Benim ki dert değil sadece bilgi almak istiyorum..

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
iyi geceler hanımlar
bu akşam şiddetli bir rahim ağrısıyla hastaneye gittik kan verdim falan
adetim 15 gündür geçiyordu sonucumu öğreneli çok olmadı.hala şoktayım doktor beta hcg değeri 48 gebelik var mı yok mu emin olamıyorum demiş..
Allah aşkına bilenler söylesin 15 günlük gecikme ve 48lik bir değer hamile olduğum anlamına mı geliyor?
1,5 senedir anne olmak için uğraşıyorum ben
çok şaşkınım:18::18::18:

bilemiyorum ki canım :26: geç döllenme olduysa hamilesin ama aşırı derecede neden rahim ağrısı olur anlamadım. inşallah bi sorun yoktur. geçmiş olsun

şimdi ne yapıcaksınız peki :44: bence yarın yeniden bi kan tahlili yaptırın eğer hamileysen değerlerin yükselmesi gerekir. inşallah iyi haberlerini alırız
inşallah canım inşallah
yarın değilde pazartesi tekrarlayacağım testi 2 günde bir tekrarlanması gerekiyormuş

İnşallah gebesindir canım biraz bekle bence 1 hafta daha sonra kadın doğumcuya git en iyisi...

Denizcim seni korkutmak istemem ama dis gebelik olabilir 15 günlük gecikmeye bu deger normal degil. Aman ihmal etme ayrıntılı ultrasona gir

Denizcim seni korkutmak istemem ama dis gebelik olabilir 15 günlük gecikmeye bu deger normal degil. Aman ihmal etme ayrıntılı ultrasona gir
canım anladığım kadarıyla gebelik var ama bende ondan korkuyorum inşallah öyle bişey yoktur.
pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek

15 gün ciddi bi gecikme keske daha önce gitseydin doktora agrin sizin olmadan insallah gercek gebelik vardir ama deger cok düsük hayirlisi olsun hakkinda

Teşekkürler kızlar eve sığmıyorum şimdi resmen tuhaf hissediyorum.
hamile olduğuma inanmak zaman alacak sanırım şaşkınım
testi tekrarlamaktan başka yol yok..
sancım falanda kalmadı gayet iyiyim şimdi

Yüksek ihtimalle gebelik var. Canım gereksiz umutlandırmak istemem seni ama ben hamile kaldığım ay yani daha hamilelikten haberim yokken sabaha karşı uyurken bir sancı girdi birden böyle karnımın alt bölgesi ama çok da aşağıdan değil, uykumdan uyandırdı beni, çok canım yandı böyle bir hareketsiz bıraktı beni yani. Anlamadım tabi ne olduğunu. Birkaç saniye sonra geçti. Çok şaşırmıştım. Hiç unutmuyorum o günü. Bidaha da olmadı. O ay ben hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür sorunsuz sıkıntısız doğurdum bebeğimi. Kese yerleşirken böyle bu tarz ağrılar oluyormuş, duymuştum daha önce. Eğer sıkıntılı problemli bir gebelik olsa hala ağrın olurdu. Çok şükür geçmiş. Hiç korkutma kendini. Hayırlısı olsun. İnşallah bebişin sağ salim karnındadır.

Bu kadar geçikmeye bu değer çok çok az ,benim 2 günlük gecikmede 1500 dü ama tabi

geç döllenme diye birşey varmış belki öyledir eğer istiyorsan inşallah hamilesindir.

gecikme fazla ama değer düşük dış gebelik olmasından çok korkuyorum.
ama benim gibi olanlar varmış dün nette okudum sonra ki günlerde değerleri hızla artmış.
inşallah bebeğim benimle olur..

adet 15 gün gecikti ama ben 6.gün ve 12.gün idrar testi yaptım negatif çıktı halada idrarda çıkmadı kandan anladık gebelik olabileceğini geç döllenmeden şüphelendim ama şimdi karma karışığım sabaha kadar uyuyamadım.kafam karmakarışık

ben beklenen adet tarihimde yani gecikmeyi bile bekleyemeden hcg yaptırdım ve 4187 çıkmıştı 3 gün sonra ise 12375e çıkmıştı değerin banada az geldi ama bilemiyorum tabi hakkında hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun

sence gebelik var mıdır bu değerle?

sence gebelik var mıdır bu değerle?

normalde hcg'nin 5ten büyük olması gebesin demek lakin o kadar çok zımbırtı var ki mol gebelik dış gebelik falan filan emin olamıyorum ki doktorda emin değilim demiş inşallah bebek vardır ve sıkıca tutunur sana

canım geceden beri okuduklarım beni çok korkutuyor.görünüşe bakılırsa gebelik var ama dış gebelik olabilirmiş.
15 gün gecikti ama şöyle bişey var ben geç yumurtluyorum normal bayanlarda olduğu gibi adetin 14. günü değilde adetime çok az kala yumurtluyorum.adetimde her ay gün değiştirir düzenli değildir.bi kaç gün farkeder.bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…