• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim kaderim neden hep böyle:(

hayır öyle şeyler hoşuma gitmez sen arkadasların yazmaması için bırakın falan gibi ifadeler kullanıyorsun madem baştan öyle bir düşüncen varsa tabiki sen bırakabilirsin..
bu konuda özgürsün

“Bırakın” gibi bir ifade milleti vazgeçirmek için kullanılmış değil. Türkçede her zaman okuduğun gibi anlamlar katmaz kelimeler cümleye biliyorsun.Anlayan anladı bence.

mesleğimi elime aldım kpss kazandım suan ilk ilşkimden sonra güçlü olmayı öğrensem de ben çok vicdansız bencil kendini düşünen biri olamıyorum istesem de yapamam.. ama hayırlısı canım inşallah..

Yaşınız çok küçükken kuzeninizle bir birliktelik yaşamışsınız..Doğal olarak hata olan bu durum hatalara neden olmuş..

Rüya bahanesiyle ayrıldığını düşünüyorum ama bu sadece bir tahmin.

Şuan ki durumuzda ise ayrılmanız bencillik değil, en azından geleceğin anne adayı olarak doğru karar vermektir.

Biz ne dersek diyelim siz üç ay bekleyeceksiniz, geldikten sonrada gerçekten bıraktığını ancak bir kaç yıl sonra öğrenebilirsiniz.

Ne diyeyim, inşaallah yanlış tercih yapıp hayatınızı ateşe atmazsınız. Hayatta aşk ve sevgi tek başına ayakta tutmuyor insanı.

Doğrulardan çok yanlışlar varsa aşkta sevgide bir yere kadar devam eder.

Iki erkek arkadasin olmus ikiside 10 üzerinden 0 . Bilmiyorum psikolojik halin nedir ama sana yazik degil mi ? kendine aci ve biraz deger ver .

Kullanıyorlarmış canım,duyduğumda bende inanamamıştım.

Kardeşim askerdeyken koğuşunda maade kullanan bir sürü adam vardı,aklımız çıkmıştı o askerden gelene kadar.

Askeriyeye de sokuyorlar ya şu zehiri, Allah yardimcimiz olsun.
Evlatlarimizi korusun Rabbim. Amin.

Konu sahibi Arkadaşım, daha çok gencsin.
Kendini seviyorum, aşigim diye bir ateşin içine atma.
Olan sana olur, başka kimseye değil.
Ha birde bundan ayrılırsın, bu sefer kuzenine dönersin al san bir hata
daha.

Sen kendin icin biraz zoru seç ve bu ikisindede uzak dur, inan bu senin hayrına olur!!!!!

Canım hiçbir erkek olumsuz konuşmaz.Tabiiki sana bırakıcam der.

Ayrıca bırakmak isteyen tüm madde bağımlıları hep bıracakacağına inanır ( Allah yardımcıları olsun)

Bu yüzden inandığı için, sizi kaybetmemek adına bunu tekrarlayacaktır size.

bırakırsa temizlenir vs muhabbeti yapıyosun ama işin özü karşında iradesiz, zayıf her dara düştüğünde bişeylerin arkasına saklanan mücadele ruhundan yoksun bi adam var böyle bi adamla hayatı paylaşmaya ona çocuk vermeye razıyım diyosan bize laf düşmez ayrıca kuzen birlikteliğine karşıyım ensestten farkı yok

Yaşınız çok küçükken kuzeninizle bir birliktelik yaşamışsınız..Doğal olarak hata olan bu durum hatalara neden olmuş..

Rüya bahanesiyle ayrıldığını düşünüyorum ama bu sadece bir tahmin.

Şuan ki durumuzda ise ayrılmanız bencillik değil, en azından geleceğin anne adayı olarak doğru karar vermektir.

Biz ne dersek diyelim siz üç ay bekleyeceksiniz, geldikten sonrada gerçekten bıraktığını ancak bir kaç yıl sonra öğrenebilirsiniz.

Ne diyeyim, inşaallah yanlış tercih yapıp hayatınızı ateşe atmazsınız. Hayatta aşk ve sevgi tek başına ayakta tutmuyor insanı.

Doğrulardan çok yanlışlar varsa aşkta sevgide bir yere kadar devam eder.

ewet öyle benm umudum hiç bitmicek bir arkadasımın sevdiği bıraktı tamamen tertemiz ve mutlular aynı şeyi gerçekleştirmeye çalışıyorum amacım sadece onu tertemiz yapmak mutlu olmak..

neyse kızlar bugünlük konum bitti artık yorum yapmazsanız sevinirim.. allah razı olsun olumsuzda olsa sizi seviyorum umarım mutlu bir başlık atmak ta nasip olur.. iyi akşamlar...........

ewet öyle benm umudum hiç bitmicek bir arkadasımın sevdiği bıraktı tamamen tertemiz ve mutlular aynı şeyi gerçekleştirmeye çalışıyorum amacım sadece onu tertemiz yapmak mutlu olmak..

Allah yardımcısı olsun onunda sizinde..İnşaallah hangi yolunuz olursa olsun çok mutlu olursunuz.

Iste dedigim konu bu sadece onu tertemiz yapmak istiyorsun. Bilmedigin seyler var.Insanlarin aliskanliklari ve karakterlerini degistirmek o kadar da kolay degil.

Hep icinde süphe besliyeceksin ? 5 dakika eve gec gelse yoksa yine mi ??? gibi sorular olacak kafanda . Bir hareketinden bir seyler cikaracaksin hep süphe dolu gözlerle onu izliyeceksin.

Bu arada ya sen ? senin mutlulugun ne olacak ?????????

PS:biraz dik kafalisin ve basina buyruksun herkes düsündüklerini yaziyor sen hayatindan memnun isen ve yazilanlardan rahatsiz oluyorsan bu konuda topik acma . seni bos yere sinirlendirmeyelim.........

Son düzenleme:
neyse kızlar bugünlük konum bitti artık yorum yapmazsanız sevinirim.. allah razı olsun olumsuzda olsa sizi seviyorum umarım mutlu bir başlık atmak ta nasip olur.. iyi akşamlar...........

sen sanırım öylesine açtın bu konuyu

işin yoktu canın sıkıldı herhalde

bugunlük konum bitti ne demek yahu

peki bu kadar yazdık çıkardığının sonuç ne merak ettim cidden

Konu bitmez niye bitsin? Tabi ki yorum yazicaz.

20 yasindasin daha mecbur degilsin kalbine birini yerlestirmeye. Biri kuzen, biri madde bagimlisi ki ukrayna ya gidiyormus yani bu cocuk ordan ne sekilde doner asikar.

Sen kalbini arindir ikisinden de guzelim bosver, daha iyileri cikar illaki karsina hic kasma bos yere. Cocuksun daha cocuk.

Yılların müptelası Ukrayna da bağımlılıktan nasıl kurtulacak çok merak ediyorum.

Herhangi bir tedavi merkezine mi yatacak ne yapacak, kendi kendine bırakamadığı belli "sana temiz geleceğim" demekle olmaz bu işler.

Gerçi konu başlığında kader demişsin ama bunun bir kader olmadığı ortada tamamen senin tercihlerin söz konusu.

Son düzenleme:
Back
X