Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hatuuun nasıl gidiyor serüven![]()
arada tabıı kaçamkalar oluyor tabi bgn mısafiirm vardı yaptıklarımdan çok azda olsa yedim mecburen sankı zayıflamam yavaşladı benımde bu hafta tartılmadım ama 63 le başladım 3. haftam 60 kıloydum gecen hafta çok mu az
hayır canım gayet iyi tabi ki de olucak böyle dönemler belli ki hepimiz aynı dönemden geiyor önceki haftalar gibi çok çok gitmiyor kilolar
ama lütfen bozmayalım hedeflerimize daha ulaşmadıkki yarı yolda bırakmayın lütfenn zaten bende zor tutyorum kendimi ilk zamanlar
hiç kaçamak yapmazken hergün bi kaç kaçamak yapmaya başladım ama yanlışşşşşş yarından itibaren hepimiz kendimize geliyoruz
kızıyorum bakkkk
hayır canım gayet iyi tabi ki de olucak böyle dönemler belli ki hepimiz aynı dönemden geiyor önceki haftalar gibi çok çok gitmiyor kilolar
ama lütfen bozmayalım hedeflerimize daha ulaşmadıkki yarı yolda bırakmayın lütfenn zaten bende zor tutyorum kendimi ilk zamanlar
hiç kaçamak yapmazken hergün bi kaç kaçamak yapmaya başladım ama yanlışşşşşş yarından itibaren hepimiz kendimize geliyoruz
kızıyorum bakkkk
bugün 66 kilo çıktım sabah öle sevindimki anlatamam yalnız bugün dukana başlamaya karar verdim diyetisyene gitmedim bu hafta sabah sırf protein yedim ama baya zor bişeymiş bu ya insn daha çok acıkıyo ve kendisini halsiz hissediyo
Merhaba ödem için bir öneriniz varmı diyette olmama ragmen karnım sıstı yüzüm şişti snki