- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi sadece_sevdim
en azından beddua etmedi![]()
bi konu açmışlardı kadını resmen verem etmişti bazı arkadaslar o da sonunda bela okumuştu ama merak etme canım ben etmem:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en azından beddua etmedi![]()
hayır öyle şeyler hoşuma gitmez sen arkadasların yazmaması için bırakın falan gibi ifadeler kullanıyorsun madem baştan öyle bir düşüncen varsa tabiki sen bırakabilirsin..
bu konuda özgürsün
:)evet hayır kurumuyum:)sosyal hizmetlerde çalısıyorum..
önce kendine hayrın olsun sevgili yavrum![]()
mesleğimi elime aldım kpss kazandım suan ilk ilşkimden sonra güçlü olmayı öğrensem de ben çok vicdansız bencil kendini düşünen biri olamıyorum istesem de yapamam.. ama hayırlısı canım inşallah..
“Bırakın” gibi bir ifade milleti vazgeçirmek için kullanılmış değil. Türkçede her zaman okuduğun gibi anlamlar katmaz kelimeler cümleye biliyorsun.Anlayan anladı bence.
bırakın ifadesi vazgeçirmek için değilse diğerleri ne içindi canım
Kullanıyorlarmış canım,duyduğumda bende inanamamıştım.
Kardeşim askerdeyken koğuşunda maade kullanan bir sürü adam vardı,aklımız çıkmıştı o askerden gelene kadar.
Canım hiçbir erkek olumsuz konuşmaz.Tabiiki sana bırakıcam der.
Iki erkek arkadasin olmus ikiside 10 üzerinden 0 . Bilmiyorum psikolojik halin nedir ama sana yazik degil mi ? kendine aci ve biraz deger ver .
Yaşınız çok küçükken kuzeninizle bir birliktelik yaşamışsınız..Doğal olarak hata olan bu durum hatalara neden olmuş..
Rüya bahanesiyle ayrıldığını düşünüyorum ama bu sadece bir tahmin.
Şuan ki durumuzda ise ayrılmanız bencillik değil, en azından geleceğin anne adayı olarak doğru karar vermektir.
Biz ne dersek diyelim siz üç ay bekleyeceksiniz, geldikten sonrada gerçekten bıraktığını ancak bir kaç yıl sonra öğrenebilirsiniz.
Ne diyeyim, inşaallah yanlış tercih yapıp hayatınızı ateşe atmazsınız. Hayatta aşk ve sevgi tek başına ayakta tutmuyor insanı.
Doğrulardan çok yanlışlar varsa aşkta sevgide bir yere kadar devam eder.
ewet öyle benm umudum hiç bitmicek bir arkadasımın sevdiği bıraktı tamamen tertemiz ve mutlular aynı şeyi gerçekleştirmeye çalışıyorum amacım sadece onu tertemiz yapmak mutlu olmak..
ewet öyle benm umudum hiç bitmicek bir arkadasımın sevdiği bıraktı tamamen tertemiz ve mutlular aynı şeyi gerçekleştirmeye çalışıyorum amacım sadece onu tertemiz yapmak mutlu olmak..
neyse kızlar bugünlük konum bitti artık yorum yapmazsanız sevinirim.. allah razı olsun olumsuzda olsa sizi seviyorum umarım mutlu bir başlık atmak ta nasip olur.. iyi akşamlar...........