• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için kadınlar kulübü .... 'dır.

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.653
922
53
Ahh bana deseler ki bir forum sitesine takılıp kalacaksın yok ya imkansız derdim 😅

bir sosyal platform kadar güzel bir site, dertleşmek iç dökmek bilgi paylaşmak ortak bir paydada bulusmak ve bir çok kadınla sohbet edebilme fırsatı ve anonim olma hakkı. Keşke daha güzel konular açılsa da daha güzel sohbetler edilse.

Ben lise dönemi çok forumlarda takilirdim hatırlayan vardır bir radyo programının bile sitesi vardı z*kirdek mesela, bir çok arkadaşım da olur, hayatımın merkezine koyardım o kişileri, büyük bir zaman harcamıştım hepsine sanaldan gerçeğe de taşıdım sürekli bir mesajlaşma falan. Ne kıymetli zamanlarmış meğer. Umarım burası için de aynı şeyi söylemem 🥹 reelde de hiç fena sayilmayacak kadar arkadaşı olan biriyim ama nedense sanala daha bir baglanmistim bir dönem. Ama insandır işte bir var bir yoktur. Ciddi anlamda kalabalıklar içinde yalnızız. Konuyu çok dağıttım. Neyse.

Bilmiyorum bu formu İstanbul'da ya da başka büyük şehirde olsam, buradan birleriyle bulusur kendimi ifşa eder mıydım, eski ben hala var mı bilemiyorum 🤣 anonimin tadı da başka oluyor jsjdjd yine de sevdiğim kullanıcılar var onları okumak iyi geliyor ..

Hiç arkadaşım olmasa bile burası var diyorum o yüzden buradayım 💜. Hayat telaşı içinde hiç bir arkadasliktan verim alamıyorum, beklentim de yok aslinda artık herkes kendi derdinde biraz. Kimsenin kimseye faydasının olmadığı verilen hiçbir sözün tutulmadığını gördükten sonra manasını yitirdi bende bir çok şey.

Kimsenin kimseden beklentisi olmadığı bir yer kimsenin kimseyi yadirgamadıgi diyemeyeceğim acayip linç kültürü var😅 ama telefonu kapattigin an hayatinda olmayacak insanların oluşu bunun da insana verdiği bir güven .. ay ne biliyim keşke daha kenetlenmiş birbirini destekleyen şeyler de yapabilsek burada bir fikir üretmek bir ürün üretmek hep beraber kollektif bir şekilde 🤣🤣 kızların gücü

Neyse sizler neler düşünüyorsunuz ne var ne yok genel 😄😄

Tek seferde yazdım attım lütfen anlam butunlugune veya mantık hatası varsa takılmayın ne saçmalıyorsun demeyin sjdjfj

Benim için kk zor anlarımda, danışmak istediğim bir şey olduğunda bir liman gibidir. Burda yorumlarından faydalandığım , destek aldığım üyeler oldu. Şimdiye kadar açtığım konularda bana destek olan üyelerin hepsine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın kk, sen benim bırakmak isteyip bırakamadığım en güzel bağımlılıklarımdan birisin.

Back
X