- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
öncelikle çocuğunuzu sütten kesin , sonra bir kuaföre gidip saçınıza ve el ayaklarınıza bakım yaptırın..Merhaba. Artık bu sorunun içinden çıkamıyorum. Doğumdan önce saçlarım sarı belimde , makyajım bakımım gayet güzel, 58 kilo biriydim. Hatta doğumdan çıktım sadece 10 lilo fazlam vardı. Bakıyordum o uykusuzluğa rahmen kendime. Eşim askeri personel ben egitimciyim. Eşim çok uzun süre göreve gitti gurbette hep yalnız kaldım. Bu süreçte çok önemli bir sınav vardı girmem gereken ona da hazırlandım. Işe de gittim mecburen. Neyse ben aman mama yemesin süt olsun bira mayası tableti vs derken 10 kilo daha aldım. Sonra sınavı kazandım. Bu büyük motivasyon oldu 18 kilo verdim. Sonra yeni isimde hiç Mutlu olmadım etrafımdaki insanlar nedeniyle. Tekrar verdiğim kiloları geri aldım. Şu an çok aşırı mutisuzm. Hiçbirşeyi yapamamış hissediyorum.kendimi. saçlarımdan eser kalmadı simsiyah . Hâlâ emziriyorum bebeğim 29 aylık. Bırakacak gibi de değil. Beni gören biri taniyamiyor. Hicbir kiyafetim olmuyor zayen. Eski halimden eser yok. Psikolojik olarak ta çöktüm. Kendime güvenim sıfır. Insnalarla iletişim kuramıyorum uzun süreli. Çok yoruldum. Bebeğime aşığım ama kaldıramadım kendimi toparlayamıyorum bir türlü. Bi süre diyet yapıp tekrar bozuyorum. Saçlarımı tekrar boyasam mi yapmasam mi kafam çok karışık. Herşey karışık. Eşimle aram asla eskisi gibi olmadı. Çok yorulduğunu söylüyor o da bende. Çok yalniz kaldık galiba çok yalnız kaldım. Nasıl bu durumları aşabilirim. Bana yardım edin. 15 yaş büyük gösteriyorum. Gözlerimin etrafındaki çizgiler artık bello oluyor.
Tesekur ederim cevabınız için.öncelikle çocuğunuzu sütten kesin , sonra bir kuaföre gidip saçınıza ve el ayaklarınıza bakım yaptırın..
kilo vermeniz için spor şart sadece diyetle olacak iş değil, kendimden biliyorum 3 hafta sıkı diyet yaptım bir gr oynamadı ki benim kilom aslında normal ben yağdan yakmak istediğimden birkaç kilo vermeyi istemiştim...
kilo verene kadar üstünüze olan ve fazlalıklarınızı kapatacak kıyafetler alın birkaç tişört bol birkaç etek işi kurtarır..
eğerki psikolojik olarak çöküntüde iseniz bir psikiyatrdan yardım alın gerekirse ilaç kullanın ve ilk fırsatta bir tatile çıkın ortamdan uzaklaşmak iyi gelir.
eşinizin sevgisinden eminseniz siz hangi görntüde olursanız olun o sizden başkasını görmez ama siz kendi içinizde bu durumu sorun olarak gördüğünüz için dış seslerden fazla etkileniyor olabilirsiniz, başkalarını takmayın kafaya anneniz bir hoşmuş gerçi ama neyse..Tesekur ederim cevabınız için.
Aslında görüntüyü toparlasam duzeltsem psikolojim de düzelecek biliyorum. Önceden çok görüntüme dikkatli odaklı yaşamanın verdiği çöküntü bu.. battı balık yan gider hesabı. Sürekli en yakınlarım bile eşimin yanına yakismadigimi ima ediyor. Annem dahil. Eskiden onu sana yakistirmazdim şimdi seni ona . Bu yakışıklı adam dikkat et kendine dedi.. isin kötüsü de eşim gerçekten baya bildiğiniz sporcu baya kaslı biri. Onun yanında cidden kötü duruyorum çok kötü..
Evet haklisiniz. Saçlarımı tekrar sarı mi yapsam. Böyle kalamaz çünkü beyazlarım var maalesef. Kahverengi yapsambu defa da tekrar sarı çok zor olacak. Ne yapsam bilemedim. Kilo vermeden saç boyamak ta c0k gereksiz geliuoreşinizin sevgisinden eminseniz siz hangi görntüde olursanız olun o sizden başkasını görmez ama siz kendi içinizde bu durumu sorun olarak gördüğünüz için dış seslerden fazla etkileniyor olabilirsiniz, başkalarını takmayın kafaya anneniz bir hoşmuş gerçi ama neyse..
Gün de 3 defa emiyor. Hepsi de uymadan önce. Tamamen nasıl keseriz onu bilmiyorm aynı zamanda tuvalet eğitimi de vermem gerekiyor. Ikisi aynı anda travma yaratmaz mi bundan korkuyorumemzirmeyi biraktiginizda hersey yavas yavas yoluna girecek. emmek artik onun psikolojisi icin de dogru degil. kademeli olarak yavas yavas birakin. biraz sabir istiyor.
Tamam canim olan olmuş artık ölecek miyiz? Bende 57 58 kilodan fazlasına çıkamayan biriydim. (Doghmdan sonra 52 kiloydim) Sonra bir sürü sıkıntı bilmem(boşanma, iş arama) ne bir baktım 80 küsür kiloydum. Büyüdükçe büyüdüm. Boyumda kısa . Hiç bir kıyafetim olmuyor değil. Hiç bir kıyafet olmuyor. Büyük beden mağazalarında takılmaya başladım. Ama onlarda kilolu kısaları degil kilolu uzunları düşünüyor.Tesekur ederim cevabınız için.
Aslında görüntüyü toparlasam duzeltsem psikolojim de düzelecek biliyorum. Önceden çok görüntüme dikkatli odaklı yaşamanın verdiği çöküntü bu.. battı balık yan gider hesabı. Sürekli en yakınlarım bile eşimin yanına yakismadigimi ima ediyor. Annem dahil. Eskiden onu sana yakistirmazdim şimdi seni ona . Bu yakışıklı adam dikkat et kendine dedi.. isin kötüsü de eşim gerçekten baya bildiğiniz sporcu baya kaslı biri. Onun yanında cidden kötü duruyorum çok kötü..
Ben o hayatı unutali o kadar çok oldu ko.. hayal gibi şu an..valla süt yapsın diye bizim gelinde onlardan içiyordu ve hiç kilo yapmıyor diyordu ama
yarım dünya olarak gezmeye başladı ,
eşin ve çocucugun dışında onlar olmadan da bir hayat var ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?