- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
iyi geceler hanımlar
bu akşam şiddetli bir rahim ağrısıyla hastaneye gittik kan verdim falan
adetim 15 gündür geçiyordu sonucumu öğreneli çok olmadı.hala şoktayım doktor beta hcg değeri 48 gebelik var mı yok mu emin olamıyorum demiş..
Allah aşkına bilenler söylesin 15 günlük gecikme ve 48lik bir değer hamile olduğum anlamına mı geliyor?
1,5 senedir anne olmak için uğraşıyorum ben
çok şaşkınım:18::18::18:
bende bilmiyorum ki canım,bilemiyorum ki canım :26: geç döllenme olduysa hamilesin ama aşırı derecede neden rahim ağrısı olur anlamadım. inşallah bi sorun yoktur. geçmiş olsun
bende bilmiyorum ki canım,
şoktayım hala
inşallah canım inşallahşimdi ne yapıcaksınız peki :44: bence yarın yeniden bi kan tahlili yaptırın eğer hamileysen değerlerin yükselmesi gerekir. inşallah iyi haberlerini alırız
canım anladığım kadarıyla gebelik var ama bende ondan korkuyorum inşallah öyle bişey yoktur.Denizcim seni korkutmak istemem ama dis gebelik olabilir 15 günlük gecikmeye bu deger normal degil. Aman ihmal etme ayrıntılı ultrasona gir
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnmcanım anladığım kadarıyla gebelik var ama bende ondan korkuyorum inşallah öyle bişey yoktur.
pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek
sence gebelik var mıdır bu değerle?ben beklenen adet tarihimde yani gecikmeyi bile bekleyemeden hcg yaptırdım ve 4187 çıkmıştı 3 gün sonra ise 12375e çıkmıştı değerin banada az geldi ama bilemiyorum tabi hakkında hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun
sence gebelik var mıdır bu değerle?
canım geceden beri okuduklarım beni çok korkutuyor.görünüşe bakılırsa gebelik var ama dış gebelik olabilirmiş.normalde hcg'nin 5ten büyük olması gebesin demek lakin o kadar çok zımbırtı var ki mol gebelik dış gebelik falan filan emin olamıyorum ki doktorda emin değilim demiş inşallah bebek vardır ve sıkıca tutunur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?