ben seni burda bekliyorum .buraya kızlarrr sağlıklıyım,mutluyum,güzelimm diye yazacaksın ve ben de seni öpeceğim muhahaha:roflol::1hug:
Allah şifa versin inşallah dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Sevindim geleceğine Anuşkam..Gelini de al canım o buluştuğumuz Aşiyana gidelim istersen...
iyi tatiller anuşkammmmmmmmmmmmmmmmm.çokkk eğlen,çok güzel vakit geçir.her dakikan dolu dolu olsun.kuzucunu da çokkkkkkkkk öpüyorummmmmm
Telefon numaramı yazdım ö.m
O kadar sevindim ki seni tekrar göreceğime
Ablacım tekrardan çok geçmiş olsun. Bak atlatıyorsun işte, ne güzel.
Hep bizimle ol :teselli:
bittiği için çok mutlu oldum.Allah hep senin ve senin gibi mücadele edenlerle olsun .sizler bizim hayata daha sıkı tutunmamız gerektiğini ve olur olmaz her şeyden şikayet etmememiz gerektiğini hatırlatıyorsunuz.teşekkür ederim.tekrar geçmiş olsun.
evet, benim "büyük gün" dediğim cuma günü nihayet geride kaldı ve son ilacımı aldım. Bu gün dördüncü günüm ve toparlanmaya çalışıyorum.
Bunun benim için anlamı gerçekten çok büyük. Kemoterapim sona erdi. Dokuz hafta önce bu olaya oldukça küçümseyerek bakıyordum. öyle ya, hepi topu birazcık mide bulantısı çekecektim ve sonra hop bitecekti. Saçmış, kaşmış, hikayeydi hepsi ve uzar giderdi.
Sonuçta öyle olmadığını acı çekerek anladım. Gerçekten zor bir süreçti. Dokuz haftanın dört haftası gerçekten çok zor geçti. Hayatta hiçbir şeyi hafife almamak gerektiğini bu tecrübeyle bir kez daha öğrendim.
şimdi yine ağzımda metalik bir tat var, bulantılarım sürüyor, keyifsizim; ama bittiği için mutluyum.
Buradan, bu hastalıkla uğraşanlar, sevdikleri ya da kendileri için endişelenenlere seslenebildiğim için çok şanslıyım. Bu konuda internetten yalan yanlış biligi edinmek yerine yaşanmış olaylardan bir şeyler öğrenmenizi istiyorum.
Bu güne kadarki en zor süreç kemoterapiydi. Bir de kanser oluğumu öğrendiğim an vardı ki, onu hatırlamak bile istemiyorum...
şimdi ne mi olacak? şimdi ilaç tedavisine başlanacak. Meme ca da adet görüyor olmak bir dezavantaj. Bu nedenle menapoza girmem gerekiyor. Bu da doğal yolla değil, her üç ayda bir karnımdan vurulacak bir iğne ile gerçekleşecek. Menapozun vücudumda oluşturacağı olumsuzlukları en aza indirgemek için de beş yıl süreyle hormon tedavisi göreceğim. Sabah ve akşam bir ilaç içmem gerekiyormuş bu nedenle.
Dediğim gibi, başıma gelen her şeyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Sanırım haftaya pazartesi günü bize bir izmir yolu görünecek ve doktorum gerekli bilgileri verecek. Ben de izlere anlatacağım.
Sevgiler...
Evet, benim "Büyük gün" dediğim cuma günü nihayet geride kaldı ve son ilacımı aldım. Bu gün dördüncü günüm ve toparlanmaya çalışıyorum.
Bunun benim için anlamı gerçekten çok büyük. Kemoterapim sona erdi. Dokuz hafta önce bu olaya oldukça küçümseyerek bakıyordum. Öyle ya, hepi topu birazcık mide bulantısı çekecektim ve sonra hop bitecekti. Saçmış, kaşmış, hikayeydi hepsi ve uzar giderdi.
Sonuçta öyle olmadığını acı çekerek anladım. gerçekten zor bir süreçti. Dokuz haftanın dört haftası gerçekten çok zor geçti. Hayatta hiçbir şeyi hafife almamak gerektiğini bu tecrübeyle bir kez daha öğrendim.
Şimdi yine ağzımda metalik bir tat var, bulantılarım sürüyor, keyifsizim; ama bittiği için mutluyum.
Buradan, bu hastalıkla uğraşanlar, sevdikleri ya da kendileri için endişelenenlere seslenebildiğim için çok şanslıyım. Bu konuda internetten yalan yanlış biligi edinmek yerine yaşanmış olaylardan bir şeyler öğrenmenizi istiyorum.
Bu güne kadarki en zor süreç kemoterapiydi. Bir de kanser oluğumu öğrendiğim an vardı ki, onu hatırlamak bile istemiyorum...
Şimdi ne mi olacak? Şimdi ilaç tedavisine başlanacak. Meme ca da adet görüyor olmak bir dezavantaj. Bu nedenle menapoza girmem gerekiyor. Bu da doğal yolla değil, her üç ayda bir karnımdan vurulacak bir iğne ile gerçekleşecek. Menapozun vücudumda oluşturacağı olumsuzlukları en aza indirgemek için de beş yıl süreyle hormon tedavisi göreceğim. Sabah ve akşam bir ilaç içmem gerekiyormuş bu nedenle.
Dediğim gibi, başıma gelen her şeyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Sanırım haftaya pazartesi günü bize bir İzmir yolu görünecek ve doktorum gerekli bilgileri verecek. Ben de izlere anlatacağım.
Sevgiler...
Kemoterapinin bittiğine çok ama çok sevindim...
sizdeki bu olumlu enerji,bu gülen yüz olduğu sürece
bununda üstesinden geleceğinizi biliyordum zaten...
zorlu bir süreçti ama güçlü çıkan siz oldunuz,bundan sonraki
gelişmeler inşallah daha rahat geçer sizin için...
dualarımız sizinle ve bu hastalıkla savaşan herkesle...
acil şifalar diliyorum....
sevgiyle ve sağlıkla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?