Benim ilişkim..(Yorumunuza ihtiyacım var)

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
bir suredır burdayım ve ıcımdekı duygularla derdı olan arkadaslara yorum yapıyorum ve mutlaka bır yon verıyordur yazdıklarım care arayanlara..
yazmakla yazmamak arasında kaldım dert mı bılmyıorum ama öle mantıklı ve bılgılı arkadaslar var kı mutlaka fıkırlerı degerlı oalcaktır dedımmm veeee............

evlılıgı dusunuyoruz bız sevgılımle,okul bıtsın adım adım hersey baslayacak ınsallah..4 senelık cok guzel bır arkadaslıgımızın yanı sıra 2 sene olacak ılıskımız var okulumda son dönemım ınsallah oda bır sırkette calısıyor.

sevgılım bıraz sınırlı yanı durduk yere degıl ama sınırlendıgı zaman gözu gormuyor ama 5dakıka sonra cok pısman oluyor ve kırmamak ıcın elınden gelenı yapıyor artık

bıraz rahat bırı ben cok ınce eleyıp sık dokurum ama o cok daha rahat bana oluruna bırak der hep,bende ınce ayrıntılara takıldığımdan hep surat asarım onun haberı bıle olmaz:1no2:

mesela tartısırız buyuk ıhtımal ben kucuk bır noktaya takılmısımdır geece konusuyorsak telefonu kapatınca yatar uyur benım kırıldıgımı bıle bılee cok kızgınsam uyamaz :) uyutmam :D

ınsan esının attıgı her adımı bılır ya aynen öleyım bende onu cok ıyı tanıyorumm bılıyorumm:nazar:

ben ıstıyorum kı tutkulu bır ılıskım olsun elbette cok sevıyoruz bırbırımızı ama sankı bır seyler eksık gıbı ne oldugunu bılmıyorumm.yanyana oldugumuzda hıcbır sorunumuz yok evlenınce ben napıcam heycan ısterım fln deyınceede o zaman her zmn yanında olcam evımız olcak daha rahat olcaz bızım sorunumuz yokkı dıyor.

sımdı bıle heyecan azalmıssa evlenınce nolcak fisfisfis

uzun ılıskılerın sonu bumu arkadaşlar ?:1closedeyes:

kımı ılıskıler var dın yuzunden kultur yuzunden farklılıklar oluyor bızım bu yonden hıc sorunumuz yok cok sukur:nazar:

ben cok sey mı beklıyorumm acaba dıyorum bazen

ılıskımı renklendırmek ıcın neler yapabılırımm?

bız haftasonları görusuyoruz haftaıcıde ben cıkabılırsem bazen gorusuyoruz..

uzun oldu ama mutlaka faydalanacgım yorumlar gelecektır dıye umuyorumm tşkler sımdıden

offf canım herşey bi yerden sonra sadeleşir ilişkin şuandaki benim ilişkime çok benziyor,
tabi biz evliyiz
ama önemli olan imza değil zaman
zaman geçtikçe ,birbirine alıştıkça,sen ve ben bitip bizler başlayınca malesef bişeylerde sadeleşiyor kayboluyor,

ama oda güzel onunda güzel yanları var zamanla görürsün

canım benim anladığım kadarıyla gayet güzel bir ilişkin var.benden sana haddime düşmeden küçücük bir öğüt inan şuanki mutluluğunun kıymetini bul.ne güzel ki sevgilin evliliği düşünüyor ve belliki sana sadık.önemli olan da bu.sonra çok pişman olursun.neler var şu hayatta.heycan işine gelince.4 senenin verdiği bir monotonluk vardır belki ama bu senin elinde.küçük oyunlar,süprizler geleceğe dair planlar seni de onuda heycanlandırabilir belki.ikinizede mutluluklar dilerim.

canımcım eğer ilişkide bu hareketli diye nitelendirebileceğimiz şeyler çok sık olursa bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum.
düşünsene sürekli heyecanlı, sürekli sürprizlerle dolu bir ilişkiyi...
insan zamanla o heyecanlara alışır ve gözü görmez olur bence
seni çok iyi anlıyorum, gayet normal isteklerin
ama bence çok da ince eleme yapma bu konuda.
sen onu seviyorsan, o da seni seviyorsa, aranızda büyük farklılıklar yoksa sorun yok bence
heyecanlar nasıl olsa arada olur ve seni o zaman çok mutlu eder
Rabbim daha büyük dert vermesin a.s.

Hiç kimse 4-4 lük değil ki...
Bende erkek arkadaşın gibi detayları fazla düşünmem ama sevdiğim tüm detayları düşünür sorun çıkıyor ama huyum bu ne yapayım...
Ve uzun süreli ilişkiler olsun evlilikler olsun tabi ki bir süre sonra ilk heyecanını kaybeder...
Ne kada ro heyecanı yakalamak elimizde desekte boş hiçbir şey ilk zamanlarda olduğu gibi olmaz...
Bence böyle devam edin, sık sık buluşmakda ilişkileri soğutur bana göre...
Ama bak benim7-8 yıllık ilişkim var.. Tabi ki ilk zamanlarda ki gibi değil ama herşey çok güzel çok şükür :nazar:
Böyle küçük şeyleri takma bence ..

sende kendi ilişkimin aynısını gördüm canım...
malesef bizimki mutlu bitmedi, gerçi bitmesindeki tek sebep heyecan eksikliği değildi ya neyse...
canım bence sen heyecanı falan bir kenara koy, o halledlebilir bir şey nasıl olsa. hem bir arkadaşın dediği gibi hep heyecan hep heyecan olmaz; heyecan bile bir süre sonra rutine biner...
bence heyecandan daha önemli olan onun rahat seninse her şeyi kafana takar bir yapıda olman...inan bana ben de hep susuyordum, bakışımdan duruşumdan anlar, gönlümü alır diyordum ama yok öyle bir şey. seni üzdüğünde pat diye yapıştıracaksın, beni kırdın şu sebeple diye yoksa an-la-maz!!!
malesef herkes bir olmuyor, bazıları bir anda hiddetle bağırıp çağırır 5 dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranabiliyor. ben üstünden 5 ay geçse yine unutmuyorum, her hatırladığımda canım sıkılıyor; o yüzden sıcağı sıcağına gayet açık ve net biçimde uyar onu...
ben yapmadım, içime attım sonunda içimde birikti birikti bana zararı oldu..ben asık suratlı, onun moralini bozan oldum, çekilmez oldum onun gözünde...
böyle ola ola ne heyecan kaldı, ne mutluluk....
bence önce sen kendini ifade etmeyi öğren biraz gerisi gelir yavaş yavaş....heyecan da olur aşk da olur...
mutluluklar dilerim...

anlatımınızdan anladığım kadarı ile, belirgin net bir probleminiz yok.
ama heyecan da yok.. yani hissetmiyorsunuz..
zaten hadi hissedelim demekle yaşanacak birşey değildir bu.. kendiliğinden eserse eser de siz de etkilenirsiniz..
birlikteliğiniz de artık birbirinizi iyice tanışmışınız.. hangi etkiye hangi tepkiyi vereceğini bilir olmuşsunuz.. ....
aslında hemen her ilişkinin devamın da olur bu..
neden ilk başta heyecan olur.. çünkü birbirinizi tanımazsınız,, yeniliğin heyecanıdır o.. bilinmezliğin heyecanıdır.. bilinenin ne pırıltısı olsun ki.. hem zaten ne olucak ki.. ne bekliyorsunuz.. ne istiyorsunuz.. tam olarak adlandırabilir misiniz.. bence hayır.. ne istediğimizi bile bilmiyoruz aslında.. ama sadece istiyoruz.. istemeye alışmışız çünkü.. alışkanlıklar aratır kendini.. olumsuz da olsa alışkanlıkları yaşamaktan ayrı bir keyif alırız..

o heyecan dolu ilişkiler bilinmezliklerden geliyor bence..
birbirinizin bilinmezlikleri de muhakkak vardır..
genişse fikirleriniz, konuşarak yakalayabilirsiniz birbirinizi..

ortak keyif alanlarınız var mı..
sinema ardından konuşup daha çok tanımak birbirini ..
kitap okuyup fikir alışverişin de bulunmak ..konuşmak ..
ortak yardımlaşma alanları oluşturmak.. çalışıyorsanız işlerinizde ki ortaklık..
ortak keyif aldığınız oyunlar...
vesaire vesaire ..

sevgi varsa.. ilgi varsa.. yakınsa fikirleriniz.. önemsenmek varsa karşılıklı,,
kişiselliklere takılmadan, beklenti içinde de olmadan
herşey hallolur ..

Canım yaa duygularıma tercüman olmuşsun walla:delphin:

Erkekler hiçbizaman küçük ayrıntılara takılmaz ki...burda kaç kişinini sevgilisi eşi sennn anlattığın gibi değilidr yani...zaten belli bi süre sonra eskisi kadar heyecan kalmaz ama ilişkinin ayakları yere basar...daha sağlamlaşır her şey....bence ilşkinini her anınının tadını çıkar...kuruntu yapma..

canım evlilikle sevgili olmayı karıştırma birbirine.evlenince farklı sorumluluklar alıcaksınız.geçim derdi,çocuklar,iş hayatı eğer çalışırsan.heyecan bi gün biter mi bilmem çünki sanırım kişiden kişiye değişebilir.kendini yenileme her zaman senin elinde.eğer daha sevgiliyken heyecan tükenmiş ya da azalmışsa sanırım evlenince hiç kalmaz.bence sen evliliği tekrar düşün.belki arkadaşın sana uygun biri değildir.

merhaba güzel arkadaşım yazılarını okudum ve yorum yapmak istedim lütfen yanlış anlama kızma darılma iyiliğin için:1hug:

hani herşey çok güzel diyorsun :nazar:nazar deymesin ALLAH daha iyi etsin ama şurda takılı kaldım ve kendimi gördüm hani diyorsun ya hep zamanına bırak diyor çok rahat biri diye işde burda şunları göz önünde bulundurmalısın misal --->

yarın birgün evlendiniz bir sorun oluyor senin hoşuna gitmeyen veya seni üzen sen bu konu üzerine takılı kalıyorsun ve hatda uyuyamıyorsun sinirlerin bozuluyor ve onun sana verebileceği tek destek takma kafana zamana bırak düzelir oluruna bırak falan gibi bu 1 oluyor 2 oluyor peki sen bunu ne kadar kalıdıra bileceksin hep cözüm arayan bir şeylere takılı kalan sen olucaksın o rahat uyurken sen uykusuz kıvranıcaksın bu ne kadar sürebilir ve bu zaman sarfı içinde senin sinirlerin pisikolojin ne hale gelicek bir düşün bunları:delphin:

neden bu kadar rahat konuşuyorum çünki aynısını yaşıyorum ve inan bu aşkı sevgiyi saygıyı heycanı öldürüyor şuan ufacık bir sorun olarak geliyor amaaaaaaaan evlenince aynı ev içinde ne kadar sorunlardan kaçabilirki diyorsun herşey daha güzel olur diyorsun bu kadar takmam diyorsun ama herşey daha beter oluyor yeri geliyor sen yatakda usul usul kırıldığın veya kafaya takdığın birşey için üzülür ağlarken o arkanda yatıp horul horul horluyor olucak ve sen ondan belkide nefret ediceksin bu kadar vurdum duymaz olduğu için şuan yaşadığınız sorunlar sorun bile değil evlilikde herşey çok farklı onun sorunuda senin omuzlarına binecek bilmiyorum belki ben çok karamsar ve kötü bakıyorum ama bunlar hayatın gercekleri bence sen evlenmeden önce biraz daha tanı ve kahramanmış gibi zamanında benim yaptığım gibi her sorunu sen çözebilirmişin gibi görünme elinden birşeyler geliyorsa bile yapma bırak biraz o takılı kalsın o düşünsün o cözümler arasın yaratsın biraz sen geniş ol rahat davran :delphin:

ve bu sorun şuan ne kadar küçük görünsede ilerde en büyük sorun olucak sana şuan der aman takma kafana hayatım gecer üzme kendini yıpratma 3 günlük dünya değermi ama yarın birgün evlendikden sonrada ay takıntılısın paranoyaksın beyninde üretiyorsun rahatlık batıyor sana sen beyninde hem yazıyor hem yönetiyor hemde başrollerde oynuyorsun sen çok yaşamazsın falan gibi boş laflara dönüşüyor o laflar sen şuan bile zamana bırak rahat olmalısın dediğinde bile batıyorken yarın birgün o lafları kaldırbilecekmisin :uhm: iyi düşün değerlendir şuan belki aşıksın körsün sadece heycan biti olarak görünüyor gözüne aslında altında çok şey yatıyor çoook ama bunları kendin bulmalısın ne istediğini çok iyi düşün değerlendir pembe gözlükden değil gercekcilikle bak olaylar mantığınla düşün kaşbinle değil evlendinmi sorunun oldumu kimse sana bu kadar rahat yorum yapamaz ama bekarken herşey için geç kalınmış değildir inan ki evlendikden sonra herkes daha çok üstüne gelir sen istedin sen yaptın şimdi ahlanma 2 sene çıkdın tanımadınmı onu senin sucun kır dizini otur yuva kurmak kolay yıkmak zor falan gibi gereksiz laflar olucak bunlara hazır ol

umarım herşey gönlünce olur sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

renkelndirebirlisin ilişkini..
ama bunu iki taraf da yapmalı..
sana çiçekler alırmı mesela...
ummadığın anda seni seviyorum dermi..
pat diye bi plan yapıp seni mutlu edermi..
hoşlandığın şeyleri yapmaya gayreti varmı?
bunlar heyecanı getirir.ilişkiye renk getirir..
sorun monotonluk bence..
oyüzden ikiniz beraber bunu ortadan kaldırmaya çalışmalısınız bencekaydirigubbakcemile5

canım benim anladığım kadarıyla gayet güzel bir ilişkin var.benden sana haddime düşmeden küçücük bir öğüt inan şuanki mutluluğunun kıymetini bul.ne güzel ki sevgilin evliliği düşünüyor ve belliki sana sadık.önemli olan da bu.sonra çok pişman olursun.neler var şu hayatta.heycan işine gelince.4 senenin verdiği bir monotonluk vardır belki ama bu senin elinde.küçük oyunlar,süprizler geleceğe dair planlar seni de onuda heycanlandırabilir belki.ikinizede mutluluklar dilerim.

çok çok tşk ederım dusuncelerını benımle paylasıtıgın ıcın.
çok şükür

anlatımınızdan anladığım kadarı ile, belirgin net bir probleminiz yok.
ama heyecan da yok.. yani hissetmiyorsunuz..
zaten hadi hissedelim demekle yaşanacak birşey değildir bu.. kendiliğinden eserse eser de siz de etkilenirsiniz..
birlikteliğiniz de artık birbirinizi iyice tanışmışınız.. hangi etkiye hangi tepkiyi vereceğini bilir olmuşsunuz.. ....
aslında hemen her ilişkinin devamın da olur bu..
neden ilk başta heyecan olur.. çünkü birbirinizi tanımazsınız,, yeniliğin heyecanıdır o.. bilinmezliğin heyecanıdır.. bilinenin ne pırıltısı olsun ki.. hem zaten ne olucak ki.. ne bekliyorsunuz.. ne istiyorsunuz.. tam olarak adlandırabilir misiniz.. bence hayır.. ne istediğimizi bile bilmiyoruz aslında.. ama sadece istiyoruz.. istemeye alışmışız çünkü.. alışkanlıklar aratır kendini.. olumsuz da olsa alışkanlıkları yaşamaktan ayrı bir keyif alırız..

o heyecan dolu ilişkiler bilinmezliklerden geliyor bence..
birbirinizin bilinmezlikleri de muhakkak vardır..
genişse fikirleriniz, konuşarak yakalayabilirsiniz birbirinizi..

ortak keyif alanlarınız var mı..
sinema ardından konuşup daha çok tanımak birbirini ..
kitap okuyup fikir alışverişin de bulunmak ..konuşmak ..
ortak yardımlaşma alanları oluşturmak.. çalışıyorsanız işlerinizde ki ortaklık..
ortak keyif aldığınız oyunlar...
vesaire vesaire ..

sevgi varsa.. ilgi varsa.. yakınsa fikirleriniz.. önemsenmek varsa karşılıklı,,
kişiselliklere takılmadan, beklenti içinde de olmadan
herşey hallolur ..

evet ıstemeye alısmısın cok guzel anlatmıssın
tşk ederım yorum yazdıgın ıcın ...

merhaba güzel arkadaşım yazılarını okudum ve yorum yapmak istedim lütfen yanlış anlama kızma darılma iyiliğin için:1hug:

hani herşey çok güzel diyorsun :nazar:nazar deymesin ALLAH daha iyi etsin ama şurda takılı kaldım ve kendimi gördüm hani diyorsun ya hep zamanına bırak diyor çok rahat biri diye işde burda şunları göz önünde bulundurmalısın misal --->

yarın birgün evlendiniz bir sorun oluyor senin hoşuna gitmeyen veya seni üzen sen bu konu üzerine takılı kalıyorsun ve hatda uyuyamıyorsun sinirlerin bozuluyor ve onun sana verebileceği tek destek takma kafana zamana bırak düzelir oluruna bırak falan gibi bu 1 oluyor 2 oluyor peki sen bunu ne kadar kalıdıra bileceksin hep cözüm arayan bir şeylere takılı kalan sen olucaksın o rahat uyurken sen uykusuz kıvranıcaksın bu ne kadar sürebilir ve bu zaman sarfı içinde senin sinirlerin pisikolojin ne hale gelicek bir düşün bunları:delphin:

neden bu kadar rahat konuşuyorum çünki aynısını yaşıyorum ve inan bu aşkı sevgiyi saygıyı heycanı öldürüyor şuan ufacık bir sorun olarak geliyor amaaaaaaaan evlenince aynı ev içinde ne kadar sorunlardan kaçabilirki diyorsun herşey daha güzel olur diyorsun bu kadar takmam diyorsun ama herşey daha beter oluyor yeri geliyor sen yatakda usul usul kırıldığın veya kafaya takdığın birşey için üzülür ağlarken o arkanda yatıp horul horul horluyor olucak ve sen ondan belkide nefret ediceksin bu kadar vurdum duymaz olduğu için şuan yaşadığınız sorunlar sorun bile değil evlilikde herşey çok farklı onun sorunuda senin omuzlarına binecek bilmiyorum belki ben çok karamsar ve kötü bakıyorum ama bunlar hayatın gercekleri bence sen evlenmeden önce biraz daha tanı ve kahramanmış gibi zamanında benim yaptığım gibi her sorunu sen çözebilirmişin gibi görünme elinden birşeyler geliyorsa bile yapma bırak biraz o takılı kalsın o düşünsün o cözümler arasın yaratsın biraz sen geniş ol rahat davran :delphin:

ve bu sorun şuan ne kadar küçük görünsede ilerde en büyük sorun olucak sana şuan der aman takma kafana hayatım gecer üzme kendini yıpratma 3 günlük dünya değermi ama yarın birgün evlendikden sonrada ay takıntılısın paranoyaksın beyninde üretiyorsun rahatlık batıyor sana sen beyninde hem yazıyor hem yönetiyor hemde başrollerde oynuyorsun sen çok yaşamazsın falan gibi boş laflara dönüşüyor o laflar sen şuan bile zamana bırak rahat olmalısın dediğinde bile batıyorken yarın birgün o lafları kaldırbilecekmisin :uhm: iyi düşün değerlendir şuan belki aşıksın körsün sadece heycan biti olarak görünüyor gözüne aslında altında çok şey yatıyor çoook ama bunları kendin bulmalısın ne istediğini çok iyi düşün değerlendir pembe gözlükden değil gercekcilikle bak olaylar mantığınla düşün kaşbinle değil evlendinmi sorunun oldumu kimse sana bu kadar rahat yorum yapamaz ama bekarken herşey için geç kalınmış değildir inan ki evlendikden sonra herkes daha çok üstüne gelir sen istedin sen yaptın şimdi ahlanma 2 sene çıkdın tanımadınmı onu senin sucun kır dizini otur yuva kurmak kolay yıkmak zor falan gibi gereksiz laflar olucak bunlara hazır ol

umarım herşey gönlünce olur sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

darılmadım kızmadım aslaaa aksıne mutlu oldumm fıkrını benımle paylasıtıgın onemsedıgın ıcın ayrıca tsk ederımm
cok haklısın anlattıklarına bende dusunuyorum bu paylastıklarını ama bır yol bulamıyorum onun yapısı bu degısebılır umudum ztn yok ama nolur bılmıyorum işte...
o oyle rahat ...

sende kendi ilişkimin aynısını gördüm canım...
malesef bizimki mutlu bitmedi, gerçi bitmesindeki tek sebep heyecan eksikliği değildi ya neyse...
canım bence sen heyecanı falan bir kenara koy, o halledlebilir bir şey nasıl olsa. hem bir arkadaşın dediği gibi hep heyecan hep heyecan olmaz; heyecan bile bir süre sonra rutine biner...
bence heyecandan daha önemli olan onun rahat seninse her şeyi kafana takar bir yapıda olman...inan bana ben de hep susuyordum, bakışımdan duruşumdan anlar, gönlümü alır diyordum ama yok öyle bir şey. seni üzdüğünde pat diye yapıştıracaksın, beni kırdın şu sebeple diye yoksa an-la-maz!!!
malesef herkes bir olmuyor, bazıları bir anda hiddetle bağırıp çağırır 5 dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranabiliyor. ben üstünden 5 ay geçse yine unutmuyorum, her hatırladığımda canım sıkılıyor; o yüzden sıcağı sıcağına gayet açık ve net biçimde uyar onu...
ben yapmadım, içime attım sonunda içimde birikti birikti bana zararı oldu..ben asık suratlı, onun moralini bozan oldum, çekilmez oldum onun gözünde...
böyle ola ola ne heyecan kaldı, ne mutluluk....
bence önce sen kendini ifade etmeyi öğren biraz gerisi gelir yavaş yavaş....heyecan da olur aşk da olur...
mutluluklar dilerim...

işte benn aksam tartısıyoruz sabaha hıc bısey olmamıs gıbı sankı
olan bana oluyo ben kafama takıp dusunuyorum ama bundan vazgecmemız lazım sanırım mutlu olabılmek ıcın ...
bende ıcıme attıgım zaman cekılmez oluorum farkındayım bu yuzden hemen kızgınlıgımı dıle getırıyorum

renkelndirebirlisin ilişkini..
ama bunu iki taraf da yapmalı..
sana çiçekler alırmı mesela...
ummadığın anda seni seviyorum dermi..
pat diye bi plan yapıp seni mutlu edermi..
hoşlandığın şeyleri yapmaya gayreti varmı?
bunlar heyecanı getirir.ilişkiye renk getirir..
sorun monotonluk bence..
oyüzden ikiniz beraber bunu ortadan kaldırmaya çalışmalısınız bencekaydirigubbakcemile5

cıcek bazen alır ...
hep senı sevıyorum der ....
ama monotonluk iştee .... hep aynı seyler fisfisfis

Erkekler hiçbizaman küçük ayrıntılara takılmaz ki...burda kaç kişinini sevgilisi eşi sennn anlattığın gibi değilidr yani...zaten belli bi süre sonra eskisi kadar heyecan kalmaz ama ilişkinin ayakları yere basar...daha sağlamlaşır her şey....bence ilşkinini her anınının tadını çıkar...kuruntu yapma..

evet herkes aynı seyı dıyor erkekler ıcın aama bızde ıstıyoruz kı dusunsunler :)
cok sağol yorumların ıcın cnm

kızmadığına ve alınmadığına seni kırmadığıma ve incinmediğine gercekden çok sevindim :1hug: tşk ederim ayrıca yorumuma değer verip cevapladığın için :1hug:

bak aynı sorun bendede var 7 aylık evliyim çok değil ve fazla değil 3.cü ayımızdan sonra başladık nasıl biliyormusun mesela bir konu hakkında atıyorum anası hakkında kedi köpek gibi birbirimizi yeriz gece ayrı ayrı yatarız herkes sırtını döner ve ertesi günü ben hala kendi kendimi yerkene o hiç birşey olmamış gibi sabah işe giderken öper seni seviyorum der gider BU NE YA :uhm: inan kendi başına kalıyorsun tek başına savaşıyorsun ve belirli bir zaman sonra yıpranıyorsun pisikolojin bozuluyor çünki ne için savaşdığını bile bilmiyorsun sana bir gece önce hakaret eden adam lafları saydıran kalbini kıran adam sabah hiç birşey olmamış gibi davranıyor ve sen hatırlatığında sen huzursuzluk yaratıyorsun rahatlık batıyor ben kapatdıkca sen eşeliyorsun iyice paranoyak oldun diyorlar bunları gercekden yaşamak istiyormusun:uhm::uhm:
iyi düşün henüz hiç birşey için geç değil iyi düşün ve sadece kendini düşün taviz verirsen taviz tavizi doğurur acırsan acınacak hale gelirsin çok akıllı ol :1hug:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

bak şimdi , bikere erkekler genelde yontulmamıştır bilirsin sende..
yanı sen ben kadar detaycı yada özel yaklaşmazlar olaylara..bu konuya takılma derim , hatta mümkünse sende sevgilin gibi ol , sal gitsin demiyyorum eme , bu kadar detaycı olma..tbi bu hadiol deyınce olmuyo , bıraz zaman ve tecrübe lazım..
yaşın kaç bu arada yazmamıssın..

sen dunyanın en şenlikli en eglenceli kadını olsanda , her ilişiki rutıne bağlıyo canım bunun önu arkası bu..
belki biraz daha öteleyebilirsin bunu..
sen kendini geliştirerek ..
hayal gücünü kullanarak..
şöle bi örnek verem bee saha şekerim tabi sen bunu kendı şartlarına , tarzına uyarla ve senın için olabilir hale getir..
2,5-3 senelık bi ilişkim var ve tahmın ettiğin gibi yavaş yavaş rutine girmeye başladı..
tanıştık , kaynaştık..yanyana kolkola.vs..vs
sevgilim paso iş seyehatlerine cıkar benım ve genelde benı de peşine takmayı sever..vaktım oldukca da gıderım ..
bı keresınde gelemem demiştim , günlerce dil dökmüştü ikna edebilmek için.
yok mümkün deel gelmem dedim.
gitti bu tek başına gideceği yere..
tabı ben önceden planalarımı vs yapmıstım hersey hazır nazır..
onun gittiği şehre , kalacağı yere ondan önce gittim :)))
onu odasında ben karşılaşmıştım tabı oteli ikna etmek vs vs uzun işti ..emme başardım..
odaya girdiğinde beni karşısında gördüğü anı asla unutmam .))))
herşeye değerdi..

buna benzer süprizlerle şenlik katabilirsin hayatına cnm..
öperim seni.

Back
X