Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

sevgili dostum ben zaten "ilişkimi yaşarım size ne" gibi bir şey söylemedim burada kimseye...
öyle olsa konu falan açmaz direk ilişkiye başlardım
ben bu konuyu sizden fikir almak için açtım..
başlığa "güveneyimmi?" yazdım, o derece tereddüte düşmüştüm yani
öyle gözü kapalı adamın peşinden gitmiş ya da gidecek değilim..

bak ablacım tereddüte düşmen bile hata:6:

yapılan bunca yorumdan ortada 2 tane suçlunun olduğunuz söylüyorsun birisi malum adam diğeri "bekar evlerinde adamla kalan kız ", sende sanırım sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun ..

:65::65::65::65::65::65::65::65: çok başarılı bir cevap olmuş arkadaşım

çocuk bile değil tatlım 31 yaşında koca adam yani
senle yatarsa senden de soğur.. zor kız imajın çocuga cekici gelmiş işte..aman dikkat!!
çocuk bile değil tatlım 31 yaşında koca adam yani

her ne sebeple olursa olsun elin adamının evine gidip (ailesiyle yaşadığı ev bile olsa):37: orada gece kalan hatta aynı odayı paylaşan bir kız bana göre çok ta zor kız imajı sergilemez.
yahu ben kocam askerdeyken kayınvalidemlerde kaldım benden 5 yaş küçük kaynım bile uyuyorsam odama girmedi, kaldı ki onun odasını bana vermişlerdi. Bize ters kardeşim yataklar ayrı olsa bile ne işin var seninle böyle pervasızca her şeyi her şekilde konuşabilen bir adamın evinde, neye kime güvendin? Kızlarına her yolu mübah gören ana-babasına mı, kendine mi? Herkes kendini bilir yapmam dediği şeyler vardır ama bu demek değil ki kendini her zaman koruyabilirsin, aklını başına devşir.

Konun başında yazıyordum ama son birkaç gündür tek düşündüğüm.
Tv dizilerinin ruh halimizi iyice bozduğu..
Bir adam vardır her önüne gelenle yatar,kaç kızın hayatını mahveder..
yaşını almıştır ama hayatının aşkını bulamamıştır veeeee işte o an..
hayatının kızını bulur o kim acemicadı..
ve gelgitli ilişki başlar kız bir türlü güvenemez..
adam der ki sen başkasın onlarla yattım ama seninle evlenicem..
kız kaçar yok kız geri gelir.. kızın namuslu olduğu sahneler daha da vurgulanır falan..
velhasıl ben bu diziyi çooook izledim..
bu konu da beni baydı çünkü hikaye sıradan..
yeni yayın döneminde görüşmek üzere :97:

aynen katılıyorum balım :81::81::81::81::81::81:

acemicadı nın geçmiş mesajlarına bir göz atayım dedim de bir konuda şöyle bir yoruma denk geldim. Bu konunun başından beri diğer kızı yerden yere vurmuşsun, sorarım bu ne tezatlık, bu ne kendi içinde çelişki?

ne demek ben kız isterim ya...
sen insan değil misin zamanında birine güvenip birlikte olduysan senin günahın ne.. ne anlayışsız erkekler var ya..

her sevgilim yatsın ama karım bakire olsun kafasındaki adamlar bunlar...
ikiyüzlü hepsi bence istediği şey doğal karşılayabileceğim bişey değil
bu kızda bi insan bu kızın da duyguları var zamanında birine güvenmiş ama olmamış kimbilir ne kadar isterdi o da onunla evlenmeyi ama olmamış. şimdi bu kızın eski sevgilisi yeni bi kız arkadaş bulduğunda o kız "ben bakir erkek isterim" diyor mu sizce?

Son düzenleme:
her ne sebeple olursa olsun elin adamının evine gidip (ailesiyle yaşadığı ev bile olsa):37: orada gece kalan hatta aynı odayı paylaşan bir kız bana göre çok ta zor kız imajı sergilemez.
yahu ben kocam askerdeyken kayınvalidemlerde kaldım benden 5 yaş küçük kaynım bile uyuyorsam odama girmedi, kaldı ki onun odasını bana vermişlerdi. Bize ters kardeşim yataklar ayrı olsa bile ne işin var seninle böyle pervasızca her şeyi her şekilde konuşabilen bir adamın evinde, neye kime güvendin? Kızlarına her yolu mübah gören ana-babasına mı, kendine mi? Herkes kendini bilir yapmam dediği şeyler vardır ama bu demek değil ki kendini her zaman koruyabilirsin, aklını başına devşir.

birde şöyle bir durum var hani bu aile kızlarının sevgilisiyle tatile gitmesine izin veriyor yaaa
nerden biliyor bizim hatun gerçekten izin verip vermediklerini
belkide kandırma masallarından biridir:emir_bebek:

benim 11 ay önce tanıştığım birarkadaşım vardı. benden hoşlandığını 6 ay boyunca defalarca yineledi. ama ben başkalarından hoşlandığımı, kendisine karşı hiçbirşey hissetmedigimi, benle birkikte olmasının ömür boyu mümkün olmayacağını ona dürüstçe söyledim herseferinde. ama o her seferinde hislerini yinelemeye devam etti. yeri geldi süpriz hediyeler bıraktı yeri geldi mailler yazdı mektup lar yazdı ama ben ona hiçbiry hissetmiodum.

bu durum 6 ay sürdü. sonra bir kızla çıkmaya başladı. birgün bana senle artık konuşmayacam çünkü bu kızarkadaşıma haksızlık olur dedi bende olur dedim ama "benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim. en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.

bu olaydan iki ay sonra yani gecen hafta kızarkadasından ayrıldı. kız intihara kalkıştı ve 1 gün hastanede kalmış bilekleri sargılıyış şu anda. kız bunu çok seviyormuş çok bağlanmış ama şu an ayrıldı ve benle ilişkisi artık bbu son günlerde başlar gibi oldu. daha ilişkinin adını koymadık ama bana sürekli "e... umrumda değil o benim için ölse ben senin için ölürüm" deyip duruyo. o kıza karşı gösterdiği ruhsuzluk ve acımasızlık beni çok korkutuyo kızlar :(:(:(

napiyim yol yakınken geri döniyim mi fikir verin?

okurken uzuldum, butun yazilari okumadim ama sadece bu anlattiklarina dayanarak sunu soyelebilirim ki boyle bir adama gucen olmaz olamazda. Bir kizla oynamis sonra sana geliyor. Bir kere bir kizin kalbi ile oynamis, kiza umit vermis, bu yuk o kiz icin baya agir olmus anlasilan. Onu kullanmis, sen bir kadin olarak dusun once, sana bu yapilsa ne hissedersin? bu adaletsizligin karsiligini verebilecekmi o alcak. Kimbilir ne yalanlar dedi o kizla gorusunce, canim cicim felen filen
O kizi ortada birakabildiysen tahmince baskalarini da ortada birakir ama bu sadece bir tahmin, kimin ne olacagi belli degil, Allah bilir belki degisir ve sende kalir, ama o kiza yaptikarlini nasil unutulacak. cok karisik valla,

okurken uzuldum, butun yazilari okumadim ama sadece bu anlattiklarina dayanarak sunu soyelebilirim ki boyle bir adama gucen olmaz olamazda. Bir kizla oynamis sonra sana geliyor. Bir kere bir kizin kalbi ile oynamis, kiza umit vermis, bu yuk o kiz icin baya agir olmus anlasilan. Onu kullanmis, sen bir kadin olarak dusun once, sana bu yapilsa ne hissedersin? bu adaletsizligin karsiligini verebilecekmi o alcak. Kimbilir ne yalanlar dedi o kizla gorusunce, canim cicim felen filen
O kizi ortada birakabildiysen tahmince baskalarini da ortada birakir ama bu sadece bir tahmin, kimin ne olacagi belli degil, Allah bilir belki degisir ve sende kalir, ama o kiza yaptikarlini nasil unutulacak. cok karisik valla,

katılıyrum ya anlamıyorum biz ne kadar da moderen olmuşuz haberimiz yok sen nie onun evinde kalıyosun ki sen sürekli adma zarf atmışsın adamda bunu değerlendiriyo yavaş yavaş işte eee o kız seks için sen ne içinsin????????????

katılıyrum ya anlamıyorum biz ne kadar da moderen olmuşuz haberimiz yok sen nie onun evinde kalıyosun ki sen sürekli adma zarf atmışsın adamda bunu değerlendiriyo yavaş yavaş işte eee o kız seks için sen ne içinsin????????????

önce yolunu hazırlıyor ki hedefe rahat ulaşsın

onun yatağından çıkıp sana geldm o sadece sexs için var bu bi kadına yapılan çok büyük bir hakarettir bence o kız bunu duyup ondan intahar etmiştir ve siz bu insanı bu şekilde kaale alıp burda konu açoyosunuz ne diyeceğimi bilemedm

onun yatağından çıkıp sana geldm o sadece sexs için var bu bi kadına yapılan çok büyük bir hakarettir bence o kız bunu duyup ondan intahar etmiştir ve siz bu insanı bu şekilde kaale alıp burda konu açoyosunuz ne diyeceğimi bilemedm

evet, daha onceki mesajim da dedim, kendini o kizin yerine koy. O erkek o kiza ne yaptiysa sanada yanisini yapmama ihtimali cok kucuk

var yaa burda öğle şeyler okuyorum ki birlikte olduğum adamdan şüphe etmeye başlayacağım yakında :53::53::53::53::53::53:

evet, daha onceki mesajim da dedim, kendini o kizin yerine koy. O erkek o kiza ne yaptiysa sanada yanisini yapmama ihtimali cok kucuk

aynen hayatm zaten insanlar bu şekilde davranırsa hatalar daha az olur ve daha az insanın canı yanar artık kim kiminle bilmiyosn tam bir olmuş dallas dizisi kimin eli kimin cebinde belli değil

canm 67 yine karşılaştık yorumun nedr bilmek isterm bu konuda

be yorumumu aciklamak isterim ama uzerinde basarak soylemek isterimki bu sadece benim fikrim:
Bir kere boyle biri ile gorusmek hic makbul degil, ister adamin sevgilisi olsun veya olmasin, gerci bunu arkadasimiz belirtmis, o okisiye karsi bostu ve keske bos kalsaymis. Umarim ona karsi fazla duygu beslemiyordur cunku bu o adamin yaptigi igrenclikten baska birsey degil. Biz insan olarak heleki kadin olarak bu tur olaylarda cok titiziz. Ask acisi nedir biliriz, bildigimiz icinde karsimizdaki kadina boyle bir aci cektirmek hic yakisik alacak bir sey degil. Arkadasinin yazdikalrina bakarsak bu adam arkadasimizida uzebilir. Boyle bir haksizlikta insan icindekine tas basmali bence. Kalb ile mucadele etmek lazim, cunku soz konusu ask sevdgi degil ama bir kizin fena bir sekilde aldatilmasi. Arkadas sadece fikirmizi soruyor bende yanitliyorum, istedigini yapmak ona kalmis, umarim hayirlisi olur ve dogru durst adaletli bir karar alir.

var yaa burda öğle şeyler okuyorum ki birlikte olduğum adamdan şüphe etmeye başlayacağım yakında :53::53::53::53::53::53:

al bendende okadar eşimle küçük bir tartışma yaşasam acaba eşim beni aldatıyormu bu kadınlar kulübü psikolijimi bozdu ya bu ne ya bu yeni yetişen neslinde hızına yetişilmiyo ben yoruldm okumaktan

Back
X