Benim kadar baglanan var midir aranizda

ritarita

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
8
0
6
35
İstanbul
Universitede gecen sene tanistigim bi cocuk var.Beni erkek arkadaslarimdan kiskaniyodu surekli. Ya onlar ya ben dedi ve ben cevap vermedigimde asla sevgili olamayacagimizi soyledi.buna ragmen gorusmeye devam ettik aylarca.Kendisi ise surekli baska kizlardan bahsederdi.Bugune kadar kac kere kavga ettik belli degil bi gun iyiyse ikinci gun kotu ama her kavgadan sonra mesaj atti, yanima geldi vs. Baristik ilk baslarda trip yapip sozumu gecirebilsem de daha sonra oyle bir baglandim ki asla onu reddedememeye basladim ne zaman barisalim seni ozledim dese yanina gittim.sevgili olmamamiza ragmen her bulustugumuzda opustuk sarildik. Ayni zamanda birbirimizle her seyi paylasiriz ortak zevklerimiz cok o yuzden beni kullanmadigina eminim.Hayatimda bana duymadigim hakaretleri eden ama ayni zamanda beni gercekten sevdigini hissettiren biri. Bigun tekrar bariscaz ve ben nasil ona hayir diyebilcem bilmiyorum benimki ask degil iliski beklemiyorum aramiz cok hastalikli onu dusunmeden yapamiyorum kahretsin.

Ortak yönleriniz olabilir iyi anlaşıyor da olabilirsiniz hatta ve hatta aranızda sevgi bile olabilir
Ama 'hakaret' deyince bende bütün ipler kopuyor ya :26:
Hakaret insanların birbirine olan saygısını azaltır zamanla bitirir
Saygının olmadığı yerde de hiçbir şey olmaaz bana göre .

Kesinlikle ama bi sekilde affediyorum guluyorum geciyorum dediklerine of

O hayatimda sadece kendisinin olmasini istiyor ama ben oyle bi insan degilim genis bi cevrem var o yuzden de sevgili olmak istemiyor

Madem sevgili olmak istemiyor o halde neden size dokunabiliyor? Yanlış anlamayın lütfen, bizler dışardan birer göz olarak yorum yapıyoruz, ama sizce de saçma değil mi? Seven insan evet kıskanır; ama "sevgili" adı altında olmamanız kıskançlığa engel değil sizin ona karışmanıza engel bence.

Abi akıllı ... İşin kolayını bulmuş . Öp , okşa , sev ... Ama sevgili değiliz de . Eeee sevgili olmadığınıza göre de ona karışma hakkın 0 olsun , o da başka hatunlardan rahat rahat bahsedebilsin ... Vay be !

Bu durum karşılıklı yaşanıyor illaki ama sonunda gerçekten erkeklere hiçbir şey olmuyor
Olan biz kızlara oluyor sonunu düşünerek hareket etmeni öneririm
Aranızdaki bu şey bittiğinde en çok kim üzülecek kim toparlanmaya çalışacak kimden eksilecek ?
Kim yoluna devam edebilecek bunları düşün
Yani şuan sana güzel gelen şey ileride seni hayattan soğutabilicek bir dert haline gelmesin.

Ben onu kiskandigimi soylemeyi bile kendime yedirmiyorum sevgilim degil sonucta ama o kendinde bu cesareti buluyor

Bunun adı istismardır.
Niye hayatınızdaki herkesi silecekmişsiniz, hastalıklı bir düşünce bu.
Çağırınca gidiyorsunuz, gönderince gidiyorsunuz
Sonra isterse gene barişiyorsunuz ama adı yok, vasfı yok , öyle bir şey işte.
Hayat ona güzel belli , yol ver gitsin , böyle arkadaşta olmaz, sevgili de.

Son düzenleme:
Durumun kesinlikle en guzel ozeti bu... baska kizlardan bahsetmese o da benim onun gozundeki tek kiz olmama izin verse belkide cok mutlu olurduk ama suclu hep ben ve davranislarim (!)

Canım seni çok iyi anlıyorum.
Benimde hayatımda vardı böyle biri 1 seneye yakın sürdü.
Çok görüşmezdik devamlı mesajlaşırdık evine gitmiştim birkaç kez öpüşürdük falan ama son gidişimde olay istemediğim boyutlara geldi hatta burdan anlatmıştım takip ettiysen belki bilirsin. Benim ona aşık olduğumu biliyordu bu nedenle beni kullanmaya çalıştı anlayacağın. Ondan sonra çok üzülmüştüm insan karşısındaki deli gibi aşık olduğu biri olunca saçmalayabiliyor.

Kendimi , daha doğrusu eski hallerimi gördüm sende. Gülüşüm ondan.
Benim de vardı böyle biri. Öptü, sarıldık. "Biz neyiz?" dediğimde cevabı, sevgili değiliz çünkü ben korkuyorum vs vs demişti.

Bunun adı direk "kullanma" . Sen bana güven , yaşadım biliyorum ya .

Konunu okudum canim tesekkur ederim umarim bende atlatabilirim

Kullaniyor olsa bile vazgecemiyorum benim sorunum orda.. sevgiliymis gibi davranmasi bile beni oyle mutlu ediyordu ki kendimden korkmaya baslasim bilmiyorum sen neler hissettin

Kullaniyor olsa bile vazgecemiyorum benim sorunum orda.. sevgiliymis gibi davranmasi bile beni oyle mutlu ediyordu ki kendimden korkmaya baslasim bilmiyorum sen neler hissettin

Neler mi hissettim ? Yanıldığımı düşünürdüm hep, saçmaladığımı.
Aslında beni sevdiğini ama bunu asla kendinin bile fark edemediğini düşünürdüm.
Bir gün beni sevdiğini anlayacağına inanırdım .
Sevmese, istemese yanımda olmaz derdim.
Her şey bir gün güzel olacaktı, benim sevgim onu alacaktı güya vs vs...

Yalan bunlar fıstık. Kendini kandırma. Vazgeçemiyorum diye de bir şey yok ayrıca. Aciz misin sen ? Yakıştırıyor musun bunu kendine ?

bana da çok tanıdık gelen bir konu bu bende benzer şeyler yaşadım.. benim dünyamda biz sevgiliydik yani ona sorunca öyle diyordu ama sorun şu ki kimseye sevgili olduğumuzu diyemiyordum anlayacağın sadece ikimiz biliyorduk.. nedenini sordukça saçmalardı arkadaşlarım kıskanır yok rahatsız eder falan filan.. zaten çokta uzun sürmedi, bir gün gelip aynı sizin dediğiniz gibi ben korkuyorum demeye başladı benle çok zaman geçiremiyormuş bu beni üzermiş ben daha çok bağlanmadan bitsinmiş dost olarak hep yanımda olacakmışşş.. ayy arkadaşlar gerçekten şuan ne salakmışım diyorum benzerlik nerde derseniz bundan sonrasında ben arkadaş gibi konuşmayı görüşmeyi kabul ettim ama bana davranışları resmen sevgili gibiydi aynı dediğin gibi istediği zaman çağırırdı öper sarılırdı.. bizlerde seviyoruz ya aptallık ediyoruz ya dur yapma diyip bi tokadı basamıyoruz.. bende yapamadım işte sonra bi baktım gittikçe ileri gidiyor. kullanıldığımı anladım kendime bunu yakıştıramadım engelimi koydun. benden söylemesii bence senin durumda benim sonuma benziyor akıl vermek bana düşmez ama sadece tavsiye canım uzaklaşmalısın bence ondan, ha bu arada benimkinin birde sevgilisi varmış :) öyle yani sonradan seninkininde sevgilisi çıkmasınn :26:

sevgili olmadığın halde onunla öpüşüp koklaşabikiosan diğer arkadaşlarınlada bunu yapıyosundur imajı yaratmıştır belki onda ve buda güvensizliğe yol açmış olabilirmi. Eğer biri benimle bu tür bi ilişki yaşasaydı ben öyle düşünürdüm açıkçası biraz ağır oldu belki ama

Kullanildiginin farkinda olmana ragmen surekli barisman , kendine soz gecirememen bana gore takintili oldugunu gosterir. Bir psikologa gorun. Bu cocuktan da uzak dur. Sen daha iyilerine layiksin. Zaten saglikli dusununce ondan kendin kacacaksin ama once biraz destek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…