- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bende aynı durumu yaşadım ve sonlandı Rabbim hayırlısını nasip etsinMerhaba ben 7+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim kese büyümüş ama bebek hala 4 5 hafta civarında dedi canlanma yok 5+5 günlükken gitmiştim o zamanda 5 haftadaydı ve kalp atışı yoktu doktor bir hafta daha bekle dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben anlamıyorum kese büyüyor ama bebek aynı 3 haftadır böyle bir durumu yaşayan oldu mu boş gebelik mi oluyo şimdi bu?
O yüzden demek ki doktor bir hafta daha bekle dedi 9. Haftada bakacaklarBenimde ilk gebeliğim pek deneyimli değilim. Benim öğrendiğim zaman 5 haftalık gebeydim doktor a gittiğimde 7 haftalık gebeydim. 7 hafta kesem gözüktü 9 mm di 2 hafta sonra tekrar gittik alttan muayene edince anca kalp atışını duydu...
Boş gebelik mi oluyo kürtaj mı yapıyorşarBende aynı durumu yaşadım ve sonlandı Rabbim hayırlısını nasip etsin
Yine de kullanırdım ben olsam.Banada ilk doktor Progestan verdi bugünki doktor kullanma onu düşebilecek bir bebek yok ki ortada dedi
Boş gebelik olarak sonlandı. Benimde kesem haftasına göre büyümüştü beslenme kesesi de büyümüştü fakat embriyo gelişimi yoktu 9.haftaya kadar bekledik. Alttan baktırdınız mı en son alttan da bakıldı ve duyulmadı kalp atışıBoş gebelik mi oluyo kürtaj mı yapıyorşar
Aynen ben de. Hatta 9. Haftaya kadar bebek görünmüyor dediler.Ben 9 haftalıkken duydum kalp atışını.
Benimde aynısı olmuştu kese var içindeki bebek büyümemişti 8 haftayakadar beklemiştim ama kalp atışı yoktu zaten kanamam başladı sonra kürtaj olmuştum vardır rabimin bir bildiği dedim.Merhaba ben 7+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim kese büyümüş ama bebek hala 4 5 hafta civarında dedi canlanma yok 5+5 günlükken gitmiştim o zamanda 5 haftadaydı ve kalp atışı yoktu doktor bir hafta daha bekle dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben anlamıyorum kese büyüyor ama bebek aynı 3 haftadır böyle bir durumu yaşayan oldu mu boş gebelik mi oluyo şimdi bu?
9 mm kese ile sana 7 haftalıksın mı dedi doktor?Benimde ilk gebeliğim pek deneyimli değilim. Benim öğrendiğim zaman 5 haftalık gebeydim doktor a gittiğimde 7 haftalık gebeydim. 7 hafta kesem gözüktü 9 mm di 2 hafta sonra tekrar gittik alttan muayene edince anca kalp atışını duydu...
Kürtaj oldum benim lekelenme kanamam hiç olmadıBoş gebelik mi oluyo kürtaj mı yapıyorşar
Rabbım gonlunuze gore versin inşallah AMİNBu forumda açınca yasak geliyor ya ondan dedim onu yoksa hamilelik bölümüne yazdım cevap olmadığı için tekrara konu açtım
Bende de hiç lekelenme kanama olmadıKürtaj oldum benim lekelenme kanamam hiç olmadı
2 defa alttan baktılar ikisinde de kalp atışı yok embriyo bile tam görülmüyor kese görülüyorBoş gebelik olarak sonlandı. Benimde kesem haftasına göre büyümüştü beslenme kesesi de büyümüştü fakat embriyo gelişimi yoktu 9.haftaya kadar bekledik. Alttan baktırdınız mı en son alttan da bakıldı ve duyulmadı kalp atışı
Leke de kanama da yokLekelenme varmı. Benimde boyle oldu bos gebelik olup dustu
Bende de aynı durum söz konusu idi üzülmeyin hayırlısı olsun inşallah2 defa alttan baktılar ikisinde de kalp atışı yok embriyo bile tam görülmüyor kese görülüyor
Peki ne oldu sonra kürtaj mı bu benim ilk gebeliğim değil bir dşüğüm daha var
[/QUHer hafta kontrole gittik hatta farklı doktorlara muayene oldum, detaylı ultrasonlara girdim sonuç değişmedi mecburen kürtaj oldum. Benim bir de kimyasal gebeliğim varPeki ne oldu sonra kürtaj mı bu benim ilk gebeliğim değil bir dşüğüm daha var
5+5 için bebeği ve kalp atışını görmek için erken. Bende tam o günde gitmiştim doktor 2 hafta sonraya randevu vermişti tekrar öğün gormustukMerhaba ben 7+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim kese büyümüş ama bebek hala 4 5 hafta civarında dedi canlanma yok 5+5 günlükken gitmiştim o zamanda 5 haftadaydı ve kalp atışı yoktu doktor bir hafta daha bekle dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben anlamıyorum kese büyüyor ama bebek aynı 3 haftadır böyle bir durumu yaşayan oldu mu boş gebelik mi oluyo şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?