• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kilo Verme Serüvenim :)

Çok teşekkür ederimmmmm daha da motive ettiniz beni :) hoşgeldiniz aramıza :) ailemize

ben de teşekkür ederim. ben henüz başlamadım diyetime. bir türlü başlayamıyorum nedense. sizinde yeni verdiğiniz 1300 gr için tebrik ederim. artık bende başlamak istiyorum. ama canım hep yemek istiyor:(((((

Çok teşekkür ederimmmmm daha da motive ettiniz beni :) hoşgeldiniz aramıza :) ailemize

canım hala merakla okuyorum yazdıklarını 63 kıloyla gecen hafta başladım ben ekmek makarna ve pilavı kestim az yıyerek öğlen ıspanak yemeğı ve 1 kase yoğurt yedim 1 tane lokma yedim dayanamayıp ama dun tartıldım 61 kılo çıktım ıyımı dersin sumu gıttı

sizi de tebrik ederim. bana sorarsan hiç az değil verdiğin. devamlı olmasını dilerim. darısı başıma...

bende tebrik ederim herzamn bişeyler yazmasamda inan bana hergün okuyor ve takip ediyorum seni verdiğin kilolar çok güzel ben evde olmadığım için bu haftaki diyetisyen randevum yattı geldiğimden beride tartılmadım yememde çok bi değişiklik yok ama spor tamamiyle çıkmış durumda hayatımda vana döndüğümde tekrar devem edeceğim herşeye inşallah yaza 58 kiloda girerim

bende tebrik ederim herzamn bişeyler yazmasamda inan bana hergün okuyor ve takip ediyorum seni verdiğin kilolar çok güzel ben evde olmadığım için bu haftaki diyetisyen randevum yattı geldiğimden beride tartılmadım yememde çok bi değişiklik yok ama spor tamamiyle çıkmış durumda hayatımda vana döndüğümde tekrar devem edeceğim herşeye inşallah yaza 58 kiloda girerim

Canım çok teşekkür ederim farkındayım zaten takip ettiğini sık sık yazmasan da topiği açtığımdan bu yana
varlığıı belli ediyorsun bende sana başarılar diliyorum ikimizin ortak yanı spor yapamamak galiba :(

evett 30 ocak-7 şubat arası yapılacak diyet listemi de yazıyorum

sabah;

1 activia içine 3 kaşık müsli+ muz

ara öğün ;

2 ceviz

öğle;

z.yağlı/etli sebze/k.bakl.
yoğurt,
1 dilim ekmek

ara öğün;

1 meyve,
3 kestane,

akşam;

zeytinyağlı sebze,
3 kaşık CHO ( yani makarna,pilav cinsi )

yatana kadar 1 adet de meyve

işte bu kadarrr :) bakalım bu hafta neler olacak ya çok merak ediyorum şöyle bi 3 kilo filan gidiverse ne olur sanki puff

bende sizlerle diyetime devam ediyorum yanlız kendimi sizler gibi kaşık yıcem falan dıye sıkmammaya çalışıyorum sabah 1 dilim ekmekle azar zar yedim öğlen taze fasulye ve yoğurt yedim yoğurt az yaglı değildi ben zayıflamakta ıstıyorum ama asıl istediğim yemek şeklımın değişmesi sonradan aynı kıloya çıkmak ıstemıyorum

bende sizlerle diyetime devam ediyorum yanlız kendimi sizler gibi kaşık yıcem falan dıye sıkmammaya çalışıyorum sabah 1 dilim ekmekle azar zar yedim öğlen taze fasulye ve yoğurt yedim yoğurt az yaglı değildi ben zayıflamakta ıstıyorum ama asıl istediğim yemek şeklımın değişmesi sonradan aynı kıloya çıkmak ıstemıyorum

Canım zaten zamanla 6 kaşık olayı göz kararı dediğimişz tabire dönüyo ve bir alışkanlık haline gelince hep p miktarda koyosun tabağına ;)
bende çok sıkmıyorum ama hala ve hala maalesef şu hareket egzersiz olayına girebilmiş değilim hazirana kadar en az 60-65 arasında olmak istiyorum
4 ayım var vereceğime inanıyorum ama son zamanlarda kilo verişim azaldı duraklama zamnına gelmeden metabolizmamın yavaşlatmamam lazım
ekstra yaptığınız şeyler veya hareketler varsa bana da yardımcı olun lütfen

öğle yemeğim domates çorbası ve yeşillikti şimdi de sakız çiğniyorum :)

Ara öğün olarak kepekli 3-4 büskivi yenmiştir vatana millete hayırlı uğurlu olsun :1:

bende 2 hafta sonra bugün tartıldım 67 olmuşum ii yinede vermişim biraz almadığıma şükür annemin yemekleri çok güzel arada kaçırıyorum umarım evde daha ii olur demekki neymiş spor olmayınca kilo verilmiyomuş evde sporda yapınca daha fazla kilo veriyodum pztesinden sonra sporada devam

bende 2 hafta sonra bugün tartıldım 67 olmuşum ii yinede vermişim biraz almadığıma şükür annemin yemekleri çok güzel arada kaçırıyorum umarım evde daha ii olur demekki neymiş spor olmayınca kilo verilmiyomuş evde sporda yapınca daha fazla kilo veriyodum pztesinden sonra sporada devam

öyle canım yaaa bana da aşıla şu sporu ne olur hiç yapamıyorum :(

dün bende kaçırdım valla mısafirliğe gittim ve ince bi dilim pasta yedim mecbur kaldım onu bunu ıstemem diyipte karşımdakını uzmek ıstemedim diyet yapıyorumda demedim spor olayı gelınce evde leslıa sanırım yapabılırım ama 2 gun yaptım benlfıtığı var bende ağrıdan duramadım bıraktım

Günaydın Günlüğümmm :)

Artık tekrardan yeşilçaya dönmek gerektiğini sana söylesem sevinirmisin ? :) biliyorum tadı çok kötü ama ilk hafta yeşilçayla uyguladığım diyette
4 kiloyayakın vermiştim metabolizmamı hızlandırmam için bugün tekrardan en başından başlat gibi başlıyorum hatta şuan içiyorum bile

Yaaaa varya bu yeşilçay mucizevi birşey gerçekten inanıyorum canı yürekten :)

arkadaşlar yeşil çay olmadan rejim olmaz bende tadı çok kötü diyodum ama şuan su niyetine içiyorum valla sıkın dişinizi

Back
X