• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kilo Verme Serüvenim :)

canım ben hazır alıyorum poşet çay,nan kokuya poşeti çok daha rahat içiliyo diğerine göre :) tavsiye ederim

kız hatuuun nasıl gidiyor serüven :34:

Valla hi şekerim tam gaz devam her hafta biraz daha elvada diyorum ağırlıklarıma :1: çok mutluyum huzurluyum şu 5 kiloyu da bir atabilsem
daha fazla enerjik olucam ve sporuda daha rahat yapıcam eminim bundan :34: sizde ne var ne yok

canim bende cok dikkak ediyorum yediklerime.
ama cok yavas ilerliyor benim kilo verme. motivasyon yok oluyor sabah tartiyi görünce.
bu sefer ama vermem lazim

arada tabıı kaçamkalar oluyor tabi bgn mısafiirm vardı yaptıklarımdan çok azda olsa yedim mecburen sankı zayıflamam yavaşladı benımde bu hafta tartılmadım ama 63 le başladım 3. haftam 60 kıloydum gecen hafta çok mu az

arada tabıı kaçamkalar oluyor tabi bgn mısafiirm vardı yaptıklarımdan çok azda olsa yedim mecburen sankı zayıflamam yavaşladı benımde bu hafta tartılmadım ama 63 le başladım 3. haftam 60 kıloydum gecen hafta çok mu az

hayır canım gayet iyi tabi ki de olucak böyle dönemler belli ki hepimiz aynı dönemden geiyor önceki haftalar gibi çok çok gitmiyor kilolar
ama lütfen bozmayalım hedeflerimize daha ulaşmadıkki yarı yolda bırakmayın lütfenn zaten bende zor tutyorum kendimi ilk zamanlar
hiç kaçamak yapmazken hergün bi kaç kaçamak yapmaya başladım ama yanlışşşşşş yarından itibaren hepimiz kendimize geliyoruz
kızıyorum bakkkk

hayır canım gayet iyi tabi ki de olucak böyle dönemler belli ki hepimiz aynı dönemden geiyor önceki haftalar gibi çok çok gitmiyor kilolar
ama lütfen bozmayalım hedeflerimize daha ulaşmadıkki yarı yolda bırakmayın lütfenn zaten bende zor tutyorum kendimi ilk zamanlar
hiç kaçamak yapmazken hergün bi kaç kaçamak yapmaya başladım ama yanlışşşşşş yarından itibaren hepimiz kendimize geliyoruz
kızıyorum bakkkk

ben hep ayni hatayi yapiyorum canim yaaa
gün boyu is yerinde yediklerime dikkat edebiliyorum, kendimi kontrol ediyorum.

ama aksam evde saldiriyorum resmen, hele bi misafirliye gitsek, bide israr olunca hoppaaaa

bgn aktarımdan açık yeşil çay aldım 1 fıncan içtim şuana kadar ıyı gıdıyor alıştım cnm arık bı sure ve mısafir almamak gerek sanırsam

kızıyorum bakkkk

sakın ha, kaybetmeyin motivasyonlarınızı. sonra bulamıyorsunuz :10::10::10:

Kızlarrrr napıyosunuz baklaım Günaydınlar hepinizee :16:

BU hafta ki listemi çok seviyorum çünkü sabahları meyveli yoğurt var,artık psikolojikmidir nedir anlamadım,
sabah meyveli yoğurtla başlayınca daha enerjik ve dinç hissediyorum kendimi.Geçtiğimiz hafta yani düne kadar
bol bol kaçamaklarım oldu kilo aldığımı düşünürken pantolonumun biraz daha bol geldiğini farkettim ve yapma çiğdemmm dedim
kendi kendime devam et bak oluyor:)

Sabah Kahvaltım;

1 adet meyveli activia içerisine 3 kaşık müsli ( çok lezzetli geldi bana çok güzeldi)

ara öğünüm var saat 10.00 da 2 adet ceviz yiyeceğim.

Öğleden sonra sizlerle öğle yemeğimi ve ara öğünümü paylaşıcam :16:

Görüşürüz iyi bakın kendinize ciciler :)

Kızlarr öğle yemeğim;

sebze yemeği ( Türlü )
ve cacık 1 dilim kepek ekmeği ile

ara öğünümde 2-3 eti form büskivi olacak akşam yemeğimi de girebilirsem akşam yazıcam mutlaka:34:

Kızlar Günaydınnnn,

Akşam yazmadım,baktım kimseden ses seda yok bende yazmak istemedim son zamanlarda akşamları kaçamaklar yapmam çoğaldı çikolata filan yiyorum
ama çok canım istiyo öyle böyle değil yani :( neyseki bugün sabah biraz olsun moralim düzeldi çünkü en son 3-4 sene önce önce giyebildiğim gri kotumu
giyebildim :) çünkü artık jean de 34-36 beden giyiyodum ve eskilere sığamıyordum bugün ki jean'im 30-32 beden çok ama çok mutluyum darısı 28-26 lı bedenlere
inşallah :)) yuppiiiii

bugün 66 kilo çıktım sabah öle sevindimki anlatamam yalnız bugün dukana başlamaya karar verdim diyetisyene gitmedim bu hafta sabah sırf protein yedim ama baya zor bişeymiş bu ya insn daha çok acıkıyo ve kendisini halsiz hissediyo

bugün 66 kilo çıktım sabah öle sevindimki anlatamam yalnız bugün dukana başlamaya karar verdim diyetisyene gitmedim bu hafta sabah sırf protein yedim ama baya zor bişeymiş bu ya insn daha çok acıkıyo ve kendisini halsiz hissediyo

ahh ahh ben ne zaman görücem 60 lı lkiloları cnm benim yaa :( 7 şubata kadar 2 kilo vermem lazım yoksa yedim nanayı

yaramass canım bende son zamanlarda tatlı krızıne giriyorum nedense dn 2 dilim hemde bıskuvili pasta götürdüm valla allh afftesin bgn geri kalanını çöpe döktum gormek ıstemıyorum diye verebileceğim kimsede yoktu bende 1 haftadır tartılmadıım ama sankı veremedim gibi geliyor hayırlısı bakalım artık beslenme şeklim bu oldu hep böyle giidcek

selam kızlarrrrr hemen hemen bir haftadır önüme ne geliyosa yememe rağmen çok şükür şişmedim hatta incelmeye devam ediyorum çok şükür ama
kaç kilo oldum bilmiyorum tartım da bozuldu :( neyse diyetisyene gidince süpriz olur artık ama şu son beş gün dikkat etmem lazım offf offf :(
şubat sonuna kadr hedefim 5 kilo verip 72 kiloya inebilmek sonra Allahın izniyle marttan itibaren 6o kiloları görürüm inşallah herkese sabırr diliyorum
bu zor günleri de krizleri kilo almada atlatırız inşallah....

Merhaba ödem için bir öneriniz varmı diyette olmama ragmen karnım sıstı yüzüm şişti snki

ya ben eskiden verebildiğim kiloları veremiyorum ya inceldim verdim evet ama ilk başta haftada 2 kilo giderken şimdi 1 kiloyu zor veriyorum

Merhaba ödem için bir öneriniz varmı diyette olmama ragmen karnım sıstı yüzüm şişti snki

Selam canım maydanoz suyunu öneririm internetten kolayca bulabilirsin bir çok tarif ayrıca güce 2 fincan yeşil çayı dişini sıkıp 1 hafta iç
sonuçlarını göreceksin asla pişman olmayacağıın grantisini verebilirim ;)

Back
X