Benim için dert hamileliğim

Bende aynı durumu yaşadım ve sonlandı Rabbim hayırlısını nasip etsin

O yüzden demek ki doktor bir hafta daha bekle dedi 9. Haftada bakacaklar

Boş gebelik mi oluyo kürtaj mı yapıyorşar
Boş gebelik olarak sonlandı. Benimde kesem haftasına göre büyümüştü beslenme kesesi de büyümüştü fakat embriyo gelişimi yoktu 9.haftaya kadar bekledik. Alttan baktırdınız mı en son alttan da bakıldı ve duyulmadı kalp atışı

Benimde aynısı olmuştu kese var içindeki bebek büyümemişti 8 haftayakadar beklemiştim ama kalp atışı yoktu zaten kanamam başladı sonra kürtaj olmuştum vardır rabimin bir bildiği dedim.

9 mm kese ile sana 7 haftalıksın mı dedi doktor?

Kalp atışı İçin biraz daha bekleyin ve başka doktora da gidin. İnşallah istediğiniz hayırlıysa olur.

2 defa alttan baktılar ikisinde de kalp atışı yok embriyo bile tam görülmüyor kese görülüyor

Ben de 7.haftada gittim, tüp bebek tedavisi ile hamileydim, o yüzden haftası netti. Ama embriyo 5.haftada kalmıştı ve kalp atışı yoktu.
Doktor ilaçları kesince 3.gün kanama başladı, kanama ile birlikte düşük için ilaç kullandırdılar ve düştü.
Sağlıklı bir embriyo değilmiş diye düşünün. İsterseniz 1 hafta daha bekleyin ama üzmeyin kendinizi, bunda da vardır bir hayır.

5+5 için bebeği ve kalp atışını görmek için erken. Bende tam o günde gitmiştim doktor 2 hafta sonraya randevu vermişti tekrar öğün gormustuk

Bende de aynısı oldu. Kese büyük bebek küçük kalmış dendi. Yani haftasına göre kese 9, embriyo 6 haftalikti. Kalp atışını da duymuştuk. Şiddetli mide bulantılarım bile başlamıştı. Sonra birden kalbi durdu. Kürtajla sonlandı. Benim gibi olup hamileliği normal devam eden de oldu. Ama ben o dönem çok stresliydim. Hergun ağlıyordum. Gebeligimi çok etkiledi ruh halim

Bize şer gorunende hayır vardır üzülmeyin. Bu tarz kese- bebek gelişiminde ki terslikler embriyonun sağlıklı oluşmadığından oluyormuş.

Bol su için,dua edin, dinlenin, stres yapmayın. Herşey Allah tan Bikac gün içinde gelişim normale de dönebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…