benim işim için eşimden ayrı kalmak zorundayım:(

Su an sizin durumunu da olan o kadar çok insan var ki. Özellikle birbirinden ayri yasamak zorunda kalan birçok öğretmen onlar sabredip evliliklerini sürdürebiliyorsa siz de bunu yapabilirsiniz. Ben de eşinden 6 ay ayri kaldim birbirimizden uzaklaşmak yerine daha çok birbirimize baglandik ve birbirimizin kiymetini anladik. O yuzden boyle bir firsatiniz varsa hic kacirmayin derim.

Geleceğinizi için gidin tabikide.
Öyle bir fırsat bana sunulsa düşünmeden giderdim.
Eşinizin ömür boyu yanınızda olacağının garantisi varmı?

6 ay çok uzun bir zaman değil
eşiniz sizin kadar sorun etmiyor
gitmelisiniz

Ben de eşimin ev dışında bir yerde çalışmasına bile deli oluyorum Biraz kendi seçimi biraz benim isteğimle evden homeofis çalışıyor Üstelik uzman yardımcısıydı iyi bir kurumda. Kendim de olabildiğince az gidiyorum işe zaten. Gün içinde bile ayrı kalmak sadece akşamdan akşama görmek fikri beni delirtir. İkinizin de aynı şehirde olabileceğiniz bir ihtimal vardır bence ne bileyim. İşime çok önem veririm, kariyerimde yükselmeye de çalışıyorum tabi ama önce eşim ve evdeki huzurum benim için.

haklısınız aslında bende değer mi diye düşünüyorum kızlar.yani insanlar bazı fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabiliolar hayatta,kafam çok karışık ama gidicem tabiki eşimi de en kısa zamanda gelmesi için şirketle görüşücez ama 1 2 ayı bulucak tabiki bu süre en az.

6 ay uzun bir sure degil , geleceginiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…