benim kadar tuvalete giden var mıdır???:(((

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
slm arkadaşlar bugün 36+2 yim bin şükür,midem hala iyileşmedi ,aşırı çatı ağrısı sırt ağrısı çekiyorum.
amaaa şimdilerde en büyük derdim tuvalete gitmek ya ben ne kadar sorunlu bi insanım başımı yastığa koyduğum an başlıyor gece 20 yi falan buluyor kalkıp wc ye gitmem.klozet yatağım oldu bu sebeple asla uyuyamıyorum.en fazla 4 saat.delireceğim.
enfeksiyon falan da çıkmadı.

slm arkadaşlar bugün 36+2 yim bin şükür,midem hala iyileşmedi ,aşırı çatı ağrısı sırt ağrısı çekiyorum.
amaaa şimdilerde en büyük derdim tuvalete gitmek ya ben ne kadar sorunlu bi insanım başımı yastığa koyduğum an başlıyor gece 20 yi falan buluyor kalkıp wc ye gitmem.klozet yatağım oldu bu sebeple asla uyuyamıyorum.en fazla 4 saat.delireceğim.
enfeksiyon falan da çıkmadı.

çok eskiden ,bende de böyle bir takıntı vardı (hatta sırf bundan dolayı uzun yolculuğu göze alamazdım,aslında bu bir alışkanlık bence), doktora gitmişsiniz sanırım bir şey çıkmadıysa bence psikolojik bir durum söz konusu..bu durumu kendi çabanızla yenebilirsiniz,ya da bi uzman yardımıyla:34:

canim 20 biraz fazla..daha once bende cok gece cikiyordum tuvalete ama simdi gece ya hic kalkmiyorum yada bir kere..doktorumu dinledim ben aksamlari fazla sivi almiyorum..o zaman fazla tuvalet ihtiyaci olmuyor..

mrb. bende de aynı dert var gece 10 u buluyor her saat hatta yarım saatte bir uyanıyorum tuvalete gidiyorum. ya bıktım bende artık.

ayni sorun su an bendede var,yalniz ben cok su iciyorum,heleki aksamlari su icersem sabaha kadar git gel wc yapiyorum,hic uyku yok bendede saat basi tuvaletteyim,neyseki doguma az bisey kalmis seninde,dogumdan sonra düzelir insallah,aksamlari sivi tüketimi fazla yapma,hayirli dogumlar diliyorum

Son düzenleme:
Back
X