Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşım 24 ama şimdiki benden küçüklere bakıyorum da kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum çünkü kılık kıyafet seçerken uyumlu ve düzgün giyinmeye çalışıyorum
evin en küçüğü olduğum için ablam ve abim tarafından hırpalandım daha yeni yeni bana saygılı olmayı öğrendileryaşım 24 ama şimdiki benden küçüklere bakıyorum da kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum çünkü kılık kıyafet seçerken uyumlu ve düzgün giyinmeye çalışıyorum
daha yaşın küçük ama yani.. ben senin yerinde olsam kendımı daha evlılıge hazır hıssetmıyorum bıraz dahavaktım var der gecerdım... bende 21 yasındayım nısanlıyım... bızımkılerde erken dıye tutturmuslardı mesela![]()
senin salakligindan degil , insanlarin somurme ve kullanma yetenekleri sonsuz.. acik kapi bulduklarinda, o kapi kapanana kadar somururler.. sirf menfaat ve bencillikleri icin dost da gorunebilirler..
sevmedikleri yada hoslanmadiklari kisilere bu sebeplerden tahammul edebilirler.. bunlari senin konundan hareketle soylemiyorum esasen.. kendi tecrubelerimden cikarimlarim.. Islerine gelmeyen noktalarda sessiz kalmalarindan yada cekip gitmelerinden kolayca anlayabilirsin bunu..
bir de hak soke soke alinir canim ya, yoksa kimse kimsenin ne yaninda durur ne arkasinda.. kimse de bu senin hakkin al bunu sana teslim ediyorum demez..
sen sevgini hakedecek birilerine ver..cocuklara, yaslilara, hayvanlara inan en beklentisiz ve masumca sevenler bu 3 gruptan cikar.. yine hakkini yalnizca bu 3 grup teslim eder sana..
gozune bakip gulumseyen bi cocuktan, allahin rizasini senden yana kullanan yaslidan, basini dizlerine suren bi kediden daha samimi bir sey bulamiyorum ben..
amma dokulesim varmis![]()
çok haklısın senin dediğinin aynısını söyleyeceğim çok sağol beni ikna edici konuştun
ne demek. herzaman canım benım![]()
yok işte o ortamda ben yoktum. benim arkamdan dedıkodu yapıyorlar annanem dayımın karısı kuzenlerım ve dayımın gelını var. hepsı benım kanımdan canımdan dedıkodumu yapıyorlar. elin kızı benı savunuyor. dayımın gelını benım evımde boyle seyler konusulmasını ıstemıyorum. kişi kendinden bilir işi diyor ve kapatıyor. ama benım kuzenım yengem namusuma laf edıyor. dayımın gelını bugun benı cagırdı anlattı ıste. güvenme kımseye bak arkandan neler söylüyorlar dedi. oturup salaklıgıma agladım bılıyormusun ..![]()
anladım tatlım kafam aglamaktan uyusuk dedıklerınızı degısık anlıyabılırım bakma sen bana