Öpüp koklarken tamam da neden sevgili olmak istemiyormuş sebebini merak ettim
Kesinlikle ama bi sekilde affediyorum guluyorum geciyorum dediklerine ofOrtak yönleriniz olabilir iyi anlaşıyor da olabilirsiniz hatta ve hatta aranızda sevgi bile olabilir
Ama 'hakaret' deyince bende bütün ipler kopuyor ya :26:
Hakaret insanların birbirine olan saygısını azaltır zamanla bitirir
Saygının olmadığı yerde de hiçbir şey olmaaz bana göre .
O hayatimda sadece kendisinin olmasini istiyor ama ben oyle bi insan degilim genis bi cevrem var o yuzden de sevgili olmak istemiyor
Madem sevgili olmak istemiyor o halde neden size dokunabiliyor? Yanlış anlamayın lütfen, bizler dışardan birer göz olarak yorum yapıyoruz, ama sizce de saçma değil mi? Seven insan evet kıskanır; ama "sevgili" adı altında olmamanız kıskançlığa engel değil sizin ona karışmanıza engel bence.
Durumun kesinlikle en guzel ozeti bu... baska kizlardan bahsetmese o da benim onun gozundeki tek kiz olmama izin verse belkide cok mutlu olurduk ama suclu hep ben ve davranislarim (!)Abi akıllı ... İşin kolayını bulmuş . Öp , okşa , sev ... Ama sevgili değiliz de . Eeee sevgili olmadığınıza göre de ona karışma hakkın 0 olsun , o da başka hatunlardan rahat rahat bahsedebilsin ... Vay be !
Konunu okudum canim tesekkur ederim umarim bende atlatabilirimCanım seni çok iyi anlıyorum.
Benimde hayatımda vardı böyle biri 1 seneye yakın sürdü.
Çok görüşmezdik devamlı mesajlaşırdık evine gitmiştim birkaç kez öpüşürdük falan ama son gidişimde olay istemediğim boyutlara geldi hatta burdan anlatmıştım takip ettiysen belki bilirsin. Benim ona aşık olduğumu biliyordu bu nedenle beni kullanmaya çalıştı anlayacağın. Ondan sonra çok üzülmüştüm insan karşısındaki deli gibi aşık olduğu biri olunca saçmalayabiliyor.
Kendimi , daha doğrusu eski hallerimi gördüm sende. Gülüşüm ondan.
Benim de vardı böyle biri. Öptü, sarıldık. "Biz neyiz?" dediğimde cevabı, sevgili değiliz çünkü ben korkuyorum vs vs demişti.
Bunun adı direk "kullanma" . Sen bana güven , yaşadım biliyorum ya .
Kullaniyor olsa bile vazgecemiyorum benim sorunum orda.. sevgiliymis gibi davranmasi bile beni oyle mutlu ediyordu ki kendimden korkmaya baslasim bilmiyorum sen neler hissettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?