Benim ilk eşimin 2. Evliliği

Elimdeki firsatlara yatip kalkip sukrediyorum. Sacma sapan konusan insanlar dahi olsa (herkes icinde yuzun nasi oldu dedi sozde düştüm diye biliyormuş) onan diğerlerinin bakışları:/
Bir diğeri eşin napiyo esine slm soyle yine bilenler sanki kendileri bosaniyor gibi utanmalar. Ben bana acimalarini dahi istemiyorum. Ki karşıma gecip aglayan oldu.

buna ragmen insan yüzü görmek iyi geliyor.
Bi arkadas yukari yazmış 20 gunde ayrildi bi tanıdığım bekar bi çocukla evlendi cok mutlu diye.
28 yildir Hayatımda hiçbir düşüşümün kalkışı o kadar iyi olmadi.
Illa ki iyi bir kalkis yapacaksinizdir. Oyle dusunmeyin. Hic bu kadar dusmemissinizdir belki manevi olarak. Kaldi ki bence bosanmak bir dusus de degil, aksine yukselmeden onceki son haliniz. Artik daha guclusunuz,daha tedbirlisiniz. Ve de daha mutlu olacaksiniz oyle dusunun.

Illa ki iyi bir kalkis yapacaksinizdir. Oyle dusunmeyin. Hic bu kadar dusmemissinizdir belki manevi olarak. Kaldi ki bence bosanmak bir dusus de degil, aksine yukselmeden onceki son haliniz. Artik daha guclusunuz,daha tedbirlisiniz. Ve de daha mutlu olacaksiniz oyle dusunun.

Amin amin insallah sizin nasil oldu uzun bir evlilik miydi. Atlatabildiniz mi

O yüzden evlenmeden önce bu adam neden boşanmış, nasıl biriymiş diye araştırmak lazım. İlk karısını döven adamın sizi de döveceği besbelliymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun

O yüzden evlenmeden önce bu adam neden boşanmış, nasıl biriymiş diye araştırmak lazım. İlk karısını döven adamın sizi de döveceği besbelliymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bekara kari boşamak ne kadarda kolay kimse bu adam beni dovsun diye evlenmez

Amin amin insallah sizin nasil oldu uzun bir evlilik miydi. Atlatabildiniz mi
Benim cok zaman gecti. Annem disindaki tum ailem gelip sacmasapan seyler konustular yanimda. Kagit uzerinde bir evlilikti benimki,dugun bekliyordum. Simdi birisi aile deyince tuylerim diken diken olur hala. Aradan onca zaman gecmesine ragmen. Hepsine cevabini verdim, utanmadan arlanmadan bana yonelttikleri suclamalara misliyle cevap verdim. Sonra simdiki esimle tanistim. Atlattim denemez illa ki icimde kalan yara vardir ama onemsemiyorum artik. Bitmis gitmis. Herkes kendine layik olani yapar derler ya, onca olaydan sonra ailemdeki luzumsuz insanlari elemis oldum.

Benim cok zaman gecti. Annem disindaki tum ailem gelip sacmasapan seyler konustular yanimda. Kagit uzerinde bir evlilikti benimki,dugun bekliyordum. Simdi birisi aile deyince tuylerim diken diken olur hala. Aradan onca zaman gecmesine ragmen. Hepsine cevabini verdim, utanmadan arlanmadan bana yonelttikleri suclamalara misliyle cevap verdim. Sonra simdiki esimle tanistim. Atlattim denemez illa ki icimde kalan yara vardir ama onemsemiyorum artik. Bitmis gitmis. Herkes kendine layik olani yapar derler ya, onca olaydan sonra ailemdeki luzumsuz insanlari elemis oldum.

Aynen oyle insan yanındakini anliyor akrabalar unurumda bile degil de. Zaten hicbir zaman cok arkadaşım olmadı. Suanda da yanımda değiller diye uzulecegim kimse yok. Babasiz büyümek yalnizlik hep bu adama daha cok sarilmama baglanmama neden oldu.

Kağıt uzerindeydi dugun bekliyordum derken tam anlayamadım. Şiddet yoktu o zaman.
Suan mutlusundur insallah esinle

Başlıkta da yazdığım gibi eşimin 2. Evliligiyim. Beni daha çok sever bırakmaz hikayesi yalan. Ne kadar mukemmel olursaniz olun kıyaslamaya gidiliyor.
Ev eşyalarını bile degistirmedim bi yatak odasi aldım.

Ben bu sehirde yasarken tanıştık evlendik simdi bosanma surecinde olduğumuz için tayin almak ailemin yanına gitmek zorundayim kalacak yerim yok.

Cok zoruma gidiyor hepi topu 6 ay sürdü. 6 ay boyunca seni bosarim tehtidleri cok agir siddet hakaret.

Sosyal medya mesajlarına bakıyorum da elalemin kızlarına mesaj atmaya başlamış. Goruselim bulusalim diye.
Ben onu severken zorla evden kovdu şimdi yine birilerini arıyor.

İlk esini de dövmüş kiz benden de küçük.
Hala onu mu seviyor hic anlamadım. Ama benim günahıma girdi. Yemekteki patlicanin buyuklugunden tut herseye kavga cikardi.
Ve hic umursamadi 20 gun konusmadan durur duzelir diye sabrettim konustum düzeltmeye calistim.

En son seni salonda gormek istemiyorum diye kavga cikti bende diretince tekne tokat hale geldik ve evi terk ettim. Karakola gittim.
Tabi tüm ailem isyerim herkes gördü ogrendi.
Ben sessiz sedasiz ayrilalim dedigim halde.

Onu artık istemiyorum sevmiyorum ama canim yanıyor butun duzenim alt ust oldu. Kadın halimle otelde kalıyorum. 28 yaşındayim.
2 ayda dul kalmış diyor çevrem.
Ailemin yanına gitmek yeni is yeri fikri korkunç geliyor.
Ben bu bosanma travmasini atlatamiyorum.
Başına gelen varsa bana bi tavsiye versin cok yalnızım.

dünyada ilk ayrılan çift siz değilsiniz ki işin içinde dayak falan var evli kalmanız sizin için çok büyük bir hata olurdu ilk eşine de şiddet uygulamış size de uygular sizden sonrakine de insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz çevrenize bakmayın başınızı sakın yere eğmeyin güçlü durun

Başlıkta da yazdığım gibi eşimin 2. Evliligiyim. Beni daha çok sever bırakmaz hikayesi yalan. Ne kadar mukemmel olursaniz olun kıyaslamaya gidiliyor.
Ev eşyalarını bile degistirmedim bi yatak odasi aldım.

Ben bu sehirde yasarken tanıştık evlendik simdi bosanma surecinde olduğumuz için tayin almak ailemin yanına gitmek zorundayim kalacak yerim yok.

Cok zoruma gidiyor hepi topu 6 ay sürdü. 6 ay boyunca seni bosarim tehtidleri cok agir siddet hakaret.

Sosyal medya mesajlarına bakıyorum da elalemin kızlarına mesaj atmaya başlamış. Goruselim bulusalim diye.
Ben onu severken zorla evden kovdu şimdi yine birilerini arıyor.

İlk esini de dövmüş kiz benden de küçük.
Hala onu mu seviyor hic anlamadım. Ama benim günahıma girdi. Yemekteki patlicanin buyuklugunden tut herseye kavga cikardi.
Ve hic umursamadi 20 gun konusmadan durur duzelir diye sabrettim konustum düzeltmeye calistim.

En son seni salonda gormek istemiyorum diye kavga cikti bende diretince tekne tokat hale geldik ve evi terk ettim. Karakola gittim.
Tabi tüm ailem isyerim herkes gördü ogrendi.
Ben sessiz sedasiz ayrilalim dedigim halde.

Onu artık istemiyorum sevmiyorum ama canim yanıyor butun duzenim alt ust oldu. Kadın halimle otelde kalıyorum. 28 yaşındayim.
2 ayda dul kalmış diyor çevrem.
Ailemin yanına gitmek yeni is yeri fikri korkunç geliyor.
Ben bu bosanma travmasini atlatamiyorum.
Başına gelen varsa bana bi tavsiye versin cok yalnızım.
Valla benim ikinci evliliğim. Eşim bir kere ağzına almadı, bir kere soru sormadı.
Bir dediğimi iki etmez. Kadın yada erkeğin ilk evliligi olmayabilir. Bu kaderdir. Bu kısmettir. Sınavdır. Allahın kaderidir.
Bir erkek olarak karakter yoksunluğu var eşinizde.
Sen dua et iki ayda kurtuldun. Millete kulağını tıka.
Kimsede büyük konusmasin basina gelmez die.
Yoluna bak.
Hatalarinla yüzleş. Yüzleş ki bir daha aynı hataya düşme.
Zor bir süreç Allah yardımcın olsun.

Aynen oyle insan yanındakini anliyor akrabalar unurumda bile degil de. Zaten hicbir zaman cok arkadaşım olmadı. Suanda da yanımda değiller diye uzulecegim kimse yok. Babasiz büyümek yalnizlik hep bu adama daha cok sarilmama baglanmama neden oldu.

Kağıt uzerindeydi dugun bekliyordum derken tam anlayamadım. Şiddet yoktu o zaman.
Suan mutlusundur insallah esinle
Nikah yapmistik,dugun icin bekliyorduk. Ayni evde bir evlilik hayatimiz olmadi birlikte yasamadik hic. O donemde ayrildik. Resmi olarak esim oldugundan bosanma gerekliydi. Siddet yoktu ama affedilmemesi gereken pek cok sey vardi. Simdi cok daha iyiyim ve mutluyum esimle. Darisi size artik.

Bunca seyi neden anlattim,su an hic duzelmeyecekmis gibi gorunen her sey o kadar cabuk cozume ulasiyor ki inanamazsiniz. Butun yasadiklariniz etrafinizdaki gereksiz insan kalabaligini temizlemenize de vesile oluyor ayrica

evlenmeden önce neden boşandığını araştırmadınız mı? bi insan bi anda dayakçı olmaz, mutlaka belli etmiştir kendini.

Allah yardımcın olsun. İşinden memnunsan eşyalı ev, apart veya yurt odası kiralayıp bir süre idare edebilirsin belki. Bir anda işini, şehrini, çevreni değiştirirsen alışman zor olur diye düşünüyorum

Daha çok yeni tabi ki atlatamazsınız 2 günde.
Çevreni asla ama asla dinleme hatta hayatından çıkar.
Ailenin yanına git ve yeni hayatına başla.
Kimseyi konuşturma ve dinleme.
Hele akraba kadınları eve sokma, gelirlerse evden çık dışarda takıl.
En iyisini yapmışsın.
Tabi boşanacaksın.
Elalemi bırak artık.
Bırakın bu düşünceler ya

Nikah yapmistik,dugun icin bekliyorduk. Ayni evde bir evlilik hayatimiz olmadi birlikte yasamadik hic. O donemde ayrildik. Resmi olarak esim oldugundan bosanma gerekliydi. Siddet yoktu ama affedilmemesi gereken pek cok sey vardi. Simdi cok daha iyiyim ve mutluyum esimle. Darisi size artik.

Bunca seyi neden anlattim,su an hic duzelmeyecekmis gibi gorunen her sey o kadar cabuk cozume ulasiyor ki inanamazsiniz. Butun yasadiklariniz etrafinizdaki gereksiz insan kalabaligini temizlemenize de vesile oluyor ayrica

Darısı bana inşallah yoluna girer hayatım

Allah yardımcın olsun. İşinden memnunsan eşyalı ev, apart veya yurt odası kiralayıp bir süre idare edebilirsin belki. Bir anda işini, şehrini, çevreni değiştirirsen alışman zor olur diye düşünüyorum

Bende cok kararsizim burda cevrem aynı ailem yok yalnizim memlekette ailem olacak cevre degisecek. Sadece hayirlisini diliyorum

Back
X