Benim iznim olmadan avukat numaramı alıp bana mesaj atabilir mi?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Aşağıdaki linkte de anlatmıştım. Instagram fenomeni bir avukat bulmuşlar. Benden görüşme talep eden bir mesaj atmış. Kızlara benim numaramı başkasına veremezsiniz dediğim halde böyle bir şey yapmış. İhbarname parası vermemek için parayı böyle alacağını sandı. Merak ettiğim numaramı iizinsiz paylaşması suç değil mi? Mahkemeye gitsin, ihbarname çeksin. Normal mi bir avukatın böyle mesaj atması?

Paralarini harcamadim. Parayi gondermemi istedikleri hesap baskasina ait. O nedenle gondermeyecegim. Mahkeme olsa kime ne odedigimi bilirim. Adama da benden izinsiz benim numarami baskasiyla paylasamaz. Neyse derdin mahkemeye verirsin. Bir daha rahatsiz edersen savciliga giderim dedim ve engelledim.

Paralarini harcamadim. Parayi gondermemi istedikleri hesap baskasina ait. O nedenle gondermeyecegim. Mahkeme olsa kime ne odedigimi bilirim. Adama da benden izinsiz benim numarami baskasiyla paylasamaz. Neyse derdin mahkemeye verirsin. Bir daha rahatsiz edersen savciliga giderim dedim ve engelledim.
En mantıklısını yapmışsınız. Başkasının hesabına ödeme yaptırıp şikayet ederek parayı 2.kez alma gibi bi planları olabilir.
Resmi bir evrak gelsin öyle ödeme yaparsınız.

C captain price ce, evimde kalan kişiler başka hesap numarası başkasına ait. avukat kendi hesap numarasını da vermemiş. kızların hesabı yok. ihbarname, tebligat, mahkeme gibi yollar var. Siz her avukat, savcı olduğunu söyleyen kişiye para veriyor musunuz? Ben numaramı başkalarına vermemesini neyse derdi mahkemeye verebileceğini söylemiştim.

C captain price ce, evimde kalan kişiler başka hesap numarası başkasına ait. avukat kendi hesap numarasını da vermemiş. kızların hesabı yok. ihbarname, tebligat, mahkeme gibi yollar var. Siz her avukat, savcı olduğunu söyleyen kişiye para veriyor musunuz? Ben numaramı başkalarına vermemesini neyse derdi mahkemeye verebileceğini söylemiştim.
Ben para yatırın vs demedim ki. Ben birinden şikayetçi isem, avukata işi devretti isem tabi ki o kişinin numarasını veririm.

Konuyu en baştan beri biliyorum. Kusura bakmayın ama bizim orada bu durumla alakalı bi cümle vardır, özeti paragozun parası daha çok çıkar. Güya evi kiraya verip kâr edecektiniz, ondan sonra yok ben tekke fatura 20 lira geliyordu siz gelince 37 geldi, yok sen kalorifer yakıyorsun ben yakmıyorum vs vs hesaplarına daha çok zarara ugradiniz. Tamam para önemli ama bu tarz hesaplara umarım bir daha girip bu tarz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmazsınız

Konuyu en baştan beri biliyorum. Kusura bakmayın ama bizim orada bu durumla alakalı bi cümle vardır, özeti paragozun parası daha çok çıkar. Güya evi kiraya verip kâr edecektiniz, ondan sonra yok ben tekke fatura 20 lira geliyordu siz gelince 37 geldi, yok sen kalorifer yakıyorsun ben yakmıyorum vs vs hesaplarına daha çok zarara ugradiniz. Tamam para önemli ama bu tarz hesaplara umarım bir daha girip bu tarz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmazsınız
Evin sahibi başka biri değil mi ?

Evin sahibi benim. Faturalarda 20 lira 30 lira diye hesaplayan onlardı. Orada demek istediğim kızlar kullanıp biz kullanmadık diyorlardı tıpkı kendi kırdıkları yeri sen kırmışsın dedikleri gibi. Merak ettiyseniz diyeyim onlar 30 ödediyse ben 50 ödedim doğalgazı. Sözleşmede de faturalar onlara aitti. İnternete de ortak olmak istemediler onu da ben ödedim.

Ev arkadaşlığı güzel insanlarla güzel. Şimdiye kadar 10 kişiyle kaldım. Sadece bu kızlar başımı ağrıttı.
_Sitare_ _Sitare_ avukat instagramdan değil, cep telefonumdan yazdı. Tinderdan, instagramdan tanışmıştır, olabilir diyorum. Çünkü 5 lirayı hesaplayan kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla konu sahibesi iyi yapmissiniz. Asla baskasinin hesabina para gondermemek zaten gerekiyor.

Eger avukatsa, gitsin yasal yollarla halletsin. Instagram fenomeni demissiniz belki oyle dava etme ya da haklarini arama niyetleri yoktur, sadece bizim avukatimiz var seklinde takilip parayi almak niyetindedirler.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom , zaten gerçek avukat olsa evden çıkarken de aynı şekilde şu tarihte çıkacaklardır diye bildirimde bulunabilirdi (gerçek avukat ama demek istediğim işini bilen bir avukat olsa). Zaten parayı elden aldım, neyi ispat edecek. Sözleşme 3 sayfaydı, kendi aramızda yaptık. Sadece son sayfada imza var, kabul ederim şeklinde. Bu durumda ilk 2 sayfayı ben de o da değiştirebilir.

O parayı aldığını iddia ediyorsa ben de kirayı almadığımı iddia ederim. Mahkeme uzar gider. Paramı başkasının hesabına yatırmaktansa mahkemede adı sanı belli olan kişilere öderim daha iyi. Bu yolla herkesi dolandırmadıkları ne malum? 1 ay sonra yurtdışına gitti diyelim. Nasıl bulacağım ben bu kızı?

Benden görüşme talep eden bir mesaj atmış.

Sizden para istenmemiş ki
Görüşmek için randevu talep edilmiş
Normal değil mi bu?

Back
X