Eski günlerini atlatıp bu günlere gelmişsin, şimdiki eşinle mutlusun çok şükür..
Çocuk konusunda da vardır muhakkak bir hayır.. İçini ferah tut.. Dua ett.. İnşAllah her şey gönlünce olur ...
evet çok şükür, eşimi çok seviyorum...çok zor şeyler atlatmışsınız, bu da geçecektir. hem çok şanslısınız ki iyi bi insan çıkmış tekrar karşınıza
canım benim sonuna kadar okudum gerçekten zor şeyler yaşamışsın ama ben farkettim ki zor şeylerden sonra hep bi mutluluk şansı yakalamışsın bundan sonrasını bilemem ama kimse hayatını mükemmel yaşamıyo eşinle mutluysan ki bunu en iyi sen bilirsin gerisini zamana ve rabbine bırak o doğruyu senin için nasip edicektir
İnşallah.. umudumu hiç kaybetmemiştim.. ama insan çok yoruluyor bir yerden sonra...
artık zor olsun istemiyorum hiçbirşey.. hep tırmaladım hayatta, hep zorladım..
hiçbirşeyim kolay olmayacak mı diyorum bazen...
şimdi tüp bebek süreci vs.. bunlara halim var mı bilmiyorum...
ayrıca eşim de yorum yapmıyor bu konuda.. nasılsa çocuğu var, onun için farketmiyor...
ben eşimi çok sevdiğim için kusurlarını göremiyorum ama o da kusursuz değil tabii...
diğer konunu da okumuştum. şimdi daha iyi anladım seni, aile olma özlemini
eşinin kızına karşı da gayet iyi niyetlisin umarım değerini bilir eşin ve kızın.
sen güzel yüreğini, umutlarını, insan sevgini kaybetme pes etme yeter. Rabbime güven
bence bu hikayenin sonu mutlu, çoook mutlu bitecek..
amin sağolun , inşallah iyi şeyler olur bundan sonra...e kadar zorlu bi hayatınız olmuş :/
ama sonradan rayına oturmuş herşey
bütün zorlukları aştığınıza göre çocuğunuzda olur hayırlısıyla
iyi şeyler sizi bulsun hep
Oldukça zorlu bir hayatın olmuş, dünyada neler neler varmış diyor insan okuyunca. :26: Ama neyse ki olanları kısmen de olsa atlatabilmişsin.
Eşinin çocuk istemesinin sebebini kendi çocuğu var nasılsa diye düşünme, belki iki çocuk arasında sıkıntı olabilir falan diye düşünüyordur, ya da iki çocuğa birden tüm imkanlarını sunamamaktan korkuyordur.
Sen Allah'a dua et ve sabırla bekle, her şey güzel olacaktır şüphesiz. Kaybettiğin bebeklerin de sana öbür dünyada şefaatçi olurlar inşallah.
diğer konunu da okumuştum. şimdi daha iyi anladım seni, aile olma özlemini
eşinin kızına karşı da gayet iyi niyetlisin umarım değerini bilir eşin ve kızın.
sen güzel yüreğini, umutlarını, insan sevgini kaybetme pes etme yeter. Rabbime güven
bence bu hikayenin sonu mutlu, çoook mutlu bitecek..
sınavlarımız hiç bitmeyecek sanırım ama dilerim ki rabbim güldürsün yüzünü..
amin.. teşekkür ederim...
sınav dünyası.. ama bazılarına sorular daha zor geliyor, Rabbim kaldıramayacağımız yükü bize yüklemesin inşallah...
Herkese merhaba...
Bugünlerde çok doldum ve paylaşmak ihtiyacı hissettim.
Size yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Herkesin bir hikâyesi var, bu da benimki...
Çok çocuklu bir evde doğdum ve okul yıllarında çok başarılıydım. Ama kariyer yapma konusunda hırslı olmadığım için diğer okul arkadaşlarıma göre daha sıradan bir iş yapıyorum ama en azından mesleğim var şükür.. Evlenmeden önce işim iyiydi ama eşim çalışmamı istemedi. Baştan bize yalan söylemişler, işi var diye fakat hiç çalışmadı, tembeldi.. Ben çalışmak istedim izin vermedi, şiddet gördüm, maddi manevi sıkıntı çektim. 2 defa hamile kaldım ama dayaktan kaybettim... Çok acılar çektim, yaşadığım şiddettin haddi hesabı yoktu ama arkamda kimse olmadı, boşanma lafını bile edemiyordum, hiçbir kurtuluşum yoktu... Yıllarca çektim... Sonradan çalışmama ikna oldu, birkaç sene çalışıp eve baktım, adamın sigarasına kadar aldım... Uyuşturucu kullanıyordu, dozu çok artırdı sonraları.. Ne yaptığını hatırlamıyordu... Neler çektiğimi tahmin edemezsiniz... Sonra çekemedim bu acıları, annemin de yardımıyla uzaklara kaçtım, annemin bir arkadaşının yanında kaldım, başka isimle, başka kılıkta...
Gitmeden avukat tuttum, vekalet verdim, boşanma davası açtım. Çalıştım, dadılık yaptım, çünkü muhasebe yaparsam bankadan veyahut sigortadan ismimle beni bulabilirlerdi... İsmimi farklı söyledik herkese... hastaydım kötü durumdaydım, yıllarca tedavi gördüm kendime gelmek için... Ben gidince kocam perişan olmuş, sokaklarda yatmış, uyuşturucu kuryeliği yapmış, 2 yıl sonra haber aldım ki vurmuşlar............... ölmüş......... inanılır gibi değildi ama gerçekti.....
Sonra yeniden döndüm oralara, baba evine, birkaç sene de böyle geçti... babamdan da epey bi çektim.. hataydı belki, kendi evimi tutmalıydım ama çok hasret kalmıştım aile içinde yaşamaya... babam her dakika beni suçlar gibi konuştu, beni çok kırdı çok... hep evlen diye baskı yaptılar...
evlenemezdim, yeniden aynı şeyleri yaşamak.. bunu düşünemezdim bile... ne dedilerse ikna olmadım.. 5 yıl da böyle geçti.. çalıştım, kendime baktım, gezdim, turlara katıldım, yeniden dünyaya döndüm... zor oldu ama başardım...
Evlendirmek için çok uğraştı çevrem, bi sürü talip buldular ama istemedim.. Bir yandan da çocuk sahibi olmak istiyordum içten içe... yaşım 36 olmuştu ve çocuk hasreti çekiyordum..
Geçen yıl bi akrabamız tutturdu, biri var tanışın illa diye.. 1 sene inat ettim görmek bile istemedim ama sonunda pes ettim, tamam, bi göreyim de nasılsa hayır derim dedim...
Şimdiki eşimle tanıştık.. sanki yıllardır dostmuşuz gibi, muhabbet ettik... İlk evliliğinden bir kızı olmuş, eşi bırakıp gitmiş onları, başkasıyla evlenmiş... Neyse oldu işte.. evlendik...
Bir kızı var, babaannesinde kalıyor, bana abla diyor, başka bir forumda yazmıştım bununla ilgili...
İlk aylar eşim çocuk istemedi, çok kırıldım ama bişey diyemedim... Şimdi istiyoruz ama eşimde azospermi çıktı, yani normal yoldan çocuğunuz olmaz dediler..... şoktayım hala...
Daha başıma ne gelecek Allahım... neden hep bana zor imtihanlar..... çok yoruldum ben çokk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?