- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
O nasil temizleyeceğini biliyor ben daha berbat hale getirebilirim atmaktansa o temizleyip kullanabilirÖyle küflü küflü kadına geri verilir mi kız
Ayıp olmaz mı
Ben hala atın gitsin diyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasil temizleyeceğini biliyor ben daha berbat hale getirebilirim atmaktansa o temizleyip kullanabilirÖyle küflü küflü kadına geri verilir mi kız
Ayıp olmaz mı
Ben hala atın gitsin diyorum![]()
Tepkisini yazsana burayaO nasil temizleyeceğini biliyor ben daha berbat hale getirebilirim atmaktansa o temizleyip kullanabilir
Kotu mu tepki verir ki esim bisey demez dedi amaTepkisini yazsana buraya
Merak ederim ben :)
Eşin öyle dediyse bişey demezKotu mu tepki verir ki esim bisey demez dedi ama
Hediye olduğu için atamamYün yorgan mı kaldı yahu... çöpe atın gitsın
Kuzum kaynanana sööyle gitmeden. Senin yorganlar küf tutmuş oluru yok atmak zorundayım istersen başka yorganla gelırsın kalmaya deGeldiklerinde ne diyecem atarsam
Canim esime dedim ben bunu yikayamam diye o da goturup veririz yikayip kullansin dediKuzum kaynanana sööyle gitmeden. Senin yorganlar küf tutmuş oluru yok atmak zorundayım istersen başka yorganla gelırsın kalmaya de![]()
O zaman önden alıştır ki birden şoklanmasın :)Canim esime dedim ben bunu yikayamam diye o da goturup veririz yikayip kullansin dedi
:) off valla ustume kalacak bu olay pis gelin ilan edilcem diye korkuyorumO zaman önden alıştır ki birden şoklanmasın :)
Yani kac gun kaliyor da yatagini dosegini koyuyor ev sahibi nereye yatiriyorsa yatsin iste.Geldiklerinde onlar kullaniyor elyaf seedikleri icin
Mesafe uzak oldugu icin baya kaliyorlar 20 30 gunYani kac gun kaliyor da yatagini dosegini koyuyor ev sahibi nereye yatiriyorsa yatsin iste.
Gercekten yatamadigindan mi acaba?
Ya da alttan alta burasi benim de evim mesaji mi vermeye calisiyor?
Bazi kayinvalidelerde oluyor boyle garip davranislar cunku.
Makinede bu sekıl denedık de ıc kısmı yıkanmıyor pek de temız olmuyor açıkçasıEvet buda iyi fikir.
Yün yorganı yıkamak dert. Açıcan yıkayıp kurutup çırpıcan hiiç uğraşma bence. Yün yorgana ne gerek var eskiler anlamıyor. Artık evler sıcak hiç gerek yok onlarla harcıycağın emeğe zamana. Gelip sana yorganın hesabını sormıycaksa kurtul gitsin.Ya bu konuda hic fikrim yok o yuzden nasil yikanacagini da bilmiyorum daha berbat edebilirim o yuzden bayramda giderken götürüp orda yikamayi dusundum