benim hikayem...

20 yaşındayım.yaptığım herşeyinde bilincindeyim ama ben istediğim için yapmıyrm hiçbişeyi.yoksa manyak değilim böyle bişeyi kabullenym.diyelimki ben şimdi kafamda planlayıp herşeyi bitirdim, o yine zaaflarımı kullanıp beni bi şekilde ikna ediyo

Benim kardeşim 6 yıllık ilişkisini bitirdi çok acı çekti 1 yıl hep ağladı ama şu an çok iyi insan dirayetli olduktan sonra gerisi gelir unutma

size tecavüzmü etti ben anlamadım ondan mı ayrılmıyosunuz zaaf derken seni artık kimse almaz falan mı diyo ailene söylerim mi diyo ?

ben istemediğim halde bişey olmyck diyerek yaptı.zaaflarımdanda kastettiğim öyle bişey değil.çok içine kapanık bi insanım ve pek arkadaşım yok.o yüzdende yalnız korkusu var bende.o da hep yalnız kalırsın bensiz, kimse seni böyle sevemez, kimse benim gibi olmaz gibi şeyler söylüyo

işte bende o dirayet yok (birazda yengeç burcu olduğum için galiba ) kendimi hep acınası görüyorum

burçla falan alakası yok.. benim yengeç burcu arkadaşım geçen sene koydu kocasını kapının önüne.
"kocam" dediği adamı bıraktı bir çırpıda.

o sana kendini böyle hissettiriyor. psikolojik baskıyla..
ne demek "benim gibisini bulamazsın"... aslında doğru mumla arasan böylesi zor bulunur.

Zaafların ne dayağa, tecavüze karşı zaafın mı var canım?

Bile bile yakarım başımı diyorsun, sana gerekenler söylenmiş.
Ayrılacaksın ve selamını bile almayacaksın net!
Yok yapamam diyorsan da mahvet hayatını geçmiş olsun şimdiden.

Hiç yapmam dediğin şeyleri yapmışssın ya onlar neler. Sana tokatattıysa şimdiden dyak da atar bilesin...

ya herşeyin farkındasın ama hala kopamam diyorsun daha şimdiden tokat atan adamdan ne hayır bekliyorsun okurken bile sana sinir oldum vazgeçemem diye birşey yok diyelim evlendin çocuk oldu o zaman mı vazgeçeceksin??
aklını başına al bence yol yakınken dön.....

Kusura bakmayın ama bu saydıklarınız geçerli sebepler değil. Yalnız kalmak ölüm değil ya...

Kesin kararlı olup bitirmelisin bu ilişkiyi. Bunu ona söylemen de gerekmez aslında. Arama sorma. Yoksa bu böyle bu şekilde devam eder. Sen de böyle kendini sorgular durursun, giderek kangrene dönüşür. Onun seni bırakmasını mı bekliyorsun? O başkasını bulana kadar seni bırakmaz hatta seni cepte bilip iki kişiyi bile idare eder böyle tipler. Neden sen bitirmiyorsun? Sadece silkelenip kendine gelmen yeter. Eski haline dönüşmen için, kendine saygını yeniden kazanman için önce bu kişiden ayrılman lazım, merak etme zamanla kendini yeniden bulacaksın ama bu kişiyle devam edersen daha da boğulacaksın. Çözüm sende...

yani seni kullandı mı demek istiyorsun?

Kilit nokta gene bakirelik sanırım..
Evlenirsiniz merak etmeyin bu olaylar normal artık dürüst olun ve kendinize güvenin.

sen onun nasıl biri olduğunu kendin anlatmışsın. istemediğin şeyler bile yapmışsın, ailene dostlarına karşı gelmişsin onun için ve bunların karşılığında bide tokat yemişsin. unutursun bırak.

Aşk sevgi zamanla geçiyor çevremdeki bir sürü evlenmiş bayandan duyduğum cümlelerden birini aktarayım sana "Aşk evliliği değil mantık evliliği yap çünkü aşk zamanla bitiyor"
Çevremdeki bir çok aşk evliliği yapmış bayanlar pişmanlar ya eşleri onları aldattı ya içkiye kumara karıya kıza para yedirdi.
Sende seni dövdüğünü söylemişsin bence aklını kullan biraz ve bir an önce kendine yeni bir yol çiz derim canım hakkında hayırlısı olur inşallah :)

desteğiniz için çok teşekkür ederim.açıkçası kimse sizin kadar olamadı.ayrıl diyenler hiç yardımcı olmadılar bana.o yüzden söylediklerinizi dikkate alcm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…