Benim için doğru olan birini kendi hatam yüzünden kaybettim

5 yılda hâlâ geçmişe takılıp yaşıyorsanız,geçmiş olsun İyi bir terapi şart.Kıskançmış işte bununla yol gidilmez deyip bırakmışsınız.Kararlarınızın arkasında mı dursanız?Olan takıntı yapıp heba ettiğiniz 5 yıla olmuş yazık.....
Evet o durum tolere edilebilirdi ama hayatta olan zorluklardan dolayı sağlıklı karar veremedim hata yaptım ondan sonra da hiçbir şeyi yoluna sokamadım

Evet o durum tolere edilebilirdi ama hayatta olan zorluklardan dolayı sağlıklı karar veremedim hata yaptım ondan sonra da hiçbir şeyi yoluna sokamadım
Pardon kıskançlığın nesi tolere edilecek.Siz iyi misiniz?? Hiç bir şeyi yoluna sokamamanızın nedeni o adamı bıraktığınız için değil Verdiğiniz doğru kararın arkasında durmayı beceremediğiniz için....

Merhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim 😭😭
Tey tey tey 5 yıl geçmiş üstünden zaten sevdiğiniz için değil size başkası o kadar değer vermediği için üzülüyorsunuz ama tren kaçmış,aynı kişi iki kez sevilemez yani o kişiyle ilgili acabamı diyorsanız bence demeyin duygularını öyle yoğun yaşayan insan şuanda hayatında olan kişiyede aynı ilgiyle bağlıdır

Şöyle dusunun kısmet degilmis.kismet olsa insanlar hiç adını duymadığımız ulkelerden gelip bir turkle tanışıp evleniyorlar.İyi olsa zaten bırakmadınız.Gecmise takılıp durmayın karşınıza daha iyileri mutlaka cikacaktir

Konu sahibi, eski sevgilim için tam olarak aynı şeyi düşünüyordum hatta ayrıldığım için neredeyse 1 yıla yakın vicdan azabı çektim gözümde çok iyi biriydi. Velhasıl evlendi, Allah'a şükürler olsun ki o kişi ben olmadım diyorum şimdi. Çok kötü defolarını gördüm.
Bence üzülme olmadıysa vardır bir hayır. Onu beyninde kusursuzlaştıran sensin, insan ayrılınca kötü anılardan çok iyileri düşünüyor bu da sağlıklı düşünmeni engelliyor. Doğru kişi olsa emin ol şu an beraber olurdunuz kaç yıl geçmiş önüne bak artık. Burada sen üzülürken adam hayatına devam ediyor çünkü. Değmezzz.

Bence artık onu düşünmeyin, 5 yıl olmuş yani. Bir kişiyi yani sevgili olur, sizi çok etkileyen bir flört olsun tam anlamıyla unutması 8-9 ay buluyor benim öyle sürdü ama sizinkisi 5 yıl takıntı haline getirmişsiniz . Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri ilişkinin bitmesinin vebaline bağlamışsınız bir nevi ama alakası yok. Bu da size vakit kaybına yol açmış, yıllarınız geçip gitmiş. Bu beş yıl içinde evlenip belki çocuğunuz hatta ikinci çocuğunuz bile olabilirdi. Sosyal ortamlara katılın, hiçbir şeyi umursamayıp değişik insanlarla tanışın. :)

5 yılda hayatınıza muhtemel bir sürü insan girdi çıktı , ama nitekim insan boşluğa düşünce aklına birisi illa ki gelir sizin de 5 yıl önceki insan gelmiş . 5 gün geçmişte hatanızı anlamış gibi davranmasanız mı ?

Konu sahibi, eski sevgilim için tam olarak aynı şeyi düşünüyordum hatta ayrıldığım için neredeyse 1 yıla yakın vicdan azabı çektim gözümde çok iyi biriydi. Velhasıl evlendi, Allah'a şükürler olsun ki o kişi ben olmadım diyorum şimdi. Çok kötü defolarını gördüm.
Bence üzülme olmadıysa vardır bir hayır. Onu beyninde kusursuzlaştıran sensin, insan ayrılınca kötü anılardan çok iyileri düşünüyor bu da sağlıklı düşünmeni engelliyor. Doğru kişi olsa emin ol şu an beraber olurdunuz kaç yıl geçmiş önüne bak artık. Burada sen üzülürken adam hayatına devam ediyor çünkü. Değmezzz.
Teşekkür ederim 🌸

Back
X