- 20 Temmuz 2012
- 805
- 38
- 318
Selam kızlar. Ben bu yıl ygs-lys ye girdim ama kazanamadım maalesef. seneye tekrar hazırlanacağım. derdim hayvanlar maalesef. acayip, hayvanlara karşı fobim var. bütün hayvanlardan nefret ediyorum. sevmedim hiç onları sevemiyorum da. kedilerden köpeklerden farelerden daha saymak istemediğim bütün hayvanlardan hem korkuyorum hemde nefret ediyorum. demek istediğim onlarla üniversitede de karşılaşmak istemiyorum.
Ama mutlaka karşıma çıkıyorlar, kediler köpekler fare bile çıktı
ııııyyy
sizden ricam şu. seneye tercih yapıcam mutlaka. ve nereyi kazanırsam gitmem gerekiyor. 19 yaşındayım şuan. seneye 20 olcam ve artık kazanmam şart. demek istediğim böyle kötü bir şehir ve kampüsü olan üniversiteleri bana söylesenizde bende yazmasam.
Ben Kayseri'de yaşıyorum. Erciyes'te okumak istemiyorum. neden diye sorarsanız. çünkü bahçesinde fareler var hep.
kafayı yiyorum oraya hastaneye falan gidince. lysye de orda girdim sınav öncesi beni berbat etti, sinirlendirip korkuttu ve kötü bir şekilde girdim sınava. artık onları bile bile orda 4 yıl okuyamam kafayı yerim herhalde. lütfennn bana yardımcı olun. kötü olan, kampüsü pis yani böyle hayvan bakımından kötü olan yerleri söyleyin bana lütfen
burdan kaçıp orda da aynı manzarayla karşılaşırsam kötü olur benim için geride dönemem.
Fikirlerinizi bekliyorummm...
Ama mutlaka karşıma çıkıyorlar, kediler köpekler fare bile çıktı

Ben Kayseri'de yaşıyorum. Erciyes'te okumak istemiyorum. neden diye sorarsanız. çünkü bahçesinde fareler var hep.

Fikirlerinizi bekliyorummm...