• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için önemli lütfen okuyun...!

ben sızın gırdıgınız sınav ıcın dııl ılerde gırecegınız sınav ıcın konustum bu sene kazanamamışsınız seneye bıdaha gıreceksınız anlamışmıyım?bence anlamışım bundan bahsedıyorum zaten daha sınava gırmemişsiniz onunuzde koca bır sene var daha sınavdan unıversıteye yerlesebılecek kadar puan almamışsınız sız nereyı tercıh etsem dıye konu acmışsınız hayvan fobımı yenmek ıcın ne yapmalıyım dıye konu acsaydınız anlardım ama bu konuyu sacma buldum kusura bakmayın ha dıyceksınız madem sacma konumda ne ısınız var hangı konuya gırecegımı sıze sormam bunu da belırtıyım sıze ıyı gunler....

Yoo öyle birşey demezdim. bende okuyup saçma bulduktan sonra çıktığım dünya kadar konu oluyor. tamam yanlış anlaşılma olmuş o zaman. başında bu yıl için daha gireceğiniz ve alacağınız puan belli değilken bunları konuşmanız erken deseydiniz bende doğru anlardım. neyse... evet daha sınava girmedim ama inşallah bu yıl kazanmayı hedefliyorum. inşallah olacak. ben ne yapmalıyım değil de en az olan yerleri tercih edip üniversitede rahat olup sonra yardım alarak bu sorunumu yemeyi planladığım için böyle açtım konumu. ben de biliyorum yenmek için yardım amaçlı açmayı ama bu daha iyi olacaktı benim için çünkü bu sorunum çok ciddi ve şuan bunu düşünüp kendimi yıpratıp sınava çalışmadan girecek durumum yok. bu öyle hemen sonuçlanacak bişey değil ama sınava nerdeyse az kaldı. temiz üniversite ismi almak daha iyi olur benim için daha kısa en azından. buna vaktim var ama hayvanlarla uğraşacak vaktim yok maalesef. bunun için böyle açtım konuyu. saçma maçma en azından yine sorun var ve farklı bir yardım istiyorum sizden. fobiimi yenme kısmı daha sonraya kalmak zorunda yaşım 19 ve benim bir an önce üniversiteye girmem gerekiyor. bu daha önemli çünkü. puanımı almadan sizden tercih listesi istemedim ben. nereler anlattığım şey için uygunsa bende eğer puanım gelirse yazarım demek istemiştim. sizede iyi günler...

Ayyy benim adımda merve :1: Aynen yaa böcekler hayatımın kabusu oldu sinek böcek kelebek kışın daha iyi pencereyi bende açamıyorum senin gibi ayy sen ikizim misin :1:

İnşallah düzelirim yoksa benim hayatımı karartacak. herkes abarttığımı düşünüyor.ne var onlardan korkulur mu insanlara bişey yapmaz diyorlar ama bende açtığı yaraların kimse farkında değil. benim ciddi olarak etkilenmem saçma ve abartma geliyor herkese. ailem bile neden korkuyorsun diyor ? bilerek yapıyorum sanki bilerek bağırıp kendimi rezil ediyorum. kimse anlamaz ki ya ben gördükçe kafayı sıyırırım yada alışırım ama ilk tercih daha baskın kimse inanmasa da... yinede teşekkür ederim fikrinizi söylediğiniz için...

sen eşittir ben demek istiyorum :2: sitenin bahçesinden tut kampüsün bahçesine kadar, piknik alanlarına kadar panik halindeyim. kedi fobim var aşırı.. Onu geçtim, komşumuz avuç kadar tavşanini göstermeye gelmiş evde kaçacak delik aradım resmen... Kimisi ilgi çekmek için sanıyo, kimisi ayy seni yiyecek mi diye salakca şeyler söylüyo (sanki beni yer diye kaçıyoruz) ama ciddi derecede hastalık ışte bu ne yapalım... Geçenlerde haberlerde çıktı, koca genç, köpekten kaçarken otobüsün önüne atlayıp vefat ediyo :( allah yardımcı olsun sonumuzu benzetmesin ne diyeyim

canım bu konuda psikolojık destek alabılırsın istersen anlat derdını seninki korku endişe sonra nefrete dönüşüyor.korkularının üstüne gitmelisin yılan fare anlarım da kedi köpek bunları ömrün boyunca görmeden yaşayamazsın.ilerde ailen olur belki bunları üşünmek için erken ama çoluk çocugun olur onlara da müdahale etmeye klkarsın dokunma o hayvana elleme falan dıye.bence bi görünmende fayda var.

sen böyle söyleyince aklıma mersin üniversitesi geldi
böyle cafelerin olduğu bi çarşısı var bilen bilir meydanın orda
o kadar çok köpek var ki
millet yemek yiyo köpek dayanmış masaya yemeğe doğru soluyo böyle dil dışarıda
ığğğğ
neyse sevenler olabilir
bende köpekten nefret ederim onların çimlerde falan gezdiğini yattığını düşünürüm sürekli ki hep yaparlar bunu
hiç çimlere oturmuşluğum yoktur

Allah yardımcın olsun napalım
bi tedavi falan olsan korkuların çoğu psikolojik diye düşünüyorum

Ben hayvanları insanlardan çok seviyorum ve şuan dediklerin şaka gibi geldi.

Cok degisik birseymis...
Eee heryer hayvan dolu yapicak biseyin yok bence.
En guzeli bence sen psikolojik yardim al hayvanlarin hayatimizdaki yerlerini arastir belki degisirsin.
Boyle bir fobi cok agir bence hayvanlardan kacmak yerine onlara alismaya calismam en guzeli..
Hemmm hayvan sevilmezmi yaaa:))
Kocam izin verse valla evi kedi kopek doldurucam..
Sirf cocuklar esek ve kuzu gorsun sevsinler diye tatilde köye gidicez biz.

Arkadaşım ben seni anlıyorum :3:

Ama üniversite tercihi buna göre yapılmamalı bence :26:

Ben de çok korkuyorum, huylanıyorum.

Fikrinde kararlıysan, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne gelme lütfen :27: . Her yer kedi :14: Derste camdan kedi sıraya oturuyor, sıkılıyor başka sıraya atlıyor korkuyoruz belli etmeyelim diye de dersten bir şey anlamıyoruz. Hatta çok korkanlar var sınıf cümbüşe dönüyor suçlu yine kedi değil biz oluyoruz :36: Kedi de ne kedi ama kışt dersin gitmez arsızın teki o seni kovalar :51: Direk giriş kapısının önünde var zaten bi tane reisleri. Ayy her yer kedi ya gelme bizim okula :1:

Ayyy benim adımda merve :1: Aynen yaa böcekler hayatımın kabusu oldu sinek böcek kelebek kışın daha iyi pencereyi bende açamıyorum senin gibi ayy sen ikizim misin :1:

Galibaa :54: :44: kardeş olabiliriz :) bende açamıyorum cam pencere. Allah yardım etsin bize. çok zor. hayattan hiç zevk alamıyorum bi böcek görsem yüzüm düşüyor moralim bozuluyor kaşıntı tutuyor. sen hiç doktora falan gittin mi veya düşünüyormusun ?

sen eşittir ben demek istiyorum :2: sitenin bahçesinden tut kampüsün bahçesine kadar, piknik alanlarına kadar panik halindeyim. kedi fobim var aşırı.. Onu geçtim, komşumuz avuç kadar tavşanini göstermeye gelmiş evde kaçacak delik aradım resmen... Kimisi ilgi çekmek için sanıyo, kimisi ayy seni yiyecek mi diye salakca şeyler söylüyo (sanki beni yer diye kaçıyoruz) ama ciddi derecede hastalık ışte bu ne yapalım... Geçenlerde haberlerde çıktı, koca genç, köpekten kaçarken otobüsün önüne atlayıp vefat ediyo :( allah yardımcı olsun sonumuzu benzetmesin ne diyeyim

Sizde olmasanız hala dalga geçtiğimi şaka yaptığımı düşünenler var.hayret...! amacım ne acaba dalga geçmek için ? bende de dışarı çıkınca yolda duvarların kenarlarından yürüyemem kedi böcek fare çıkacak diye. birde erciyes üni de bu fareleri görünce iyice deli oldum ne olursa olsun orda okumam asla yazmam diyorum hep annemlere. inşallah mecbur kalmam. evet ya şu komşulara sinir oluyorum zaten. hem besliyorlar hemde gösterip korkutup sonrada yemez seni korkma diyorlar. yemez bende biliyorum evet ama anlayan nerde ya :( evet hasta olacam diye çok korkuyorum. şizofren gibi oldum iyice. mutfakta bile marul ekşimen falan yıkayamıyorum içinden solucan böcek çıkacak diye. :( off Allah korusun ya bizde çok tehlike yapıyoruz kendimize böyle hayvanalrı görünce. ben demiştim zaten fakültede fare görünce arabanın önüne attım kendimi ama yavaş olduğu için birşey olmadı. o an arabadan korkmuyorum çarpar diye hayvandan korkuyorum. Amin Allah korusun inşallah ya...

canım bu konuda psikolojık destek alabılırsın istersen anlat derdını seninki korku endişe sonra nefrete dönüşüyor.korkularının üstüne gitmelisin yılan fare anlarım da kedi köpek bunları ömrün boyunca görmeden yaşayamazsın.ilerde ailen olur belki bunları üşünmek için erken ama çoluk çocugun olur onlara da müdahale etmeye klkarsın dokunma o hayvana elleme falan dıye.bence bi görünmende fayda var.

düşünüyorum evet doktora gidebilirim. korku endişe evet nefrete dönüşüyor haklısın. gerçekten de öyle çocuğuma dokundurmam zaten hayvanlara. eve almasına müsade etmem imkansızdanda imkansız...

Bu kadar hayvan korkun varsa İstanbul için Boğaziçi'ni aklından bile geçirme derim. Kedileri meşhurdur, birlikte ders işlersin. Senden bile eskidir üniveristede :D Keza, Itu, Yıldız Teknik de öyle. ama özel üniveristeleri tercih edebilirsin, Kültür Üni. gibi.

Daha da önemlisi hayvan bu, her yerde karsına cıkar. Bunun yüzünden hayatının gidişatını değiştirecek üniveristede tercihlerini etkileyemezsin. Psikologa git bence. Eminim bir süre sonra atlatacaksındır =)

sen böyle söyleyince aklıma mersin üniversitesi geldi
böyle cafelerin olduğu bi çarşısı var bilen bilir meydanın orda
o kadar çok köpek var ki
millet yemek yiyo köpek dayanmış masaya yemeğe doğru soluyo böyle dil dışarıda
ığğğğ
neyse sevenler olabilir
bende köpekten nefret ederim onların çimlerde falan gezdiğini yattığını düşünürüm sürekli ki hep yaparlar bunu
hiç çimlere oturmuşluğum yoktur

Allah yardımcın olsun napalım
bi tedavi falan olsan korkuların çoğu psikolojik diye düşünüyorum

Mersin 'i de tercihler arasından çıkardımmm :)) off ya birde öyleleri var evet. yemek yerken masanın başında kediler köpekler cirit atıyor insanlarda dokunup seviyorlar bide. tamam sevin ama yemek yeniliyor temizlik diye birşeyde var sonuçta. bende hiç oturmam çimlere ayakta beklerim ama oturamam. evet sanırım psikolojik baya ilerledi çünkü az önce sahurda kelebek girmiş camdan ayy ayy diye bağırdım ayağıma falan kondu diye. deliriyormuyum neyim :(

Ben hayvanları insanlardan çok seviyorum ve şuan dediklerin şaka gibi geldi.

Yoo şaka değil. daha kaç defa söylerim bilmiyorum ne şaka nede dalga geçiyorum sizinle. sorunum sizinle değil benim kendimle. o zaman yalansa kendimle dalga geçerim en fazla. ama Allah'ta biliyor sonuçta gerçekten korkuyorum hayvanlardan. neyse ben ne desemde birileri yine çıkacak şaka yapıyorsun diye. senin tercihin o sen sevebilirsin ama ben sevmiyorum. sevmememin nedenide korkmam..!

Cok degisik birseymis...
Eee heryer hayvan dolu yapicak biseyin yok bence.
En guzeli bence sen psikolojik yardim al hayvanlarin hayatimizdaki yerlerini arastir belki degisirsin.
Boyle bir fobi cok agir bence hayvanlardan kacmak yerine onlara alismaya calismam en guzeli..
Hemmm hayvan sevilmezmi yaaa:))
Kocam izin verse valla evi kedi kopek doldurucam..
Sirf cocuklar esek ve kuzu gorsun sevsinler diye tatilde köye gidicez biz.

Köyede kaç yıldır gitmem ben. en son gittiğimde arabadan çıkmamıştım akşama kadar. malum her türlü hayvan var orda. değişik bir olayda değil ayrıca. tek değilim baya bir arkadaş yazdı bende seninle aynı durumdayım diyen. değişik garip olsaydı tek ben yaşardım herhalde bunu. kelimelerini daha önce bir arkadaşta kullanınmıştı aynen. alıntı mı yaptın acaba ? :)) herkesin kendi tercihi valla istersen kediyle köpekle yaşa ben sıcak bakmıyorum böyle bişeye. sağlık ve temizlik açısındanda zararlı bence. neyse herkesin kendi düşüncesi saygı duyuyorum tabi... onlara alışmak veya sevmek zorunda değilim ama saygı gösterip zarar vermiyorum yeterli buda.

Arkadaşım ben seni anlıyorum :3:

Ama üniversite tercihi buna göre yapılmamalı bence :26:

Ben de çok korkuyorum, huylanıyorum.

Fikrinde kararlıysan, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne gelme lütfen :27: . Her yer kedi :14: Derste camdan kedi sıraya oturuyor, sıkılıyor başka sıraya atlıyor korkuyoruz belli etmeyelim diye de dersten bir şey anlamıyoruz. Hatta çok korkanlar var sınıf cümbüşe dönüyor suçlu yine kedi değil biz oluyoruz :36: Kedi de ne kedi ama kışt dersin gitmez arsızın teki o seni kovalar :51: Direk giriş kapısının önünde var zaten bi tane reisleri. Ayy her yer kedi ya gelme bizim okula :1:

Teşekkür ederim. tamam yapılmamalı ama napıyım bunuda düşünmem lazım. evet kararlıyım. marmarayıda sildimm :) pencereden kedi girse birde yanıma otursa kafayımı sıyırırım artık naparım bilmem. hele kovalasa birde off off :( gelmeyeceğim kesin kararlıyım.

Şaka gibi diyor olmam sana inanmamam değil şaşırmam öncelikle!
Ben de böceklerden korkarım. Uyuyamam bir tane görsem. Bunu aşamam bir tek herhalde.
Köpekleri de çok severdim ama korkardım. Artık korkmuyorum. Korkunun üzerine gitmelisin. Zira her yer hayvanlarla dolu.

Bu kadar hayvan korkun varsa İstanbul için Boğaziçi'ni aklından bile geçirme derim. Kedileri meşhurdur, birlikte ders işlersin. Senden bile eskidir üniveristede :D Keza, Itu, Yıldız Teknik de öyle. ama özel üniveristeleri tercih edebilirsin, Kültür Üni. gibi.

Daha da önemlisi hayvan bu, her yerde karsına cıkar. Bunun yüzünden hayatının gidişatını değiştirecek üniveristede tercihlerini etkileyemezsin. Psikologa git bence. Eminim bir süre sonra atlatacaksındır =)

İstanbul'da gidecek üniversite kalamdı ki zaten :) derslere kedi giriyor deyince iyice korktum ya. ben sınıfta tek olduğumda falan girse naparım ben. deliririm sanırım. fare var mı peki istanbulda ki üniversitelerde ? kültür ün kampüsü var mı yoksa oda mı yol üzerine kuruldu :) sanmıyorum ben atlatacağımı tvde pcde falan görmeye bile dayanamıyorum ki korkudan? bu fare yılan akrep gibi hayvanlar için. kedii ve köpeğe bakarım tabi ama yanından geçemem. birde korkumu yenmek için bana fare falan gösterirse doktor öldürebilirim onu :)

Şaka gibi diyor olmam sana inanmamam değil şaşırmam öncelikle!
Ben de böceklerden korkarım. Uyuyamam bir tane görsem. Bunu aşamam bir tek herhalde.
Köpekleri de çok severdim ama korkardım. Artık korkmuyorum. Korkunun üzerine gitmelisin. Zira her yer hayvanlarla dolu.

Kedi köpeklerde beni sevmiyor ki ? yolda karşıma çıkınca peşimden geliyorlar korktuğumu belli ettiğim için sanırım. yenmem yılları bulur sanırım. ama hadi kedi köpek tamam ama fare olmaz yenemem. ve inşallah dua ediyorum hergün okuduğum üniversitede bahçesinde çevresinde olmasın diye. olursa hergün istekle nasıl gidecem okula. çok zor. inşallah olmaz dua ediyorum hergün. benim amacımda kampüsünde fare olmayan okulları öğrenmekti zaten. ama başka başka yerlere çektiler. insan sevgisine kadar geldi konu. ve şaşırma lütfen böyle insanlar karşına çıkmamış olabilir ama var gerçekten. en büyük örneği benim zaten.

İstanbul'da gidecek üniversite kalamdı ki zaten :) derslere kedi giriyor deyince iyice korktum ya. ben sınıfta tek olduğumda falan girse naparım ben. deliririm sanırım. fare var mı peki istanbulda ki üniversitelerde ? kültür ün kampüsü var mı yoksa oda mı yol üzerine kuruldu :) sanmıyorum ben atlatacağımı tvde pcde falan görmeye bile dayanamıyorum ki korkudan? bu fare yılan akrep gibi hayvanlar için. kedii ve köpeğe bakarım tabi ama yanından geçemem. birde korkumu yenmek için bana fare falan gösterirse doktor öldürebilirim onu :)

Farelere rast gelmedim hiç buradaki üniversitelerde. Kültür üniversitesinin kampüsü var, ama bahçelik alan çok geniş bir şekilde yok. Betonun çoğunluk olduğu bir yer. Küçük çimlik alanlarını görmüştüm, orada da masalar falan vardı sanırım ve kedi köpeğin yaşayacağı bir yer değil.

Yine tekrarlıyorum, hayatın boyunca hayvanlardan kaçamazsın. Bunun altında psikolojik başka bir neden de yatıyor olabilir. Mutlaka bir uzmanla konuş. Konuşunca da işe onların resimlerini göstererek başlamaz muhtemelen, neden korktuğunla ilgili sorular sorar, konuşur seninle.
Umarım yardımcı olabilmişimdir =))

Farelere rast gelmedim hiç buradaki üniversitelerde. Kültür üniversitesinin kampüsü var, ama bahçelik alan çok geniş bir şekilde yok. Betonun çoğunluk olduğu bir yer. Küçük çimlik alanlarını görmüştüm, orada da masalar falan vardı sanırım ve kedi köpeğin yaşayacağı bir yer değil.

Yine tekrarlıyorum, hayatın boyunca hayvanlardan kaçamazsın. Bunun altında psikolojik başka bir neden de yatıyor olabilir. Mutlaka bir uzmanla konuş. Konuşunca da işe onların resimlerini göstererek başlamaz muhtemelen, neden korktuğunla ilgili sorular sorar, konuşur seninle.
Umarım yardımcı olabilmişimdir =))

Evet oldun gerçekten sağol :) dediğim gibi fare görmedim dedin ya valla çok sevindim. tamam kediden köpekten kaçarım hallederim ama okulda fare falan olması bence çok kötü ve yanlış. helede birde sınıfta falan görmek. off :( Allah korusun ya... inşallah tedavi olmayı deneyeceğim bakalım ne kadar başarılı olurum o ayrı tabi... teşekkür ederim yinede. :)

Köyede kaç yıldır gitmem ben. en son gittiğimde arabadan çıkmamıştım akşama kadar. malum her türlü hayvan var orda. değişik bir olayda değil ayrıca. tek değilim baya bir arkadaş yazdı bende seninle aynı durumdayım diyen. değişik garip olsaydı tek ben yaşardım herhalde bunu. kelimelerini daha önce bir arkadaşta kullanınmıştı aynen. alıntı mı yaptın acaba ? :)) herkesin kendi tercihi valla istersen kediyle köpekle yaşa ben sıcak bakmıyorum böyle bişeye. sağlık ve temizlik açısındanda zararlı bence. neyse herkesin kendi düşüncesi saygı duyuyorum tabi... onlara alışmak veya sevmek zorunda değilim ama saygı gösterip zarar vermiyorum yeterli buda. .[/QUOTE .!.:
Sana ters bisi yazmadim ve ayrica baska yorumuda kopyalamadim. Ama illa ki psikolog onerilmistir ona bisi diyemem. Sert cikisin biraz anormal geldi.

Bana degisik geldi cunku bazilari kopekten korkar bazilari fareden ama senin ki butun hayvanlara karsi.
Hatta o kadar ileri ki okuluna gelicegine engel olacak seviyede..

Hayvanlar hayatimizda bosu bosuna degiller belki bilgini genisletirsen hangi hayvan neden yaratilmis daha degisik hissedebilirsin diye tavsiye verdim sen onu bile terse cekmisin melesef.

Evinde hayvan beslemek hicde oyle sagliga zarar vermez. Asisini saglik kontrolunu ve evde bakimini layigi ile yapildigi surece onlarda bir insan kadar hijjenik olabiliyo.

Bu sert yorumundan bildigimiz bir lafi tasdiklemis olduk gibi.. " hayvan sevmeyen insanda sevmezmis"

Kedi köpeklerde beni sevmiyor ki ? yolda karşıma çıkınca peşimden geliyorlar korktuğumu belli ettiğim için sanırım. yenmem yılları bulur sanırım. ama hadi kedi köpek tamam ama fare olmaz yenemem. ve inşallah dua ediyorum hergün okuduğum üniversitede bahçesinde çevresinde olmasın diye. olursa hergün istekle nasıl gidecem okula. çok zor. inşallah olmaz dua ediyorum hergün. benim amacımda kampüsünde fare olmayan okulları öğrenmekti zaten. ama başka başka yerlere çektiler. insan sevgisine kadar geldi konu. ve şaşırma lütfen böyle insanlar karşına çıkmamış olabilir ama var gerçekten. en büyük örneği benim zaten.

Farelerin olacağını sanmıyorum. İlaçlanıyordur bence yeşillik alanlar.

kampüsler genelde yeşillik ağaçlık olur her çeşit de hayvan vardır. iü avcılar kampüsünü duymuşsunuzdur mutlaka. atlar geziyor köpekler fink atıyor derlerdi her yer haşerat bi de . ben her çeşit hayvandan korkan insandım.insandım diyordum ki gayet de alıştım köpekten bile kormuyorum diyebilirim siz istedikten sonra bunlar bahane. alışırsınız elbet.

Sana ters bisi yazmadim ve ayrica baska yorumuda kopyalamadim. Ama illa ki psikolog onerilmistir ona bisi diyemem. Sert cikisin biraz anormal geldi.

Bana degisik geldi cunku bazilari kopekten korkar bazilari fareden ama senin ki butun hayvanlara karsi.
Hatta o kadar ileri ki okuluna gelicegine engel olacak seviyede..

Hayvanlar hayatimizda bosu bosuna degiller belki bilgini genisletirsen hangi hayvan neden yaratilmis daha degisik hissedebilirsin diye tavsiye verdim sen onu bile terse cekmisin melesef.

Evinde hayvan beslemek hicde oyle sagliga zarar vermez. Asisini saglik kontrolunu ve evde bakimini layigi ile yapildigi surece onlarda bir insan kadar hijjenik olabiliyo.

Bu sert yorumundan bildigimiz bir lafi tasdiklemis olduk gibi.. " hayvan sevmeyen insanda sevmezmis"

Hayır psikolojik tedavi herkes tarafından önerildi zaten evet ama onu dememiştim. hayvanların ne için yaratıldığını aç oku diyen bir kişi daha olmuştu sizin gibi onu demiştim alıntı yaptın derken. laflarını terse çekmedim yanlış anlaşılmamdan dolayı sinirlendim. zaten normaldede sinirli biriyimdir ben. her zaman ki halim diyelim. her neyse temizliği sağlansada ben doğru bulmuyorum evde hayvanın olmasına. tercih meselesi tabi. tartışacak değilim. hayvan sevmememle alakalı mı bilmiyorum ama bazı tip insanları sevmem evet.

Farelerin olacağını sanmıyorum. İlaçlanıyordur bence yeşillik alanlar.

Rahatladım cidden. sağol. keşke erciyes'te ilaçlansa..!

kampüsler genelde yeşillik ağaçlık olur her çeşit de hayvan vardır. iü avcılar kampüsünü duymuşsunuzdur mutlaka. atlar geziyor köpekler fink atıyor derlerdi her yer haşerat bi de . ben her çeşit hayvandan korkan insandım.insandım diyordum ki gayet de alıştım köpekten bile kormuyorum diyebilirim siz istedikten sonra bunlar bahane. alışırsınız elbet.

Evet yeşillik olmasına birşey demiyorum ama ilaçlanırsa okul olduğu belli olur. yoksa her yer beton olsun diyecek halim yok. öyle hayvanlara rastlayınca okula mı geldik ahıra mı belli olmuyor.

Back
X