Benim iin dua eder misiniz?

ben seni burda bekliyorum .buraya kızlarrr sağlıklıyım,mutluyum,güzelimm diye yazacaksın ve ben de seni öpeceğim muhahaha:roflol::1hug:

Allah şifa versin inşallah dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten de her günüm bir öncekinden iyi oluyor...

Nihayet son iki gündür kendimi oldukça iyi hissediyorum ve bu gün Antalya yolcusuyum inşallah. Her ne kadar uzun vadeli planlar yapmasam da bu geziyi planlamış ve gidebilmek için çok dua etmiştim. Kardeşimi, gelinciği ve yeğenlerimi çok özledim. Akşama onlarla olacağımı düşününce çocuk gibi seviniyorum. Umarım sağlıkla ilgili bir sorun da yaşamam da kuzucuğumla ağız tadıyla bir tatil yapabilirim.

Sevindim geleceğine Anuşkam..Gelini de al canım o buluştuğumuz Aşiyana gidelim istersen...

İnşallah canım. Ne çok isterim bir bilsen. Eşim ve oğlum burada kalıyor, ben kızımla geliyorum. Bu nedenle gece gündüz ne zaman ve nereye isterseniz gelebilirim. Geldiğimde ararım, konuşuruz. Kırk yıllık akraba, dost gibi burnumda tüttüğünüze inanamıyorum. O nedenle KK ailesinde olmayanların bunu anlayamamasına da şaşırmamak gerek.
Şimdilik hoşçakal canım, görüşmek dileğiyle.

iyi tatiller anuşkammmmmmmmmmmmmmmmm.çokkk eğlen,çok güzel vakit geçir.her dakikan dolu dolu olsun.kuzucunu da çokkkkkkkkk öpüyorummmmmm

iyi tatiller anuşkammmmmmmmmmmmmmmmm.çokkk eğlen,çok güzel vakit geçir.her dakikan dolu dolu olsun.kuzucunu da çokkkkkkkkk öpüyorummmmmm

Sağol canım benim. Ben de seni öpüyorum.

Telefon numaramı yazdım ö.m
O kadar sevindim ki seni tekrar göreceğime

Ben de çok mutluyum. Geldim, Gelincikle balkonda oturuyoruz ve kulaklarınızı çınlatıyoruz. Yarın ararım seni.
İyi geceler...

Evet, benim "Büyük gün" dediğim cuma günü nihayet geride kaldı ve son ilacımı aldım. Bu gün dördüncü günüm ve toparlanmaya çalışıyorum.
Bunun benim için anlamı gerçekten çok büyük. Kemoterapim sona erdi. Dokuz hafta önce bu olaya oldukça küçümseyerek bakıyordum. Öyle ya, hepi topu birazcık mide bulantısı çekecektim ve sonra hop bitecekti. Saçmış, kaşmış, hikayeydi hepsi ve uzar giderdi.
Sonuçta öyle olmadığını acı çekerek anladım. gerçekten zor bir süreçti. Dokuz haftanın dört haftası gerçekten çok zor geçti. Hayatta hiçbir şeyi hafife almamak gerektiğini bu tecrübeyle bir kez daha öğrendim.
Şimdi yine ağzımda metalik bir tat var, bulantılarım sürüyor, keyifsizim; ama bittiği için mutluyum.
Buradan, bu hastalıkla uğraşanlar, sevdikleri ya da kendileri için endişelenenlere seslenebildiğim için çok şanslıyım. Bu konuda internetten yalan yanlış biligi edinmek yerine yaşanmış olaylardan bir şeyler öğrenmenizi istiyorum.
Bu güne kadarki en zor süreç kemoterapiydi. Bir de kanser oluğumu öğrendiğim an vardı ki, onu hatırlamak bile istemiyorum...
Şimdi ne mi olacak? Şimdi ilaç tedavisine başlanacak. Meme ca da adet görüyor olmak bir dezavantaj. Bu nedenle menapoza girmem gerekiyor. Bu da doğal yolla değil, her üç ayda bir karnımdan vurulacak bir iğne ile gerçekleşecek. Menapozun vücudumda oluşturacağı olumsuzlukları en aza indirgemek için de beş yıl süreyle hormon tedavisi göreceğim. Sabah ve akşam bir ilaç içmem gerekiyormuş bu nedenle.
Dediğim gibi, başıma gelen her şeyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Sanırım haftaya pazartesi günü bize bir ızmir yolu görünecek ve doktorum gerekli bilgileri verecek. Ben de izlere anlatacağım.
Sevgiler...

Ablacım tekrardan çok geçmiş olsun. Bak atlatıyorsun işte, ne güzel.

Hep bizimle ol :teselli:

bittiği için çok mutlu oldum.Allah hep senin ve senin gibi mücadele edenlerle olsun .sizler bizim hayata daha sıkı tutunmamız gerektiğini ve olur olmaz her şeyden şikayet etmememiz gerektiğini hatırlatıyorsunuz.teşekkür ederim.tekrar geçmiş olsun.

Sağol canım. Amacım ders vermek değil; ama bu sayede insanlar bir şeylerin farkına varabiliyorsa ne mutlu bana...

allah şifanı versin allah tez zamnda sağlığına kavuşmayı nasip etsin acılarını en aza indirgesin dualarımız seninle

Kemoterapinin bittiğine çok ama çok sevindim...
sizdeki bu olumlu enerji,bu gülen yüz olduğu sürece
bununda üstesinden geleceğinizi biliyordum zaten...
zorlu bir süreçti ama güçlü çıkan siz oldunuz,bundan sonraki
gelişmeler inşallah daha rahat geçer sizin için...
dualarımız sizinle ve bu hastalıkla savaşan herkesle...
acil şifalar diliyorum....
sevgiyle ve sağlıkla kalın...

dualarımız seninle canım.. ALLAH her konuda yardımcın olsun.. sağlıklı günler seni bekliyor gülüm..

çook geçmiş olsun.
Allah bir daha göstermesin.

:teselli::teselli:ben de bu illettle iki yıl önce tanıştım canım çok acı çektim ama ümidimi asla yitirmedim hep güzel günleri düşündüm ve öylede oldu sana bir sır vereyim aynı doktorun hastalarıyız bende DEÜ'de tedavi oldum aynı prof tarafından ameliyat edildim canım bu yüzden kader arkadaşımsın tüm yazdıklarını sonuna kadar okudum bravo seni tebrik ederim herşeyi içine atmadan paylaşman ne güzel ben de öyle yapmıştım eşim dostlarım bana çok destek oldu ben de onlara ben değil memem kanserdi alındı ve bitti dedim hep alındı derken tümörü kastediyorum güzelim benim koltukaltı lenflerimin hepsi alındı artık kolumu hiç kullanamıyorum çocuğumu bile kaldıramıyorum yoksa şişiyor buda çok acı veriyor bu nedenle lenf ödem kolluğu aldım bütün koluma takıyorum yatarken çıkarıyorum biraz sıksada şişliği indiriyor acıda azalıyor canım seninde böyle bir durumun varsa tavsiye ederim artık ikinci hayatımı yaşıyorum daha mutluyum yaşantımda herşeyimi değiştirdim evimi bile saçların nasıl çıktı merak ediyorum benim zaten kıvırcıktı yine aynı bu arada sanırım beş yıl tamoxifen kullanıcaksın benim göbekten yapılan iğnem bitti şimdi sadece hap kullanıyorum ama hala menopozdayım çok sıkıntılı oluyor çakma bülent diyorum kendime elimden yelpazem düşmüyor ağutos ayı kontrol ayımdı filmler tahliller mamaografi derken çok yoruldum ama allaha şükür hepsi temiz çıktı artık altı ayda bir gidiyorum kontrole hayata daha anlamlı ve güzel bakıyorum güzelliklerini keşfediyorum gerçekten mutluyum şimdi anı yaşıyorum canım güzel olan ne varsa senin olsun allahın yardım eli üzerinde olsun soracağın şeyler olursa eğer beklerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…