Benim ihmalim var mi?

Goturup vermeye karar verdim o nasil yikanmasi gerekiyosa biliyodur yikayip kullansin ben geri getirsem eve yine aynisi olacak rutubet oldukca
En iyisi cidden yük. Evler mantolamali genelde artik. Hiç ihtiyaç değil şu zamanda yün yorgan.

Bir de nem alma cihazları var araştırın. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir odadan birkaç saat içinde çıkan suya inanamayacaksiniz.

Ben kullanamiyorum zaten alerjim var
Ee bunu söyleyin. "Bizim evde küfleniyor, benim alerjim var zaten kullanamam. Sen gelince bizim yorganlarda yat annecim, yok yatamam dersen de yanında getir, giderken götür" Yeni bir şey alsanız da küflenecek zaten.

Bir an önce konuşup kökten çözün mevzuyu. Zaten bir süre sonra apartmanlardan eşya fışkırmaya başlıyor, kullanmadığınız şeyi yük etmeyin evinize.

Yun tabi ki yikaniyor ancak zahmetli. Soguk suda cignenmesi, kurutmasi, cirpmasi falan...Ama yikayan yerler var diye biliyorum.
Ayrica elyaf gercekten sagliksiz ve igrencc bir sey. Elyaf yastikta hayatta yatamam basim agrir. Bu durumu bilmezken elyaf yirgan almistik, sabaha her yerim tutulmus gibi ve yorgun uyandim. Bilmiyorum bence alerji yoksa yun veya pamuk tercih edilmeli

Yun tabi ki yikaniyor ancak zahmetli. Soguk suda cignenmesi, kurutmasi, cirpmasi falan...Ama yikayan yerler var diye biliyorum.
Ayrica elyaf gercekten sagliksiz ve igrencc bir sey. Elyaf yastikta hayatta yatamam basim agrir. Bu durumu bilmezken elyaf yirgan almistik, sabaha her yerim tutulmus gibi ve yorgun uyandim. Bilmiyorum bence alerji yoksa yun veya pamuk tercih edilmeli
Alerjim var benim kullanamiyorum burnum tikaniyor

Back
X