- 20 Temmuz 2012
- 805
- 38
- 318
ben sızın gırdıgınız sınav ıcın dııl ılerde gırecegınız sınav ıcın konustum bu sene kazanamamışsınız seneye bıdaha gıreceksınız anlamışmıyım?bence anlamışım bundan bahsedıyorum zaten daha sınava gırmemişsiniz onunuzde koca bır sene var daha sınavdan unıversıteye yerlesebılecek kadar puan almamışsınız sız nereyı tercıh etsem dıye konu acmışsınız hayvan fobımı yenmek ıcın ne yapmalıyım dıye konu acsaydınız anlardım ama bu konuyu sacma buldum kusura bakmayın ha dıyceksınız madem sacma konumda ne ısınız var hangı konuya gırecegımı sıze sormam bunu da belırtıyım sıze ıyı gunler....
Yoo öyle birşey demezdim. bende okuyup saçma bulduktan sonra çıktığım dünya kadar konu oluyor. tamam yanlış anlaşılma olmuş o zaman. başında bu yıl için daha gireceğiniz ve alacağınız puan belli değilken bunları konuşmanız erken deseydiniz bende doğru anlardım. neyse... evet daha sınava girmedim ama inşallah bu yıl kazanmayı hedefliyorum. inşallah olacak. ben ne yapmalıyım değil de en az olan yerleri tercih edip üniversitede rahat olup sonra yardım alarak bu sorunumu yemeyi planladığım için böyle açtım konumu. ben de biliyorum yenmek için yardım amaçlı açmayı ama bu daha iyi olacaktı benim için çünkü bu sorunum çok ciddi ve şuan bunu düşünüp kendimi yıpratıp sınava çalışmadan girecek durumum yok. bu öyle hemen sonuçlanacak bişey değil ama sınava nerdeyse az kaldı. temiz üniversite ismi almak daha iyi olur benim için daha kısa en azından. buna vaktim var ama hayvanlarla uğraşacak vaktim yok maalesef. bunun için böyle açtım konuyu. saçma maçma en azından yine sorun var ve farklı bir yardım istiyorum sizden. fobiimi yenme kısmı daha sonraya kalmak zorunda yaşım 19 ve benim bir an önce üniversiteye girmem gerekiyor. bu daha önemli çünkü. puanımı almadan sizden tercih listesi istemedim ben. nereler anlattığım şey için uygunsa bende eğer puanım gelirse yazarım demek istemiştim. sizede iyi günler...