum öyle sevdim ve yine sizdim. Çünkü çok heyecanlı ve kaygiliydim ki o ilacı verdiler bana, bu arada ilaç sonrası belden iğne yaptılar sinek ısırığı derlerya öyleydi,sonra sonda sonra sizmisim ve ameliyat başlayıp bitmiş. Bebeğim erken doğduğu için şimdi kuvezde yarın göreceğim inşallah ve inşallah erken çıkar kuvezden de kavusuruz. Bugün babamı kaybedisimin de 40. Günü. Keske canım babam da görebilseydi. Buruk bı sevinc var babam dunyam aklımdan çıkmıyor. Oğlumun göbek adı babamın adı, ve hoşgeldin Berkay Hasan im. Hoşgeldin babamın adı.