- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi Nagareboshi
-
Ay ben bunu okumadım,neden devam ediyorsun o zaman?evet zorla oldu.takıntımı sevgiimi bilmiyrm.sadece kendimi nasıl kontrol edebilcğimi bilmiyrm
işte bende o dirayet yok(birazda yengeç burcu olduğum için galiba ) kendimi hep acınası görüyorum
20 yaşındayım.yaptığım herşeyinde bilincindeyim ama ben istediğim için yapmıyrm hiçbişeyi.yoksa manyak değilim böyle bişeyi kabullenym.diyelimki ben şimdi kafamda planlayıp herşeyi bitirdim, o yine zaaflarımı kullanıp beni bi şekilde ikna ediyo
ben istemediğim halde bişey olmyck diyerek yaptı.zaaflarımdanda kastettiğim öyle bişey değil.çok içine kapanık bi insanım ve pek arkadaşım yok.o yüzdende yalnız korkusu var bende.o da hep yalnız kalırsın bensiz, kimse seni böyle sevemez, kimse benim gibi olmaz gibi şeyler söylüyo
yani seni kullandı mı demek istiyorsun?2 yıllık bi ilişkim var ve çok büyük çıkmazdayım.birbirimizi çok seviyoruz.yani en azından ben çok seviyorum.namusuma çok düşkün olduğum halde onun için istemediğim şeyler bile yaptım.ailem onu kesinlikle istemiyo.bu yüzdende çok ayrılıp barıştık.aslında istesem onu aileme kabullendirirm ama ona güvenemiyrm.çünkü bana tokat bile attı.ailem, arkadaşlarım, tanıdığım hiç kimse onu doğru bulmuyo ama ben ondan kopamıyrm.artık bana büyü yaptırdığını bile düşünmeye başladım.herşey beklerim artık ondan.ayrılırsam başkasıyla evlenir ve ben buna dayanamam.ama eğer benimle evlenirsede hayatım zindan olur.hatta bi gün beni ana haberlerde görebilirsiniz kocası tarafından öldürüldü diye.ne yapıcm ben
sen onun nasıl biri olduğunu kendin anlatmışsın. istemediğin şeyler bile yapmışsın, ailene dostlarına karşı gelmişsin onun için ve bunların karşılığında bide tokat yemişsin. unutursun bırak.2 yıllık bi ilişkim var ve çok büyük çıkmazdayım.birbirimizi çok seviyoruz.yani en azından ben çok seviyorum.namusuma çok düşkün olduğum halde onun için istemediğim şeyler bile yaptım.ailem onu kesinlikle istemiyo.bu yüzdende çok ayrılıp barıştık.aslında istesem onu aileme kabullendirirm ama ona güvenemiyrm.çünkü bana tokat bile attı.ailem, arkadaşlarım, tanıdığım hiç kimse onu doğru bulmuyo ama ben ondan kopamıyrm.artık bana büyü yaptırdığını bile düşünmeye başladım.herşey beklerim artık ondan.ayrılırsam başkasıyla evlenir ve ben buna dayanamam.ama eğer benimle evlenirsede hayatım zindan olur.hatta bi gün beni ana haberlerde görebilirsiniz kocası tarafından öldürüldü diye.ne yapıcm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?