- 14 Haziran 2019
- 13.441
- 47.274
- 598
kuzumm allah razı olsun ekledim 1 tane senıde lısteye okudugunda haber verırmısın tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzumm allah razı olsun ekledim 1 tane senıde lısteye okudugunda haber verırmısın tekrar
Allah sendende razi olsun kuzum tabiki söylerimtamam yasemincimm allah razı olsun merve nur ısmım okudugunda bıldırırmısın tekrar peki tik koyayım![]()
tamam fülüzümm 2 tane daha ekledım senın adınaMerve 1tane daha yaz
Okudum kuzumallah razı olsun ekledim 1 tane senıde lısteye okudugunda haber verırmısın tekrar![]()
Okurum tabiki canım benim@Jenna16 @yasminsay @Bal0ncukC A N O
Kukrim @Whiterose89 @Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ @Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
![]()
şuan müsait değilim canım. Müsait olduğumda okurum inşallah@Jenna16 @yasminsay @Bal0ncukC A N O
Kukrim @Whiterose89 @Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ @Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
![]()
yaaa süpersin allah razı olsunn cok tesekkur ederimOkudum kuzum![]()
tamam mavişim teşekkür ederimmşuan müsait değilim canım. Müsait olduğumda okurum inşallahRabbim gönlündekini en kısa sürede kavuştursun
![]()
muzkicanımmm tesekkur ederım 1 tanede sana yazdım o zaman allah razı olsunnOrikommm bende okurum senin için![]()
kukrimm allah razı olsun senıde ekledim o zaman 1 tane okuyunca haber verırmısın tik koyayımOkurum tabiki canım benim![]()
Senden de cancağzım senden demuzkicanımmm tesekkur ederım 1 tanede sana yazdım o zaman allah razı olsunn![]()
Rica ederim canımyaaa süpersin allah razı olsunn cok tesekkur ederim![]()
![]()
Senden de canımkukrimm allah razı olsun senıde ekledim o zaman 1 tane okuyunca haber verırmısın tik koyayım![]()
Veririm canım benim niyetini Rabbim kabul etsin şimdiden okuyunca yazıcamtamam canım benımm okuyunca haber verırmısın tekrar allah razı olsun![]()
Amiiin inşallahRica ederim canımRabbim kabul etsin inşallah
![]()