benim ilk eşimin ikinci evliliği.yardım edin

duygusuzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
12
0
36
İzmir
merhaba kızlar yeni üye değilim ama daha önceden pek konu açmadım

nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum ama söyle anlatayım. eşimi yaklaşık 10 senedir tanıyorum o zamanlar ben 14 eşim 20 yaşındaydı fakat benim kendisini sevdiğimden haberi yoktu ben yıllarca tek taraflı sevdim eşimi. eşim 4 sene sonra x kişi ile evlendi ben kendi içimde hep sevdim o sene bende üniversiteyi kazanıp uzak bi şehire gittim ve 4 sene eşimi hiç görmedim üniversite bittkten sonra yaşadığım şehire geri geldiğimde tam eşimi unutmuşken onun evli olduğuna kendime inandırmışken eşimin boşanmak üzere olduğunu evini ayıdığını duydum.

2 3 ay sonra eşimle görüşmeye başladık tamamen arkadaş olarak zaten eşimin bana karşı hiç öyle düşünceleri yoktu eşim 2 ay sonra resmi olarak boşandı ve biz hemen hemen 1 sene sonra faln sevgili olduk sık sık görüşmeye başladık ve şu anda evliyim eşimi çok seviyorum oda beni seviyo

ama eşimin eski eşi x kişi boşanma sebeplerinin ben olduğumu benim onları ayırdığımı söylüyormuş herkese yaşadığım yer küçük sayılır çoğu kişi tarafından tanınan bi aileyiz akrabalarımıza bile bunu bu sekılde söylüyormuş herkes yuva bozanın yuvası olmaz deyip arkamdan konuşuyo günah keçisi seçildim bu konu beni çok sıkıyo. artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :50:

Eşinin tekrar evlenmesini, mutlu olmasını kaldıramamıştır

Kendinden eminsen dik dur, milletin ağzını büzemezsin

ben şöyle düşünüyorum tatlım bunu çok yapan hemcinsimizi gördüm ondan söylüyorum. erkeğin elinde boşanma belgesi olmadan ayrı yaşıyorum yok efendim sevmiyorum ayrılmayı düşünüyorum gibi söylemlerle kadın görüşmeye başlayabiliyor. bu bence hoş bir durum değil. tam yıkılmamış bir yuvanın % 1 kurtulma ihtimalide olsa vardır ve bu %1 ihtimali o yuvadan almış olursunuz. yanlış anlamayın belki sizde öyle değildir ama bence bayanlar boşanmak üzereyim diyen adamla değil mutlaka ve mutlaka BEKAR adamlarla bir ilişkiye başlamalarıdır nacizane tavsiyem.

ben şöyle düşünüyorum tatlım bunu çok yapan hemcinsimizi gördüm ondan söylüyorum. erkeğin elinde boşanma belgesi olmadan ayrı yaşıyorum yok efendim sevmiyorum ayrılmayı düşünüyorum gibi söylemlerle kadın görüşmeye başlayabiliyor. bu bence hoş bir durum değil. tam yıkılmamış bir yuvanın % 1 kurtulma ihtimalide olsa vardır ve bu %1 ihtimali o yuvadan almış olursunuz. yanlış anlamayın belki sizde öyle değildir ama bence bayanlar boşanmak üzereyim diyen adamla değil mutlaka ve mutlaka BEKAR adamlarla bir ilişkiye başlamalarıdır nacizane tavsiyem.

canım ama eşim resmi olarak boşandıktan 1 sene sonra sevgili olduk biz ondan öncesinde eşimin bana bi ilgisi fln yoktu zaten.

Eğer siz gerçekten resmi olarak boşandıktan sonra sevgili olduysanız yuva yıkan falan olmuyorsunuz.
Deseydiniz boşanmak üzereydi sevgili olduk neyse.
O zaman yuva yıkan olabilirdiniz belki.
En azından o evliliğin kurtarılabilirliğini baltaladığınız için.
Madem değil takmayın.
Yuva yıkanın yuvası olmaz bir yerden çıkar bişey ama,
sizinki başka bişey olmuş.
Eks eş size iftira atarak günaha giriyor farkında değil..

canım ama eşim resmi olarak boşandıktan 1 sene sonra sevgili olduk biz ondan öncesinde eşimin bana bi ilgisi fln yoktu zaten.

ben boşanmadan öncede yüzyüze görüşüyorsunuz sandım arkadaşım neolur yanlış anlama burdaki yazıları herkes okuyor. hani çok arkadaşım bu hatayı yapıyor oyüzden yazdım

İnsanlar hep konuşur. Siz mutlusunuz ve ne yaptığınızı biliyorsunuz.

Sıkıntı veren bi durum bu fakat takmamaya çalışın. Zamanla susarlar.

biz çok mutluyuz ama onun sürekli konuşması rahatsızlık veriyor artık:50:

bence laf getirip götürenler ile görüşme yuvanın olup olmayacağını allah bilir kime neymiş o kadında bir süre konuşur sonra o da boşanmış olmaya alışır bence kendi hayatına bakar

dışarda beni gördüğünde bile yanındaki insanlara beni gösteriyo

kadın bunalımda demekki yapacak birşey yok insanlar genelde psikolojik olarak suçu kabul etmekten çok başkasını suçlamayı sever , şimdi o kadında biz anlaşamadık sevmiyoruz birbirimizi o yüzden boşandık demek yerine o kadın girdi aramıza diyerek evliliğin bitme sebi olarak seni gösterince rahatlıyordur. ya ne olucak ki bence bunu kafana takman çok saçma seni ailenden istemiş telli duvaklı gelin olmuşsun daha millet ne konuşuyor ki boşver gitsin ailen vermiş eşin almış allahın izniyle konuşan olursa böyle söyle ama unutma cevap verdikçe konuşur millet

canım senin vicdanın rahatsa kimin ne dediğine bakma hiç... dik dur kesinlikle taviz verme.. sana laf söylemeye kalkan olursada hiç düşünmeden cevabını ver.. dedikodu yapanları da allaha havale et.. rabbim hepsine hidayet versin.. küçük yerde millete anlaşamadık demek zoruna gitmiştir suçu sana yükleyip kendi hatalarından da kurtulmuştur böylece.. sen dik duruşunu bozma hiç.. mutlu olman ona en büyük eziyet o nedenle hiç o kadınla uğraşmaya falan da kalkma... allaha sığın her zaman... onlar senin dedikodunu yaptıkça senin günahına giriyorlar ve sen onlara kötü bir laf söylemedikçe seninde sevapların artacak... hiç canını sıkma eşinle hayatın tadını çıkar.. sadece allaha sığın...

Sen,eşin,ailen ve sevdiklerin gerçeğin ne olduğunu biliyor mu
Senin vicdanın rahat,yuva yıkmadığın için yuvanın yıkılacağı sözüne itibar etmiyor musun
Eşinle mutlu musun?
O eski eş sizin ekmeğinizi suyunuzu vermiyor mu
O zaman daha nee?.
Sen insanlara açıklama yaparsan,bu lafları evinin içine getirip eşinle paylaşırsan,o eski eş gölge gibi aranızda olur.
Muhattap olmayacak,umursamayacak,biri sana birşey dediğinde benim alnım ak,bu lafları bana getirmeyin diyeceksin.Kendi elinle,kendi huzurunu bozma.:34:

Sen,eşin,ailen ve sevdiklerin gerçeğin ne olduğunu biliyor mu
Senin vicdanın rahat,yuva yıkmadığın için yuvanın yıkılacağı sözüne itibar etmiyor musun
Eşinle mutlu musun?
O eski eş sizin ekmeğinizi suyunuzu vermiyor mu
O zaman daha nee?.
Sen insanlara açıklama yaparsan,bu lafları evinin içine getirip eşinle paylaşırsan,o eski eş gölge gibi aranızda olur.
Muhattap olmayacak,umursamayacak,biri sana birşey dediğinde benim alnım ak,bu lafları bana getirmeyin diyeceksin.Kendi elinle,kendi huzurunu bozma.:34:

benim vicdanım gayet rahat canım insanların bana sanki suçluymuşum gibi davranması psikolojimi bozdu :50:

canım senin vicdanın rahatsa kimin ne dediğine bakma hiç... dik dur kesinlikle taviz verme.. sana laf söylemeye kalkan olursada hiç düşünmeden cevabını ver.. dedikodu yapanları da allaha havale et.. rabbim hepsine hidayet versin.. küçük yerde millete anlaşamadık demek zoruna gitmiştir suçu sana yükleyip kendi hatalarından da kurtulmuştur böylece.. sen dik duruşunu bozma hiç.. mutlu olman ona en büyük eziyet o nedenle hiç o kadınla uğraşmaya falan da kalkma... allaha sığın her zaman... onlar senin dedikodunu yaptıkça senin günahına giriyorlar ve sen onlara kötü bir laf söylemedikçe seninde sevapların artacak... hiç canını sıkma eşinle hayatın tadını çıkar.. sadece allaha sığın...

zaten o kadını allaha emanet ettim:43:

İnsanlar seviyor dedikodu yapmayı yapacak birşey yok. Durumu sen eşin ve ailen biliyorsa hiç üzülme. Eğer boşanmak isteyen taraf eşin olduysa, kadın bunun anlamını sana bağlamış olabilir. Milletin ağzı torba değil işte büzemiyoruz, şuan yapabileceğin tek şey canını sıkmak olacak. Onu da yapma. Siz mutluluğunuza bakın, dik durun.

duruma genel bakıldığında boşanma ardından tekrar evlilik çok kısa bir süre sonra gerçekleşmiş. haliyle eski eşi bunun bir geçmişi olduğunu düşünmüştür. bu kadar hızlı ivme kazanması ve evliliğe gitmesi bir ilişkinin onu şüphelendirmiş olabilir. bir de bazı kadınlar nedense hazmedemiyor. sevgiden aşktandır demek istiyorum ama bazen sırf fesatlıktan, beni hemen unuttu beni aştı benden başkasıyla nasıl mutlu olur gibi kinlenmeler sonucu hayatı dar etmeye çalışıyorlar. dedikodu her kadın yapar az da olsa ama böyle hayatları zedeleyecek kadar dedikodu yapan fitnelerden nefret ediyorum. herkesin ilişkisi hakkında bu kadar konuşabilenlere pes ediyorum. kendi hayatlarına bakmayıp, ileri bakamayıp anca sağa sola çamur atan insanların da bu dünyada huzura kavuşmayacağına eminim. neyse, siz gerekli insanlara durumun gerçek yüzünü açıklayın ve tembihleyin sizin dedikodunuzu yaptırmasınlar. olur da yapılırsa bunu size yetiştirmesinler. eşinizi hiç karıştırmayın hiç eski eşiyle konuşmasın, irtibata geçmesin. böyle haberleri getir götür yapanların da eski eşten farkı yok. allah kimseyi böyle fitnelerin diline sakız etmesin.

Son düzenleme:
Back
X