Benim ki dert değil sadece bilgi almak istiyorum..

İnşallah dış gebelik değildir. Benimde geç döllenme oldu hiç testlerde çıkmadı kanda çıkmadı sonra çıktı çok şükür. Dr batma bıçak saplanması kanama olursa hemen gel dedi. Bi kaç gün o kadar korktum ki. Çok şükür değilmiş. Senin böyle sıkıntıların yoksa bir iki gün daha sabret tekrar kan ver. Üçe dörde katlanmışsa hayırlı olsun:)

Canim moralini bozmak istemem ama bende benzer seyler yasadim inşallah benimki gibi degildir seninki. Gerci dis gebelik olacagina boylesi olsun daha iyi. Bende battan 2 gun once kan verdim 17 cikti. Sevindim hamileyim diye. Katlamasi gerekirken battan 2 gun sonra verdigim kanda degerim 23 olmustu. Doktor emin olmak icin 2 gün sobra tekrar test yapti 16 olmus degerim. Adet ksnamadiyla atarsin dedi ve dun yani battan 5 gün sonra kanamam basladi. Senin 15 gün gecmesi ve bu degerin de pek normal gelmedi bana. Bir defa mi baktirdin sadece. Tekrar baktir artma olmasi lazim. Azalma varsa kimyasal gebelik gecirirsin. Doktor ne dedi peki sana ?

hayırlı sabahlar canlarım size bi sorum olacak ben bugün idrar testi yaptım adetim 10 gün gecikmişti testde tek çizgi fakat silik bi şekilde çıktı ne demek olur silik olması bileniniz varsa yardımcı olabilrmi?

doktorum kesin bişey söylemedi gebelik olabilirde olmayabilirde demiş
15 günlük gecikme değer 48 oldukça düşük bende farkındayım benim gibi olan yok mu sonra birden değeri yükselen

ikinci çizgi mi silik çıktı?

Canim benimde 7 gun gecmisti 60.52 cikmisti gec dollenmeydi seninki de gec dillenme sanirim ama tabi emin degolim ins saglikli gebeliktir su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gonlune gire nasip etsin Aminn

Canim benimde 7 gun gecmisti 60.52 cikmisti gec dollenmeydi seninki de gec dillenme sanirim ama tabi emin degolim ins saglikli gebeliktir su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gonlune gire nasip etsin Aminn
amin canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur çok korkuyorum kimyasal gebelik olacak diye
tekrar kan vericem yarın bakalım ne olacak sonuç

deniz 15 günlük gecikme için bu değer oldukça düşük.iki gün sonra tekrar kan ver bakalım ikiye katlıyor mu ya da ne kadar yükseliyor.bana kimyasal gebelik gibi geldi gerçi kimyasal olsa da adet olurdun şimdiye.hakkında Hayırlısı olsun.

gittim bebek konusunu geçiyorum bile şuan hamile değilim
ama işin kötü tarafı pko başlamış bende ve ben bunu anlayamamışım aylardır
hem 6 cm lik bir kistim hem tıkalı bir tüpüm hemde pkom var yani ne ararsan var acil ameliyat olmam lazım
yarın başka bir doktora gidicem inşallah duruma göre bu ay içerisinde gerçekleşecek ameliyat diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık

çok geçmiş olsun Rabbim hayırlara çıkarsın

sanki beta hcgnin çok daha yüksek olması gerekir gibime geliyor.muhtemelen değilsindir.

amin sağol canım sersem gibiyim ne için gittim neler duydum yinede şükür rabbim beterinden korusun

en azından öğrenmene vesile oldu aksi halde belki aylarca neden hamile kalamıyorum diye düşünecek belkide sağlığını olumsuz etkileyecek şeyler olacaktı, şimdi durumunu biliyosun iyi bi doktor bulup ameliyatını olursun, hayatta herşey insanlar için deme ki nasıl olsa sein tuzun kuru, bugün sana yarın belki bizlere, içini ferah tut tedavine başla hemen

Haklısın canım yarın doktora gidicem tekrar bakalım ne diyecek
hayırlısı olsun allah beterinden korusun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…