Benim hikayem

miray01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
16
6
3
37
Bir ilişki düşünün.
İlk tanıştığınızda eski sevgilisini unutması için beklediniz aklıma geliyor diye sana ihanet ediyorum diye ağlıyordu. Sizden 10 gün önce ayrılmışlardı.
Unutturdunuz beraber üstesinden geldiniz 2 yıl elele, seviyordu sizi.
Evlendiniz, siz sözlüyken sizi başka biriyle internetten sanal alemde aldattığını 4-5 kere de yüzyüze görüştüğünü düşünün.
Bu kızla görüştüğünü 3. evlilik yıl dönümünüzde öğrendiniz.
Sadece bu konuda bile ne yapardınız?
Çocuk vs. bağlayıcı bir şey yok, devlet memurusunuz.

Bir ilişki düşünün.
İlk tanıştığınızda eski sevgilisini unutması için beklediniz aklıma geliyor diye sana ihanet ediyorum diye ağlıyordu. Sizden 10 gün önce ayrılmışlardı.
Evlendiniz, siz sözlüyken sizi başka biriyle internetten sanal alemde aldattığını 4-5 kere de yüzyüze görüştüğünü düşünün.

yapılcak şey
verdiğin tüm emekleri heba etmek
ve onu da kapı dışarı etmek

yazık
bazı insanlar
değer verenlerini harcarken hiç düşünmüyor

Siz sözlüyken de sizdiniz, karısı olunca varlık değiştirmediniz ki. Yine sizi aldatmış oluyor; ister sözlü olun, ister evli. Hani "Zaten sözlüyken yapmış yaa" diye affedecek olursanız diye diyorum. Affedecekseniz affedin ama lütfen kendinizi kandırmayın.:KK31:

Bir kere yapınca devamı geliyor bence oyüzden asla güvenmezdim. Sabır ve emek harcamazdım. İllaki sonunu bilir, gardımı alır, uygun bir zamanda da cantamı alır giderdim.

3 sene içinde nasıldı hali tavrı...yani evlendikten sonra da yapmış olabilir mi....eğer yapmadığından eminseniz tavrınızı koyun bi daha böyle birşey olduğunda asla kabul etmeyeceğinizi kesin dille söyleyin az da burnunu sürtün kafi.....
şuan boşanmak belki dedirtebilir...

Erkeklerin hepsi aynı hepsi Allah nasıl bilirse öyle yapsın :KK62::KK62::KK12: Üzülme kardeşim sen düşün karar ver ben ne desem yalan bekara koca boşamak kolaydır En Büyük KK

zaten sevgilisinden ayrılınca kısa süre sonra çıkmaya başlamışsınız birde elele üstesinden gelp isevgilsiini unutturmuşsunuz yani sevgili giibi değil daha çok arkadaş dost gibi.. sizi de o gözle görüyor olabilir karısı ama aşık oldugu insn değil

Kusura bakmayon ama Siz buna açık kapı birakmissiniz
Ne demek onu unutmuyor eski sevgilisini hala seviyor ve siz unutmasini bekliyorsunuz! ! ?
Hayatımda böyle saçma sapan şey duymadım.

10 gun evvel sevgilisinden ayrilan adamla yeni bi iliskiye baslamak da cesaret ister:KK51: ne kadar gozu kara davranmissin.
Soruna gelince ben olsam kicina tekmeyi basarim, aldatmanin sanali gercegi olmaz. 10 gun icinde eskiyi unutup yeniyi buluyor, iki yil geciyor aranmaya basliyor adama bak.

Esiniz aldatma olayini defalarca tekrarlamis bundan sonra da yapacaktir kabullenirim diyorsaniz devam edin

Bir ilişki düşünün.
Ozur dileyerek yaziyorum kirmak istemem sizi ama devlet memurusun okumus kendi ayaklari uzerinde durabilen bi insansin madem neden kendinden ödün veripte baska birisini unutmasini bekledin yanlis burda baslamis zaten sen deger vermissin belli ki oda bisey zannetmis kendini ne yapman gerektigini sen daha iyi biliyosun şu saatten sonrada umrunda olmamali bana gore birak o uzulsun ne hali de varsa gorsun

çocukta yokmuş e daha ne yani , hadi çocuğu bahane edip ayrılmayın desek oda yok , devlet memurusunuz mis gibi iş güçde var , e sizde aldatılıp bu olayı sindiricekseniz , kocasının eline bakan hanımlar ne yapsın onlarda binlerce kez aldatılıp sineye çekiyor bari siz yapmayın , basın tekmeyi gitsin, herif sakız çiğner gibi sizi aldatmiş ne rahat ya bu adamlar..:KK14:

Kızlar ben ilk tanıştığımda sevgilisini unutmadığını bilmiyordum sonradan öğrendim maalesef.
Yaklaşık 3 ay sonra bana itiraf etti aklıma geliyor diye bende alışkanlık olunca devam ettim.
Ama pişmanım şimdiki aklım olsa devam etmezdim yani evlenmezdim.
Evliyken bir şey yapmamış kızlar sadece o sözlüyken görüştüğü kız 3 4 kere aramış.

Sözlüyken sizi aldattığını 3.evlilik yılınızda kendisi mi itiraf etti, siz mi yakaladınız? Ben ona takıldımo_O

Back
X