Benim kafam alak bulak yardim edin lutfeen

adile27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
204
0
46
Adana
aklima takilan bise var bu kan testinde geblin son landigİ kesn beli oluyormu cunku bugun kan testin sonucucunu aciklayan kadAn kesin dusdu demedi buyuk ihtimal dusuk yapmsin dedi kanamda oldu ben bise anlamadim neden kesin bise demedi 1 hafta sona test yap pozitiv cikarsa ara bizi gel dedi ya ben kafayi yigcem bilginiz varmiii

Öncelikle geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir .
Ben boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Hamileliğim sonlandığına dair işyerine doktor raporu vermem lazımdı.(uçuş hostesiyim yere geçmiştim hamilelikten dolayı tekrar uçuşa geri dönmek için bir rapor.) Özelde kürtaj olunca ssk dan rapor alıcaktım. doktor kan testi yapmadı ultrasonla belirledi çünkü hamileleik sonlansa bile kana karışan gebelik hormonları 1-2 hafta daha hatta bazen 1 ay kadarda devam edermiş kesin sonuç alamayız dedi. SANIRIM SENİN SORUNUN CEVABI BU OLMALI. HEMŞİREDE HERALDE KESİN BİR CEVAP VEREMEDİ ANLAMADIĞIM KADARIYLA SANA...

Öncelikle geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir .
Ben boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Hamileliğim sonlandığına dair işyerine doktor raporu vermem lazımdı.(uçuş hostesiyim yere geçmiştim hamilelikten dolayı tekrar uçuşa geri dönmek için bir rapor.) Özelde kürtaj olunca ssk dan rapor alıcaktım. doktor kan testi yapmadı ultrasonla belirledi çünkü hamileleik sonlansa bile kana karışan gebelik hormonları 1-2 hafta daha hatta bazen 1 ay kadarda devam edermiş kesin sonuç alamayız dedi. SANIRIM SENİN SORUNUN CEVABI BU OLMALI. HEMŞİREDE HERALDE KESİN BİR CEVAP VEREMEDİ ANLAMADIĞIM KADARIYLA SANA...

Selam cok tsk zaman ayirdigginiz icinn bugun kan testi hcg beta 94 cikdi yani kesinlesdi sanirim ;(

Kesinlwsdi dusuk yapmisim 94 e dusmus kanda
Bir ay sona tekrar hamile kalabilirmisim :( saglik olsun boylesi hayiriymis napalim

gebelik sonlansa bile kan degerleri bir anda eski haline dönmüyor biraz zaman alabiliyor..

Back
X