- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya senin de hiç aşka hürmetin yok be arkadaşım..
![]()
Yaşınızı çok merak ettim bayan acemicadı_?ama madem öneri istiyorsan bırak gitsin..affedersin ama hiç doğru biri değil hiç..karar senin hoşçakal..
peki daha oturmamış ilişkisinin 1.ayında bu adamla ilişkiye girmeye başlayan, bunu sağda solda bekar evlerinde yapan, sevgilisi benim yanımdayken arayıp "ahmetlerin evi boş bu geceyi birlikte geçirelim" diyen kızda hiç mi suç yok?
sonra ne demek "erkek tabi o da peşinden gelmiş"
erkek diye iradesi de yok mu? sevmese niye gelsin peşimden. üstelik benim evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğumu çok iyi bildiği halde?
not: zaten bu adamla görüşmemeye ve mesafe koymaya karar verdiğimi belirtmiştim önceki mesajımda benim için ortada kararsızlık falan kalmadı yani konu çözümlendi bnm için. benim bu mesajım beni günah keçisi ilan eden arkadaşlara yönelik.
bu adam senin evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğunu biliyosa sana niye sevgilim yatağından çıkıp senin yanına geldim diyor sen bu tarz şeylere karşısın sonuçta
aralık 1990----
bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. Bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"
(kendisi 31 yaşında)
bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"
(kendisi 31 yaşında)
Adam kendi hevesleri icin senden uzak duruyo sende hala onun sana olan sevgisinden, askindan bahsediyosun...hala sevmese gelirmiydi pesimden diyosun...
uzak durma karari aldigini soyledin evet ama ugrasirsa bakariz da dedin..
ve sadece uzak durma karari aldin hayatimda yeri yok defolsun gitsin demedin...
peki daha oturmamış ilişkisinin 1.ayında bu adamla ilişkiye girmeye başlayan, bunu sağda solda bekar evlerinde yapan, sevgilisi benim yanımdayken arayıp "ahmetlerin evi boş bu geceyi birlikte geçirelim" diyen kızda hiç mi suç yok?
sonra ne demek "erkek tabi o da peşinden gelmiş"
erkek diye iradesi de yok mu? sevmese niye gelsin peşimden. üstelik benim evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğumu çok iyi bildiği halde?
not: zaten bu adamla görüşmemeye ve mesafe koymaya karar verdiğimi belirtmiştim önceki mesajımda benim için ortada kararsızlık falan kalmadı yani konu çözümlendi bnm için. benim bu mesajım beni günah keçisi ilan eden arkadaşlara yönelik.
bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"
(kendisi 31 yaşında)