- 26 Ağustos 2014
- 25
- 8
- 88
- Konu Sahibi Nagareboshi
-
2 yıllık bi ilişkim var ve çok büyük çıkmazdayım.birbirimizi çok seviyoruz.yani en azından ben çok seviyorum.namusuma çok düşkün olduğum halde onun için istemediğim şeyler bile yaptım.ailem onu kesinlikle istemiyo.bu yüzdende çok ayrılıp barıştık.aslında istesem onu aileme kabullendirirm ama ona güvenemiyrm.çünkü bana tokat bile attı.ailem, arkadaşlarım, tanıdığım hiç kimse onu doğru bulmuyo ama ben ondan kopamıyrm.artık bana büyü yaptırdığını bile düşünmeye başladım.herşey beklerim artık ondan.ayrılırsam başkasıyla evlenir ve ben buna dayanamam.ama eğer benimle evlenirsede hayatım zindan olur.hatta bi gün beni ana haberlerde görebilirsiniz kocası tarafından öldürüldü diye.ne yapıcm ben
2 yıllık bi ilişkim var ve çok büyük çıkmazdayım.birbirimizi çok seviyoruz.yani en azından ben çok seviyorum.namusuma çok düşkün olduğum halde onun için istemediğim şeyler bile yaptım.ailem onu kesinlikle istemiyo.bu yüzdende çok ayrılıp barıştık.aslında istesem onu aileme kabullendirirm ama ona güvenemiyrm.çünkü bana tokat bile attı.ailem, arkadaşlarım, tanıdığım hiç kimse onu doğru bulmuyo ama ben ondan kopamıyrm.artık bana büyü yaptırdığını bile düşünmeye başladım.herşey beklerim artık ondan.ayrılırsam başkasıyla evlenir ve ben buna dayanamam.ama eğer benimle evlenirsede hayatım zindan olur.hatta bi gün beni ana haberlerde görebilirsiniz kocası tarafından öldürüldü diye.ne yapıcm ben
evet zorla oldu.takıntımı sevgiimi bilmiyrm.sadece kendimi nasıl kontrol edebilcğimi bilmiyrm
durumun bu kadar farkında olup nasıl ayrılamazsın anlamadım canım ama yol yakın iken ayrıl hayatını mahvetme !!2 yıllık bi ilişkim var ve çok büyük çıkmazdayım.birbirimizi çok seviyoruz.yani en azından ben çok seviyorum.namusuma çok düşkün olduğum halde onun için istemediğim şeyler bile yaptım.ailem onu kesinlikle istemiyo.bu yüzdende çok ayrılıp barıştık.aslında istesem onu aileme kabullendirirm ama ona güvenemiyrm.çünkü bana tokat bile attı.ailem, arkadaşlarım, tanıdığım hiç kimse onu doğru bulmuyo ama ben ondan kopamıyrm.artık bana büyü yaptırdığını bile düşünmeye başladım.herşey beklerim artık ondan.ayrılırsam başkasıyla evlenir ve ben buna dayanamam.ama eğer benimle evlenirsede hayatım zindan olur.hatta bi gün beni ana haberlerde görebilirsiniz kocası tarafından öldürüldü diye.ne yapıcm ben
evet zorla oldu.takıntımı sevgiimi bilmiyrm.sadece kendimi nasıl kontrol edebilcğimi bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?