Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

Yaşınızı çok merak ettim bayan acemicadı_?ama madem öneri istiyorsan bırak gitsin..affedersin ama hiç doğru biri değil hiç..karar senin hoşçakal..

Ya senin de hiç aşka hürmetin yok be arkadaşım..
:60::60:

:60::60::60:
Boyle "Ask" a hurmette edemem saygi da duyamam..
Biz aski yanlis bilmip yanlis yasamiz vay anasini ya:27::27:
hayir eger o Asksa bizimki ne, bizimki Asksa onun ki ne?
yok yok bizimki Ask onunki heves! ego tatmini!

bu adam senin evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğunu biliyosa sana niye sevgilim yatağından çıkıp senin yanına geldim diyor sen bu tarz şeylere karşısın sonuçta

peki daha oturmamış ilişkisinin 1.ayında bu adamla ilişkiye girmeye başlayan, bunu sağda solda bekar evlerinde yapan, sevgilisi benim yanımdayken arayıp "ahmetlerin evi boş bu geceyi birlikte geçirelim" diyen kızda hiç mi suç yok?

sonra ne demek "erkek tabi o da peşinden gelmiş"
erkek diye iradesi de yok mu? sevmese niye gelsin peşimden. üstelik benim evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğumu çok iyi bildiği halde?

not: zaten bu adamla görüşmemeye ve mesafe koymaya karar verdiğimi belirtmiştim önceki mesajımda benim için ortada kararsızlık falan kalmadı yani konu çözümlendi bnm için. benim bu mesajım beni günah keçisi ilan eden arkadaşlara yönelik.

Canim kiz sevgilisiyle istedigini yapar sana ne?
sen dis kapinin dis mandalisin , bu zoruna gidiyo heralde?
hala sevmese gelirmiydi diyo??

hala sevgisine inaniyosun yani PESSS

bu adam senin evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğunu biliyosa sana niye sevgilim yatağından çıkıp senin yanına geldim diyor sen bu tarz şeylere karşısın sonuçta

bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"

(kendisi 31 yaşında)

o zavallı kız için çok üzüldüm...kimbilir ne halde...belliki o kızcağız kişilerin kendisini tatmin etmek için kimbilir ne oyunlara mağruz kaldı...kimbilir nasıl kandırdı kızı onunla birlikte olabilmek için nasıl güven sağladı...ve kız büyük bir hayal yıkıklığıyla en sonunda ölmeye karar verdi...çünkü gerçeklerle yüzleşti haklı olarak bunu hazmedemedi ve ailesi,çevresi bu durumu öğrendiğinde akibetinden korkup çaresiz kaldı...bir taşla iki kuş dedikleri bu olsa gerek...bir yandan o kızcağızı cinsel yönden kullandı hatta intiharını bile...bir yandanda bunu sizi kıskandırarak ona karşı birşeyler hissetmenize sebebiyet verdi...pes yani bu adam şeytandan da beter...
yahu sen bir bayansın...karşındaki ilk başta kankinde olsa(nasıl oluyorsa artık) bir bayanla cinsel ihtiyaçlarımı karşılıyoruma sen nasıl müdahele etmezsin...bir bayanın diğer bir bayan hakkındaki bir erkeğin bu düşüncelerine rest çekmek varken nasıl oturup dertleşebilirsin onu savunmaya kalkmayıpta...ama dur buldum sevgilinin deyimiyle o kötü kız bunu haketti kendide istedi böylelerinden ne beklenir ki ama sen benim herşeyimsin sen farklısın demesi dimi...ve ne acı ki bunu sanada inandırmış olması...ben senin için kötü birşey demek istemiyorum sadece sevgilinin seni nasıl ikna ettiğini anlamaya çalışıyorum...ancak eğerki o kötü kız olsa en azından karşısındakinden birşey beklerdi kii böyle bile olsa yani geçmişinde başka ilişkisi olsa dahi sevgiline nasıl yaklaştığı ikisinin arasında ne olduğunu bilemeyiz her insan sevip aşık olabilir...kii o kızı kandırdığı kesin kız ona öyle bir umut bağlamışki ölmeyi düşünmüş...anladınmı ölmeyi düşünmüş...ve siz bunu görmezden gelip devam etmeyi düşünüyorsunuz...siz bilirsiniz ama dikkat edin yavaş yavaş kanınıza girmeye başlamış siz bile nasıl olduğunu anlamadan sizide cinsel bir oyuncağı gibi kullanıp atabilir...siz söylemiştiniz kızla yatınca soğumuş diye...Allah akıl versin sen nasıl daha bu adama güvenmek istiyorsun...böylelerinden kork bence yeri gelir arkadaşın olur yeri gelir kardeşinden yakın olur yeri gelir senin için ş.....en önde gideni olur....

bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. Bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"

(kendisi 31 yaşında)

seni kandırmaya çakışıyor saf görüyar senı ayrıca yaşı da cok buyuk yok yakınken sımdıden don hıc hayırlı bırı degıl bak pısman olursun..senın onu severek kendını ona vermenı ıstıyor acıkcası..zoruna gıtmesın ama bu adam sapık..mantıklı dusun ve dogru yolu secc!!!:50:

bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"

(kendisi 31 yaşında)

Adam kendi hevesleri icin senden uzak duruyo sende hala onun sana olan sevgisinden, askindan bahsediyosun...hala sevmese gelirmiydi pesimden diyosun...
uzak durma karari aldigini soyledin evet ama ugrasirsa bakariz da dedin..
ve sadece uzak durma karari aldin hayatimda yeri yok defolsun gitsin demedin...

nasıl bir arkadaşsınızki,:50: sizinle bu kadar açık cinsellik konuşabiliyor

Adam kendi hevesleri icin senden uzak duruyo sende hala onun sana olan sevgisinden, askindan bahsediyosun...hala sevmese gelirmiydi pesimden diyosun...
uzak durma karari aldigini soyledin evet ama ugrasirsa bakariz da dedin..
ve sadece uzak durma karari aldin hayatimda yeri yok defolsun gitsin demedin...

durmuyo. söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyo. günde en az 7-8 defa arıyo cevap alamasa bile sms atıo.

yorumları okudum canım bak sex yapmış zorla zorlamadan falan bu bizi nokta kadar bağlamaz!..bendende 2 yaş büyüksün amaaa asıl mevzu senin yanında sex hayatını konuşuyosa sana saygısı yoktur saygısı yoksa sevgi olurmu güven olurmu!..bu kankanda olsa sevgilinde olsa sana kimle yattığını anlatmamalı!...anlattırmamalısınn

peki daha oturmamış ilişkisinin 1.ayında bu adamla ilişkiye girmeye başlayan, bunu sağda solda bekar evlerinde yapan, sevgilisi benim yanımdayken arayıp "ahmetlerin evi boş bu geceyi birlikte geçirelim" diyen kızda hiç mi suç yok?

sonra ne demek "erkek tabi o da peşinden gelmiş"
erkek diye iradesi de yok mu? sevmese niye gelsin peşimden. üstelik benim evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğumu çok iyi bildiği halde?

not: zaten bu adamla görüşmemeye ve mesafe koymaya karar verdiğimi belirtmiştim önceki mesajımda benim için ortada kararsızlık falan kalmadı yani konu çözümlendi bnm için. benim bu mesajım beni günah keçisi ilan eden arkadaşlara yönelik.

Kendinle çelişiyorsun..
Şimdi bu kız kendi kendisiyle sevişmedi herhalde di mi..
Yani daha 1 ayda bekar evlerinde ilişkiye girdiyse, o erkek de aynı şeyi yapmış oldu.
Kaldı ki, bu kızın 1.günde mi, 1. ayda mı ilişkiye girdiği ve nerede ilişkiye girdiği seni hiiiiiççç ilgilendirmez..
Erkek iradeli olaydı da "ben hislerimden emin dğeilim, sevişmekle sana haksızlık etmiş olurum" diyeydi..
Ha ama aynı erkek sana gelince iradeli di mi..
"İradesi yok mu, sevmese niye gelsin peşimden" diyosun..
Neyse anlaşamıycaz, ama sevindim görüşmeyecek olmana.
Gerçi inanamıyorum, görüşeceksin.
Aman neyse falan fıstık...:37:

okuyorum okuyorum anlayamıyorum
yok arkadas boyle kankalık! falan olmaz
adam bana elın yatagından gelecek boyle boyle dıyecek bende guvensemmı guvenmesemmı dıye
buralarda yorum beklıcemmm

ah ah bana gelecek boylesı sıkar bıraz tabıde!
elımın tersıyle tokatlarım geldıgı yere gerı doner vallah
arkadasım sende ne ıstıyorsan onu yap
ıster kanka! ol ıster arkadas

vallahı mıdem bulandı ya....

(kendisi 31 yaşında)

yahu bu adam kesin artık çapkının en önde gideni ve yollarıda ikna etmeyide çok iyi biliyor...pes yani... bu sözün üstüne ne diyebilirimki...bakmış her yönden seni denemiş şimdide senin ona karşı hislerini bilerek böyle bir şey söylüyor...seni onsuz bırakacağı düşüncesiyle dayanamayıp onunla olmanı sağlamak istiyor...ne kadar derdine ortakta olsa(ki bu sadece bariz belli seni fethedebilmek için) kesinlikle ondan uzak dur hatta gördüğünde kaç...daha fazla kafanı karıştırıp ağına düşmene izin verme...

31 yaşında adamla işin ne okuldan yaşıtın birini bul.
nerden nasıl buldun 31 yaşında adamı?
adam da ne libido varmış ergenlik vs bitmiş ama hala performans peşinde..
kızları düşürüp düşürüp takılıyor işte..
yazık öteki kıza sana ve nicelerine gelip geçen herkese..ananıza babanıza yazık.
aklın bir karış havada hala..

Back
X