- Konu Sahibi deniz_1988
-
adet 15 gün gecikti ama ben 6.gün ve 12.gün idrar testi yaptım negatif çıktı halada idrarda çıkmadı kandan anladık gebelik olabileceğini geç döllenmeden şüphelendim ama şimdi karma karışığım sabaha kadar uyuyamadım.kafam karmakarışık
iyi geceler hanımlar
bu akşam şiddetli bir rahim ağrısıyla hastaneye gittik kan verdim falan
adetim 15 gündür geçiyordu sonucumu öğreneli çok olmadı.hala şoktayım doktor beta hcg değeri 48 gebelik var mı yok mu emin olamıyorum demiş..
Allah aşkına bilenler söylesin 15 günlük gecikme ve 48lik bir değer hamile olduğum anlamına mı geliyor?
1,5 senedir anne olmak için uğraşıyorum ben
çok şaşkınım:18::18::18:
doktorum kesin bişey söylemedi gebelik olabilirde olmayabilirde demişCanim moralini bozmak istemem ama bende benzer seyler yasadim inşallah benimki gibi degildir seninki. Gerci dis gebelik olacagina boylesi olsun daha iyi. Bende battan 2 gun once kan verdim 17 cikti. Sevindim hamileyim diye. Katlamasi gerekirken battan 2 gun sonra verdigim kanda degerim 23 olmustu. Doktor emin olmak icin 2 gün sobra tekrar test yapti 16 olmus degerim. Adet ksnamadiyla atarsin dedi ve dun yani battan 5 gün sonra kanamam basladi. Senin 15 gün gecmesi ve bu degerin de pek normal gelmedi bana. Bir defa mi baktirdin sadece. Tekrar baktir artma olmasi lazim. Azalma varsa kimyasal gebelik gecirirsin. Doktor ne dedi peki sana ?
ikinci çizgi mi silik çıktı?hayırlı sabahlar canlarım size bi sorum olacak ben bugün idrar testi yaptım adetim 10 gün gecikmişti testde tek çizgi fakat silik bi şekilde çıktı ne demek olur silik olması bileniniz varsa yardımcı olabilrmi?
iyi geceler hanımlar
adetim 15 gündür geçiyordu sonucumu öğreneli çok olmadı.hala şoktayım doktor beta hcg değeri 48 gebelik var mı yok mu emin olamıyorum demiş..
Allah aşkına bilenler söylesin 15 günlük gecikme ve 48lik bir değer hamile olduğum anlamına mı geliyor?
amin canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur çok korkuyorum kimyasal gebelik olacak diyeCanim benimde 7 gun gecmisti 60.52 cikmisti gec dollenmeydi seninki de gec dillenme sanirim ama tabi emin degolim ins saglikli gebeliktir su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gonlune gire nasip etsin Aminn
kan testi yaptır onlar güvenilir değil benim 15 gündür gecikiyor idrarda hala çıkmıyor kanda belli olduc ve t nin ortasında ama silik hiç böle çıkmazdı anlamadım geçersizmi yada
kan testi yaptır onlar güvenilir değil benim 15 gündür gecikiyor idrarda hala çıkmıyor kanda belli oldu
yarın doktora gidicem inş bakalım ne diyecek
gittim bebek konusunu geçiyorum bile şuan hamile değilim
ama işin kötü tarafı pko başlamış bende ve ben bunu anlayamamışım aylardır
hem 6 cm lik bir kistim hem tıkalı bir tüpüm hemde pkom var yani ne ararsan var acil ameliyat olmam lazım
yarın başka bir doktora gidicem inşallah duruma göre bu ay içerisinde gerçekleşecek ameliyat diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık
amin sağol canım sersem gibiyim ne için gittim neler duydum yinede şükür rabbim beterinden korusunçok geçmiş olsun Rabbim hayırlara çıkarsın
iyi geceler hanımlar
amin sağol canım sersem gibiyim ne için gittim neler duydum yinede şükür rabbim beterinden korusun
Haklısın canım yarın doktora gidicem tekrar bakalım ne diyeceken azından öğrenmene vesile oldu aksi halde belki aylarca neden hamile kalamıyorum diye düşünecek belkide sağlığını olumsuz etkileyecek şeyler olacaktı, şimdi durumunu biliyosun iyi bi doktor bulup ameliyatını olursun, hayatta herşey insanlar için deme ki nasıl olsa sein tuzun kuru, bugün sana yarın belki bizlere, içini ferah tut tedavine başla hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?