• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim işim için eşimden ayrı kalmak zorundayım:(

kdf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
103
101
103
34
merhaba kızlar,
o kadar üzgünüm ki, eğitim aldım ve müdür oldum bu görev için şehir değiştirmek zorundayım.1 yıllık evliyim.ama ben eşim olmadan gitmek istemiyorum. en az 6 ay ayrı kalmamız gerekicek.eşim de kariyerimde vazgeçmemem gerektiğini söylüyor,daha iyi bir geleceğimiz olsun diye simdi katlanmamız gerektiğini söylüyor,ama 6 ay sonra da onun ya da benim gelebilceğimiz belli değil,şuan bu şehirde eşimin işi de gayet iyi,benimle birlikte istanbula gelirse firmanın başka subesine geçme imkanı var işsiz kalmıycak saha az kazanıcak ama,kurulu düzeni bırakmayalım katlanalım bir süre diyo.yalnız bırakmak istemiyorum burada anlamıyorm kızlar,olabilir mi böyle bisey akıl verin nolur nasıl düşünüp rahatlamam gerekir??

haftasonları ucakla atla yanına git..6 ay ne ki.ayda bir kere haftasonu otelde oda tutun..zor ama ımkansız degıl

Eşin git diyorsa git bence de. O gitme deseydi duygusal olmanızı anlayabilirdim. Geleceğimiz daha iyi olur git diyorsa bi adam bir dk durmazdım. Hiiiç sıkma canını keyfine kariyerine bak.

Bir süre sabretmenizde fayda var.
6 ay öyle çok da uzun bir zaman değil.

6 ay sonra eşinizin yanına döneceğiniz kesin mi ki...?

Pff, ne size kalın diyor, ne sizinle gelmesi için bulduğunuz çözüme uyuyor. Ortak gelecek nedir ya? Herşey parayla mı? Aç açıkta olmadıktan sonra, nedir bu kadar hırs...
Bilmiyorum, evli değilim, ama eşim bana git dese, ben herhalde ama senii bırakmak istemiyorum diye sızlanmam. O beni düşünsün önce!

Bence esiniz az kazansa da sizinle gelmesi daha makbuldur. Biraz çalışırsınız madem istanbulda kurulu duzene gecersiniz. Kariyerinizi asla bırakmayın, ama ortak bir çözüm bulun bence.

merhaba kızlar,
o kadar üzgünüm ki, eğitim aldım ve müdür oldum bu görev için şehir değiştirmek zorundayım.1 yıllık evliyim.ama ben eşim olmadan gitmek istemiyorum. en az 6 ay ayrı kalmamız gerekicek.eşim de kariyerimde vazgeçmemem gerektiğini söylüyor,daha iyi bir geleceğimiz olsun diye simdi katlanmamız gerektiğini söylüyor,ama 6 ay sonra da onun ya da benim gelebilceğimiz belli değil,şuan bu şehirde eşimin işi de gayet iyi,benimle birlikte istanbula gelirse firmanın başka subesine geçme imkanı var işsiz kalmıycak saha az kazanıcak ama,kurulu düzeni bırakmayalım katlanalım bir süre diyo.yalnız bırakmak istemiyorum burada anlamıyorm kızlar,olabilir mi böyle bisey akıl verin nolur nasıl düşünüp rahatlamam gerekir??
Neden olmasin ki? Hafta sonlari cumadan biriniz biner ucaga bulusursunuz

6 ay buyuk bir zaman dilimi degil ... Simdilik bu 6ayi nasil idare edecegnze odaklanin.. Sonra dusunursunuz geri kalanini...

6 ay hiç bir şey, bizde 2 yıl eş durumu bekledik, üstelik 1300 km vardı ve ha deynce görüşemedık.. sabrettik şimdi mukafatını yaşıyoruz. başta zorluk çekılmezse olmuyor güzellik.. hiiiç işeyolmaz, sadc siz değilsnz çoğu insan bu durumda.

Şahsen ben ne yalnız gönderirim ne de yalnız giderim.
Neticede sürekli bir arada olmak birbirimize destek olmak için evlenmiyor muyuz?
Yani İstanbul'da bir şubeye geçme şansı da varmış varsın 6 ay az kazansın. 6 ay ayrı kalmaktan iyidir.

6ay sonra dönebileceksen sorun olmaz bence kariyerin için neden olmasın haftasonları bazen sen bazen eşin gelir görüşürüz . ama dönemeyecekseniz birlikte gidin az çok oranlar bellidir dönüp dönemeyeceğinize dair ozaman boşa 6 ay kaybetmeyip birlikte gidin

merhaba kızlar,
bence gidin bşr hafta sonu eşiniz gelir, bir hafta sonu siz gidersiniz,, arada ortada buluşursunuz,,,
ben eşimle ayrı şehirdeydik evlenmeden önce,, ben cumadan giderdim yanına pazartesi kadar arada o gelirdi benim yaşadığım şehre,,, bir kere bursa da buluşucakdık ama olmadı,,, o istanbul ben izmirdeydim,,,
özlemedim değil o zamanları ,,,,, çok romantikdi .)))))
bence bu gibi ayrılıklar ilişkiyş daha da güçlendiriyor,,, 6 ay dediğin nedir ki hem ,,,

merhaba kızlar,
Altı ay bence uzun bır zaman.hanı ıstanbulda bır hayat kurmanız ımkansız olsydı yapacak bır sey yok gıt derdım ama esının de ıs ımkanı varmıs.hem.ıstanbul buyuk bır sehır sıze getırecegı baska avantajları da olur.bence esını ıkna etmelısın.

6 ay ne demek ya? Her şey para mi? Gelecek para üzerine mi mutluluk sagliyor?
yapmayin Allah aşkına, insanlar 5 aylik askerlikte birden degisiyorlar, hic yoktan 6 ay nasil ayri kalabilirsiniz. Biraz az kazansin esiniz ne olacak? Dünyanın sonu değil ya???

bu iş bana hiç mantıklı gelmedi açıkcası bekarım ama evli olsam böyle birşeyi kabul etmezdim erkek yada kadın farketmez

Bence hesap yapin once
siz istanbulda kalacak yer yemek derken zaten 1500 tl harcama yapacaksiniz
esinizde burda harcama yapacak ev vs derken eger tum bunlar esinizin maasini etkileyen duzeyden az ise kalsin esiniz ama cok ise beraber gidin. Istanbulda tek basiniza yasamak kolay deglki.

6 ay uzun sure deil
bi deneyin bakalim zaman ne gostercek

bende bilgece katılıyorum evlilikte 6 ay çok uzun bir süreç araya bu kadar zaman girince farklı durumlar olabilir bu ucak git gel durumlar olan birileri zaten daha iyi durumda olalım git demez bence salim kafayla iyice düşün arkadasım

Neden bu kadar sorun yaptın ki anlamıyorum, benim ablamda 6'aylığına eşinden ayrı kalmak zorunda kaldı atama sıkıntısından dolayı, hafta sonları görüşüyorlardı. sende bi uçağa atla git yanına ne olacak ki. 6 ay çok uzun bir süre değil.

Back
X