Benim için dua edin arkadaşlar buna çok ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi sorr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sorr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
123
0
96
39
Ankara
merhaba arkadaşlar çok kötüyüm, bende nisan annesi olcam Allahımın izniye dün doktora gittim suyumun fazla olduğunu söyledi doktor kan testi istedi bugün vercem hiç bir açıklama yapmadı internette arştırma yaptım hiç olumlu şeyler yazmıyor. sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan gözlerim kan canağına döndü ilk bebişimiz çok korkuyorum kötü bir şey çıkmasından lütfennn arkadaşlar benim için dua edin :Saruboceq: aranızda böyle birşey yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim

cnm korkma zaten ne kalmış şurada doğuma sorunda olsa bu saatten sonra bebişine birşeycik olmaz...

Canım başka bir doktora daha gidip muayene ol bence.Bişey olmaz inşallah.Gönlünü rahat tut bebişini kötü etkileme.kaydirigubbakcemile5

arkadaşım hiç üzülmne o internetteki acıklamaşlara bakarsan mahvolursun.benimde suyum azalmıştı yazıları okuyunca şok oldum.hiç bişey olmaz meleğine en çok bebişi alırlar.artık kocaaman onlar bişey olmaz.içini ferah tut.

erak etme canım bişi olmaz..
az olursa erken doğum olur ama çok olursa bişi olmaz merak etme..
arkadaslarımn çoğunda böyle bi durum vardı.
masallah bişi olmadı..

çok gecmiş olsun canım hayırlsıı ile bişiycik çıkmıycak inşlh ...
zaten sonlardayız artık bebişler gelsede bşi olmaz....

canım bencede korkma heme niye kendini harap ediyorsun kendine ve bebeğine yazık o şimdi senin psikolojindende etkilenir,
bende az olursa alırlar diye biliyorum ben 37 hafta 1 günlüktü suyum açıldı hemen hastaneye gittik allahım o korkuyu anlatamam ama doktorum anlattı bebeğine bir şey olmaz anne karnında ne kadar tutabilirsek tutarız sonrada sezeryana alırız dedi ertesi gün sezeryan olmuştum o kadar üzülmede boşunaymış
bbeğine erken kavuşursun belki

canım geçmiş olsun ama kızlarında dediği gibi bişeycik olmaz annesi şunun şurasında ne kaldı canım benim az bir zaman kaldı hiç canını sıkma canım

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun azda olsa içim rahatladı sonuçumu öğeden sonra alıp göstercem ne olurrrrrrrr dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:

canımmmmm korkma nolur dua et bol bol inşallah bişey olmayacak hem en kötüsü alırlar bebişini artık sımsıkı tutunabilecek durumda bebeklerimiz korkup kendini kasma iice

canım Allahın izniyle bişi olmaz içini ferah tut dualarımız sen ve bebişinle

canım hepinize çok teşekkür ediyorum dua etmekten başka yapacağım birşey kalmadı çok çaresizim sizden ricam benim için bol bol dua edin.:Saruboceq:

kork ma canım..ıçını rahat tut..

canım benimde suyum fazlaydı korkma hiçbişeycik olmadı.dr bunun üzerinde durmadı bile.seni neden bu kadar korkuttu ki dr un anlamadm.içine sinmiyorsa başka bi dr a daha danışmanı tavsiye edrim canım.inşallah iyi çıkar sonuçların

Az kalmış doğumunuza zaten Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah size. ıçini rahatlatır belki diye söylüyorum halamın hamileliğinde 5. ayda sıvısı 9 aylıkta olması gereken miktara çıkmıştı. Erken doğuma neden olabilirdi ama doktorun verdiği ilaçları ve kendi özeniyle tam vaktinde ve çok sağlıklı bir doğum yaptı :)) Endişelerimiz hep bilgi eksikliğinden oluyor. Doktorunuz bunu söylerken ne anlama geldiğini de izah etseymiş çok iyi olurmuş. Ama inanıyorum siz çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alacaksınız hihoyyyt

cnm hiç üzülme benimde suyum son haftalarda olması gerekenden fazlaydı sadece doktorum şekerden şüphelenip test istemişti... o kadarda mühim bişey değil doktorumda fazla üstünde durmadı zaten... için rahat değilse doktoruna sor neden test istediğini veya başka bir doktora görün derim...

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok rahatlattınız beni hepinize çok teşekkür ediyorum.arkadaşlar sizdede uyuşmazlık varmı? benim eşimle kan uyuşmazlığım var suyum fazla çıkınca şeker testi istedi açlık tokluk normal çıktı indirekt coombs uyusmazlık için yapılan bir test var onu istedi doktor negatif çıkması gerekiyordu pozitif çıktı bebeğin uyuşmazlıktan etkilenmiş dedi ben 28. haftada iğnemi yaptırmıştım ona rağmen etkilenmiş olmasını anlayamadım inşallah bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım hepimiz alırız inşallah dualarınızı eksik etmeyin

canım.. dualarım sen ve bebeğinle canım.. inşallah sorunsuz sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına.. ama canım şu an bile alsalar sağlıkla hayatını devam ettirebilicek kadar büyüdü onlar maşallahhh.. bak nisan annelerinde doğumlar artıyo.. artık bu saatten sonra doğurman bilenormal... inşallahh sorun olmıcak ve sağlıkla hyırlsıyla doğuracaksın yavrunu.. bebeğini de etkileyip,üzme bitanemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…