- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
şimdi şöyle söyliyeyim ben öncelikle tabi diyetisyene gitmenizi öneririm çünkü bende daha önce bu tür diyetler yaptım ama hep geri aldım fazla fazla
ve istediğiniz kiloya indiğinizde ben inceyim istediğimi yiyebilirm moduna giriyo insan ,diyetisyene gidince bir uzamandan destek alınca aslında her istediğimizi
yiyebileceğimizi ama bunu mutlaka tolere,kamufle etmeniz gerektiğini anlıyorsunuz iyice sonra vücudunuzu daha iyi tanımaya başlıyorsunuz öncelikli önerilerim bunlar
sonrasında şok diyetler yapmayın derim 1 ayda 4-6 dan gazla olmasın çünkü fazlası yağdan değil su ve kastan gitmiş oluyo,bu kaç kilo ile başladığınızdan da
farkeder önemli buda mesela ben 85.7 ile başadım şuan normal 1 ayda 7 kilo vermem elinden geldiğince spor da yapmaya çalış tatlım ben kendi kendime beceremiyorum
bunu çözmüş durumdayım yapacak birşey yok o yüzden pilates dersi almak istiyorum bakalım önümüzdeki ay şu para sıkıntım geçsin oluruna bakıcam onunda![]()
saol verdiğin bilgiler için canım benım.ama bende suan diyetisyene gidemem ki cok borcum var :) yenı eve cıktık ta..gercı akupunktur için kenara para koymustum 200 tl :)) cok deıl ama 1 ay gideyım ona demıstım hem ondan diyette uygulanıyormus..
sonra 5 gunde 5 kıloyu okudumm..bı denemek ıstedım hepsi bu :) olmadı senın dıyet lıstenden calarım kıs olmaz mı