eckhart tolle un şimdinin gücü nü al oku, bu kitap o kadar güzel ki, pdf leri bile var internette, indir oku
arkadaşlar benim sorunum kendimle.hep bişeyler istiyorum.okul bitti iş aradım 2yıl.bi kıyafet beğensem işe başlayınca alırım,sinemaya işe başlayınca giderim vs. die herşeyim bi ara iş bulmak olmuştu.sonra bebğim olsun die uğraştım hep mutsuzdum.bebeğim olunca mutlu olucam diodum.oldu.sonra ev alalım istedim ve yıllardır bu yüzden dikkatli harcama yapıorum nerdeyse maaşıma dokunmuyorum bile.ev eşyası bile almıyorum taşınınca alırım die.sürekli bi taşınsak nereye taşınsak die kafamda kuruyorum.bi ev alalım rahatlıcam rahatça alışveriş yapıcam die kendimle konuşuyorum.eşimden rahatsız bu durumdan.çünkü onuda hep kısıtlıyorum.onu alma,bunu yapma,gereksiz para harcama falan filan die.farkettimki aslında ben hayatı erteliyorum.şimdi ev alsak bu seferde başka ne isticem diorum.isteyecek bişeyim kalmaz die düşünüorum.
tam olatak anlatabildimmi bilmiorum.içinizde benim gibi olan varmı? hergünüm bu isteklerim yüzünden boşa geçiyor sanki.hayat kaçıyor.işin garip tarafıda herşeye ulaşmak için yıllarca çabalamam gerekiyor.hiç bir şey önüme kolayca gelmiyor.yoruldum.sıkıldım hayattan
Biri beni anlatıyor sanki :)))
ee napıcaz böyle peki? ben mutsuzum siz? herşeyi olupta bu sıkıntıları çekmeyen insanlara özenmeye başladım.eşim parayı çok seviosun die ama ben paradan nefret ediyorum
ee napıcaz böyle peki? ben mutsuzum siz? herşeyi olupta bu sıkıntıları çekmeyen insanlara özenmeye başladım.eşim parayı çok seviosun die ama ben paradan nefret ediyorum
arkadaşlar benim sorunum kendimle.hep bişeyler istiyorum.okul bitti iş aradım 2yıl.bi kıyafet beğensem işe başlayınca alırım,sinemaya işe başlayınca giderim vs. die herşeyim bi ara iş bulmak olmuştu.sonra bebğim olsun die uğraştım hep mutsuzdum.bebeğim olunca mutlu olucam diodum.oldu.sonra ev alalım istedim ve yıllardır bu yüzden dikkatli harcama yapıorum nerdeyse maaşıma dokunmuyorum bile.ev eşyası bile almıyorum taşınınca alırım die.sürekli bi taşınsak nereye taşınsak die kafamda kuruyorum.bi ev alalım rahatlıcam rahatça alışveriş yapıcam die kendimle konuşuyorum.eşimden rahatsız bu durumdan.çünkü onuda hep kısıtlıyorum.onu alma,bunu yapma,gereksiz para harcama falan filan die.farkettimki aslında ben hayatı erteliyorum.şimdi ev alsak bu seferde başka ne isticem diorum.isteyecek bişeyim kalmaz die düşünüorum.
tam olatak anlatabildimmi bilmiorum.içinizde benim gibi olan varmı? hergünüm bu isteklerim yüzünden boşa geçiyor sanki.hayat kaçıyor.işin garip tarafıda herşeye ulaşmak için yıllarca çabalamam gerekiyor.hiç bir şey önüme kolayca gelmiyor.yoruldum.sıkıldım hayattan
Evet millet birde cimri sanıyor halbuki sen bir amaç için para harcamıyorsun..O amacına ulaşınca saçacaksın tam bir değişim olacak yani...O içinde kalan ev eşyaları,dekorasyon malzemeleri aslında alsan nolcak dimi ama yokkkk önce o evi alcan yaaa 1 vazo için bile üzül dur ben böyleydim canım yaa
banada cimri diolar hatta annem sürekli şunu al bunu al die baskı yapıyor.derdimi anlatmaya çalışıorum ama anlayan yok.ne vardı bende o dizilerdeki zengin kızlardan olsaydım:)
Hayatı sürekli ertelemişsin, buda stres oluşturmuş dolayısıyla, o zaman gelsin alırım, yaparım, ederim, tutarım gibilerle geçmiş hep hayatın, arada banada oluyor, ama sonra geçip gidiyor, 3 kuruşluk dünya ertelemeye gelmez, ben böyle düşünüyorum artık.
bende biliorum ama elimden gelmiyor.aslında bunun farkında bile değildim düne kadar.çok istediğimbişey var fiyatı 4000lira kadar.ben bunun için para biriktirdim.yemedim içmedim giymedim.ama eşim izin vermiyor.aslında onu böyle olmaya ben ittim.hep harcamalarını kısıtladım.ev alacaz die.daha ortada ev bile yok.şimdide o bana aynısını yapıyor.hayattan sıkıldım artık.
bence kendini sikmanin hic geregi yok,sonucta bi daha bu yasa gelmiceksin...
hersey vakti gelince oluyor zaten...
bende tutumluyumdur;biseylere sahip olmayi esimden cok isterim,gereksiz harcamalardan kacinirim ama anı da yasamayi bilirim,
mesela bugun disarida 50 liraya yiyecegim bi yemek beni mutlu eder ama bi anda ew sahibi etmez,hep bu mantikla harcarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?