- 25 Mayıs 2015
- 975
- 638
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
2 doktora gittimBaşka doktora gitmeyi denedin mi?
Bu forumda açınca yasak geliyor ya ondan dedim onu yoksa hamilelik bölümüne yazdım cevap olmadığı için tekrara konu açtımDert demeyin yinede. Vardır Rabbımın bir bildiği.
Kalp atıısı yok mu halaMerhaba ben 7+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim kese büyümüş ama bebek hala 4 5 hafta civarında dedi canlanma yok 5+5 günlükken gitmiştim o zamanda 5 haftadaydı ve kalp atışı yoktu doktor bir hafta daha bekle dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben anlamıyorum kese büyüyor ama bebek aynı 3 haftadır böyle bir durumu yaşayan oldu mu boş gebelik mi oluyo şimdi bu?
Kese haftasına göre ilerliyor ama embriyo 4 haftada kalmış döllenme tamamlanmamış olabilirmiş bilmiyorum yaKaç mm kese kaç mm bebek?
Canım seni üzmek istemem ama benim de böyle oldu. Kesem düzenli bir şekilde büyüdü ama içinde bebeği bir türlü göremedik, kalp atışını falan da hiç duyamadık. 9 haftalık kesemde detaylı ultrasonda 6+1 günde kalmış bir bebek vardı ama bir canlılık belirtisi yoktu. Umarım öyle değildir.Merhaba ben 7+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim kese büyümüş ama bebek hala 4 5 hafta civarında dedi canlanma yok 5+5 günlükken gitmiştim o zamanda 5 haftadaydı ve kalp atışı yoktu doktor bir hafta daha bekle dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben anlamıyorum kese büyüyor ama bebek aynı 3 haftadır böyle bir durumu yaşayan oldu mu boş gebelik mi oluyo şimdi bu?
Yok zaten anca alttan bakarlarsa görüyorlar kesenin içini onda da hareket ses yokKalp atıısı yok mu hala
Ben 9 haftalıkken duydum kalp atışını.2 doktora gittim
Peki ne oldu sonra kürtaj mı bu benim ilk gebeliğim değil bir dşüğüm daha varCanım seni üzmek istemem ama benim de böyle oldu. Kesem düzenli bir şekilde büyüdü ama içinde bebeği bir türlü göremedik, kalp atışını falan da hiç duyamadık. 9 haftalık kesemde detaylı ultrasonda 6+1 günde kalmış bir bebek vardı ama bir canlılık belirtisi yoktu. Umarım öyle değildir.
Olabilir mi yani normal miBen 9 haftalıkken duydum kalp atışını.
Maalesef olmaz böyle diye biliyorum. 2 cm filan keseyken 0.6 mm bebekte kalp atışı almıştık. 6+3de vajinal.Kese haftasına göre ilerliyor ama embriyo 4 haftada kalmış döllenme tamamlanmamış olabilirmiş bilmiyorum ya
Benim bir kızım var onda da 6+4 ken karnımdan kalp atışlarını duymuştum ama bunda 8 hafta olduk yokMaalesef olmaz böyle diye biliyorum. 2 cm filan keseyken 0.6 mm bebekte kalp atışı almıştık. 6+3de vajinal.
Benimde ilk gebeliğim pek deneyimli değilim. Benim öğrendiğim zaman 5 haftalık gebeydim doktor a gittiğimde 7 haftalık gebeydim. 7 hafta kesem gözüktü 9 mm di 2 hafta sonra tekrar gittik alttan muayene edince anca kalp atışını duydu...Olabilir mi yani normal mi
Banada ilk doktor Progestan verdi bugünki doktor kullanma onu düşebilecek bir bebek yok ki ortada dediKardeşimin buna benzer durumu oldu. Hatta lekelenme tarzı kanaması da vardı. 9 haftalıktı kalp atışlarını duyduğunda. Birden fazla doktora gitti hepsi biraz daha bekleyelim deyip progesteron verip eve gönderdiler. Geç döllenme olduğunu söylediler. Sat’a göre 41. hafta doktora göre 38+4’te normal doğum yaptı. Endişelenmeyin en kısa sürede duyacaksınız kalp atışlarını inş
Ayrıca geç döllenme yaşamadığım halde 8+3’te duydum ilk kalp atışlarını . 6. haftada dr gittiğimde sadece kese vardı
Gecerli bir gebelik olmayabilir.Yok zaten anca alttan bakarlarsa görüyorlar kesenin içini onda da hareket ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?