Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

al bendende okadar eşimle küçük bir tartışma yaşasam acaba eşim beni aldatıyormu bu kadınlar kulübü psikolijimi bozdu ya bu ne ya bu yeni yetişen neslinde hızına yetişilmiyo ben yoruldm okumaktan

KK heleki bir derdim var bolumu insanin psikolojisini bozuyor evet, ben bir ara giriyordum, sinir oldum dertlere heleki yorumlara, biraktim girmeyi. Bugun bir bakayim dedim yine takildim.......
Oyun bolumu var tavsiye ederim, orasi daha cok eglenceli.

be yorumumu aciklamak isterim ama uzerinde basarak soylemek isterimki bu sadece benim fikrim:
Bir kere boyle biri ile gorusmek hic makbul degil, ister adamin sevgilisi olsun veya olmasin, gerci bunu arkadasimiz belirtmis, o okisiye karsi bostu ve keske bos kalsaymis. Umarim ona karsi fazla duygu beslemiyordur cunku bu o adamin yaptigi igrenclikten baska birsey degil. Biz insan olarak heleki kadin olarak bu tur olaylarda cok titiziz. Ask acisi nedir biliriz, bildigimiz icinde karsimizdaki kadina boyle bir aci cektirmek hic yakisik alacak bir sey degil. Arkadasinin yazdikalrina bakarsak bu adam arkadasimizida uzebilir. Boyle bir haksizlikta insan icindekine tas basmali bence. Kalb ile mucadele etmek lazim, cunku soz konusu ask sevdgi degil ama bir kizin fena bir sekilde aldatilmasi. Arkadas sadece fikirmizi soruyor bende yanitliyorum, istedigini yapmak ona kalmis, umarim hayirlisi olur ve dogru durst adaletli bir karar alir.

tam düşündüğüm gibi bir yorum seninle hem fikirim arkadaşm:71::71::71:

KK heleki bir derdim var bolumu insanin psikolojisini bozuyor evet, ben bir ara giriyordum, sinir oldum dertlere heleki yorumlara, biraktim girmeyi. Bugun bir bakayim dedim yine takildim.......
Oyun bolumu var tavsiye ederim, orasi daha cok eglenceli.

ben oyunlardan pek anlamıyorum o yüzden bu konular üstünde duruyorum aslında baya bi tecrübe sahibide oldum doğrusunu söylemek gerekirse öyle konular okuyorumki geçen bir kadın kocasını ve ablasını basmış düşünebiliyomusn şok oldum :53:ve kadın hala ben eşimi çok seviyorm diyo

Bugün ona yarın sana arkadaşım..

ben oyunlardan pek anlamıyorum o yüzden bu konular üstünde duruyorum aslında baya bi tecrübe sahibide oldum doğrusunu söylemek gerekirse öyle konular okuyorumki geçen bir kadın kocasını ve ablasını basmış düşünebiliyomusn şok oldum :53:ve kadın hala ben eşimi çok seviyorm diyo

O zaman niye bir derdim var bölümüne konu açmış ki kadın bunu dert etmemiş mutlu mesut kocasıyla yaşamaya devam etmiş. :37: ne tuhaf insanlar var yahu dünyanın resmen çivisi çıkmış.:19:

bu ne saçmalıktır ya,adam şimdi onun yatağından çıktım sana geldim falan gibi saçma sapan iğrenç laflar söylüyor,sende bön bön onumu dinliyorsun,birde cep telefonuyla ispatladı diyorsun,orasını pek anlamadım nasıl ispatladı,kızla sevişmesinimi telefona çektide sana izletti.neyse ben olsam bırak acaba diye düşünmeyi böyle kıro ruhlu,seviyesiz,kalitesiz birisini hayatımın hiçbiryerine sokmam bile.

Son düzenleme:
O zaman niye bir derdim var bölümüne konu açmış ki kadın bunu dert etmemiş mutlu mesut kocasıyla yaşamaya devam etmiş. :37: ne tuhaf insanlar var yahu dünyanın resmen çivisi çıkmış.:19:

zaten aşırı tepki aldı konu kapandı ya başka kadında değil ablası ve kocası ablasının isteğiyle değil adam çok sıkıştırıyormuş kadını ablasıyla bir olup adama tuzak kurup ablasına çağırıyorlar karısınada toplantısı olduğunu söylüyo içerde bir yerde saklanıyo tam adam ablasıyla yakınlaşırken çıkıyo bağırıp çağırıp gidiyo sonra kocası sen yanlış anladın diyo aramızda bişey yok diyo bu ben eşimi affedeyimi diye bizlere soruyo

zaten aşırı tepki aldı konu kapandı ya başka kadında değil ablası ve kocası ablasının isteğiyle değil adam çok sıkıştırıyormuş kadını ablasıyla bir olup adama tuzak kurup ablasına çağırıyorlar karısınada toplantısı olduğunu söylüyo içerde bir yerde saklanıyo tam adam ablasıyla yakınlaşırken çıkıyo bağırıp çağırıp gidiyo sonra kocası sen yanlış anladın diyo aramızda bişey yok diyo bu ben eşimi affedeyimi diye bizlere soruyo

yuuuuh bu ne yaa..
neyseee dedikodu yooook !!!!

benim 11 ay önce tanıştığım birarkadaşım vardı. benden hoşlandığını 6 ay boyunca defalarca yineledi. ama ben başkalarından hoşlandığımı, kendisine karşı hiçbirşey hissetmedigimi, benle birkikte olmasının ömür boyu mümkün olmayacağını ona dürüstçe söyledim herseferinde. ama o her seferinde hislerini yinelemeye devam etti. yeri geldi süpriz hediyeler bıraktı yeri geldi mailler yazdı mektup lar yazdı ama ben ona hiçbiry hissetmiodum.

bu durum 6 ay sürdü. sonra bir kızla çıkmaya başladı. birgün bana senle artık konuşmayacam çünkü bu kızarkadaşıma haksızlık olur dedi bende olur dedim ama "benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim. en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.

bu olaydan iki ay sonra yani gecen hafta kızarkadasından ayrıldı. kız intihara kalkıştı ve 1 gün hastanede kalmış bilekleri sargılıyış şu anda. kız bunu çok seviyormuş çok bağlanmış ama şu an ayrıldı ve benle ilişkisi artık bbu son günlerde başlar gibi oldu. daha ilişkinin adını koymadık ama bana sürekli "e... umrumda değil o benim için ölse ben senin için ölürüm" deyip duruyo. o kıza karşı gösterdiği ruhsuzluk ve acımasızlık beni çok korkutuyo kızlar :(:(:(

napiyim yol yakınken geri döniyim mi fikir verin?

kusura bakmada asıl senin ruhsuzluğun beni korkuttu..bunları bile bile soruyorsun birde napayım diye..devam etme tabiki..bilmesen neyse..kız intihar etmiş bilekleri sargılımış demekki bu kadar seviyor ve bi ... için zayıf olmuş sende kalkıp o adama değer vercen ölemi?bırak ölsün aşkından öteki belli kız kaç kez ölmüş ortada..ne malüm kandırmadı..diyebilmiş bide utanmadan seks için diye..karşısındakileri kolay maşa yapıyor belli..bir erkek ağlayıp ölüom geberiyom derse inanma işte helede arkasındakini nasıl bıraktı o önemli..hiç kimsenin ahını alma..bile bile bunu düşünürsen ve onla birgün geçirirsen valla yazık..

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: ciddi misin yaaa

Aman affetsin ya ben artık böyle kadınlara acımıyorum adamın ne halt olduğu belli hala öyle adamlardan medet umuyorlar kendi düşen ağlamaz.

yorumları hiç okumadım ondan son yorumları görünce şaşırdım..konumu değişti?yani başlık içinde başlıkmı açıldı?neden herkes farklı konudan bahsediyo ben başka anlamadım:)ilk başlık farklı sonrada olmuş kadın kardeş ve koca kavgası olmuş..

yorumları hiç okumadım ondan son yorumları görünce şaşırdım..konumu değişti?yani başlık içinde başlıkmı açıldı?neden herkes farklı konudan bahsediyo ben başka anlamadım:)ilk başlık farklı sonrada olmuş kadın kardeş ve koca kavgası olmuş..

konu sahibi yorumları beğenmeyince uğramaz oldu, ee burasıda sohbete döndü.

Lütfen konulya ilgili bir yorumunuz varsa yapın,yoksa konuyu dağıtmayın.
Konu içinde konu yaratıp,konuyu amacından saptırmaya sebep olmak yasak ve ceza sebebidir.

Yaptığınız yanlışmış en başında..Yok neymiş benle konuşman onu aldatmaya girmez falan derken acık kapı bırakmıssınız..
Bana duygusu olan bir erkege kardes gozuyle bıle baksam asla konusmam onunla..basıma boyle seyler geldıgınde yani kardesım dıye benımsedgım kısılerın ılgılerını gorunce hemen kactım..
Aklın yolu bir..!!!

Size inanmıyorum :S

Az once benım yazdıgıma ve arkadaslarımın yazdıgına tepkı gostermıssınız..
demek ki haklıymışız..
ama daha cok kıskanıp uzuleceksınız..durum bu...bu durumu maalesef sız yarattınız..hem kendınızı hem de o kızcagızı mahvettınız...

Son düzenleme:
Peki sizi sizden öncekinden cazip hale getiren neymis sordunuz mu?

sordum. ve çok acayip bir cevap verdi. söylediği aynen şu

"o çok iyi niyetli, çok saf, kimsenin kötülüğünü istemeyen kızcağızdı. aşırı derecede iyi kızlar bana sıkıcı geliyor. onla buluşmak bile istemiyordum ama mesela akşam işten çıkıp yorgun argın bir buçuk saat bekliyorum seni, çünkü sen şöylesin böylesin(iltifat ediyo burda önemsiz buralar)......."

"saf diyosun ama birlikte olmuşsunuz" falan dedim. o da şey dedi
"saf derken cinsel anlamda değil, kalbi temiz anlamında saf. mesela onu sevmediğimi anlamadı, tüm iyi niyetiyle benle barışmaya çalıştı her kavga ettiğimizde" dedi
yani hayatımda aldığım en acayip cevaptı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.

Son düzenleme:
Back
X