Benim kim oldugumu bilmediginiz icin dertlesmek istedim

Herkeze meraba yazim uzun hanimlar
Ben hayatim boyunca her zaman her seyi cabalayarak yaptim kimse 1 lokma ekmegi bile ya al sende ac kalma demedi kimse sahip cikmadi mesela esimden baska. Universiteyi bitirdim ailem yanina istemedi beni ben okurken kendilerine duzen kurmuslar onu bozamazlarmış abime gitmek istedim o da esinden dolayi istemedi beni resmen ortada kalmistim is buldum ev arkadasi oldum bir kizla snra esyalar aldim hatta araba bile aldim oyle cok calisiyordum ki anlatamam.. suan yazip yazip siliyorum anlatamadigim oyle cok sey var ki.. yillar böyle gecti esimle tanistim sonra evlendik ailen saolsun yine sadece taktiklariyla ovunmeleriyle yanimdaydilar. Esim iyi biri bende cok sakinim. Asker benm esim goreve gitmistiik doguya orda 2 kez gebe kaldim ama 2 melegimde beni bırakıp gitti dogamadan melek oldular. Oyle doldum ki ben bu hayata.. esim gecenlerde yine goreve gitti suan bunu yazarken bile agliyorum annem geldi o gidince yanimda kalmak icin. Ben esim istemedi diye isten ciktim ev hanimiyim. Doktorlara gittik defalarca ameliyatlar ilaclar tedaviler bebegim olmuyor. Bir kadin icin bunu yazmak bile oyle agir kii.. annem karsima gecti ve bana senin cocugun bile olmuyor adam seni bosasa hakli dedi ama bu benm elimde degil ki 😔😔😔 hayat insanin yuzune boyle kamci vurur mu ? Vurdu. Hayat böyle acimasiz olur mu?oldu. Simdi burda okuyorum bazen iste bosananlar bebegini dusurmek isteyenler falan falan.. benm bu hayatta bazen tutunacak hic bir seyim yok gibi geliyor. Hayat bu kadar zor olmamali neden boyle ? Okudugunuz icin tesekkur ederim bana dua edin nolur 😥
Hayat acımaz evet ama sana gülmüş bak eşin var sağlığın yerinde bebeğin de ileride olur üzerine gitme bazı şeylerin... Ben ne hikayeler gördüm olmuyor dediğin anda Rabbim sürpriz yapıyor rahat bırak kendini stres yapma💕 Annen için çok şaşkınım ne acımasız bir yorum!!!! Ne yazık ki böyle anneler de var saygını bozma kırıldığını söyle mümkünse evine gönder hiç bir anne evladına bunu yapmamalı bu çok vicdansız bir yaklaşım. Sen keyfine bak eşinle mutlu olmaya bak 2 tane olmuş Rabbim büyük yine olur ve sağlıkla sonunu görürsün başlarda çok oluyor böyle şeyler dert etme canım 🥰 sevgilerimle...

Tüp bebek denediniz mi?
Üzülmek için cok erken hele ki tüp bebek denemediyseniz..

Ben 34 yasındayım 6.yılımız bitti 3 negatif tüp bebek deneyimi var sizin kadar negatif üzgün degilim hatta konu bile acmadım bununla ilgili..
Alan da veren de Allah mevla ne dilerse o olur
Hakkımızda en hayırlısını O bilir.
Hiç olmazsa evlat edinecegiz.. Dogurmakla annelik olmuyor oyle olsaydı yurtlar agzına kadar dolu olmazdı

Ben hayatim boyunca her zaman her seyi cabalayarak yaptim kimse 1 lokma ekmegi bile ya al sende ac kalma demedi kimse sahip cikmadi mesela esimden baska. Universiteyi bitirdim ailem yanina istemedi beni ben okurken kendilerine duzen kurmuslar onu bozamazlarmış abime gitmek istedim o da esinden dolayi istemedi beni resmen ortada kalmistim is buldum ev arkadasi oldum bir kizla snra esyalar aldim hatta araba bile aldim oyle cok calisiyordum ki anlatamam.. suan yazip yazip siliyorum anlatamadigim oyle cok sey var ki.. yillar böyle gecti esimle tanistim sonra evlendik ailen saolsun yine sadece taktiklariyla ovunmeleriyle yanimdaydilar. Esim iyi biri bende cok sakinim. Asker benm esim goreve gitmistiik doguya orda 2 kez gebe kaldim ama 2 melegimde beni bırakıp gitti dogamadan melek oldular. Oyle doldum ki ben bu hayata.. esim gecenlerde yine goreve gitti suan bunu yazarken bile agliyorum annem geldi o gidince yanimda kalmak icin. Ben esim istemedi diye isten ciktim ev hanimiyim. Doktorlara gittik defalarca ameliyatlar ilaclar tedaviler bebegim olmuyor. Bir kadin icin bunu yazmak bile oyle agir kii.. annem karsima gecti ve bana senin cocugun bile olmuyor adam seni bosasa hakli dedi ama bu benm elimde degil ki 😔😔😔 hayat insanin yuzune boyle kamci vurur mu ? Vurdu. Hayat böyle acimasiz olur mu?oldu. Simdi burda okuyorum bazen iste bosananlar bebegini dusurmek isteyenler falan falan.. benm bu hayatta bazen tutunacak hic bir seyim yok gibi geliyor. Hayat bu kadar zor olmamali neden boyle ? Okudugunuz icin tesekkur ederim bana dua edin nolur 😥
Ne güzel okuyup çalışarak bu günlere gelmişsin tutunacak dalım yok deme bu günlerde geçenin tutunacagı dal zaten kendisidir cahil biride değilsin bu kadar yapıp ettikten sonra annenin dediklerini hiç önemseme lafıda yapıştırırdım açıkcası cahillik annenin yaptığı size destek olacağına köstek oluyor bunca yaptıklarından sonra demek ki onuda başına aynı şey gelseydi direk boşanması gerekiyordu herhalde keşke gelmeseydi anneniz sizde umudunuzu yitirmeyin stres yapmayın rabbim doğru zamanda verir inş🙏

Tüp bebek denediniz mi?
Üzülmek için cok erken hele ki tüp bebek denemediyseniz..

Ben 34 yasındayım 6.yılımız bitti 3 negatif tüp bebek deneyimi var sizin kadar negatif üzgün degilim hatta konu bile acmadım bununla ilgili..
Alan da veren de Allah mevla ne dilerse o olur
Hakkımızda en hayırlısını O bilir.
Hiç olmazsa evlat edinecegiz.. Dogurmakla annelik olmuyor oyle olsaydı yurtlar agzına kadar dolu olmazdı
Beni belki de en iyi anlayanlardan birisi sizsiziniz insallah sizinde benmde olur burda yazariz bizde anne olduk diye ama bazen tukeniyor insan bazen iste diyorum artik bitti su koca dunyanin yuku benim sirtimda

Ne güzel okuyup çalışarak bu günlere gelmişsin cahil biride değilsin bu kadar yapıp ettikten sonra annenin dediklerini hiç önemseme lafıda yapıştırırdım açıkcası cahillik annenin yaptığı size destek olacağına köstek oluyor bunca yaptıklarından sonra demek ki onuda başına aynı şey gelseydi direk boşanması gerekiyordu herhalde keşke gelmeseydi daha anneniz sizde umudunuzu yitirmeyin stres yapmayın rabbim doğru zamanda verir inş🙏
Amin inşallah

27 yasndayn hatta 28 3 senelik evliyz
Canım benim bol bol dua et tevekkül et kafanı rahatlatacak işlerle meşgul ol ben böyle diyorum ama kendimde bunları yapamıyorum 🙄
Bende 3 senelik evliyim 1 düşük yaptım 2 sene önce düştükten sonra 6 ay korundık 1 yıldır da çocuk istiyoruz eşimde de bende hiç sorun yok ama olmuyor sanırım ben çok kafama takıyorum stresten olmuyor doktor klomen verdi ona başladım bakalım bu ay ne olacak
doktora gittin mi gitmediysen en kısa sürede git hatta instagramda birgebeningünlüğü sayfası Ovulasyon testi satıyor ben onlardan kullanıyorum yumurtlamamı takip ediyorum bu ay doktor kontrolünde takip yapılacak sende Ovulasyon testi al dene bence muhakkak doktora görünün hem içiniz rahatlar hem de bir sorun varsa (inşaAllah yoktur) tedaviye başlarsınız. Umudunu kaybetme daha çok gençsin dua et bol bol bizim de imtihanımız bu demekki rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

27 yasndayn hatta 28 3 senelik evliyz
yaşın çok küçük.Allahtan umudunu kesme. benim olduysa herkesin olur. stres yapma. en büyük düşman stres.ümidini kesme dnemeye devam et . inşaallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız. bu konuda yakınından kimseye bahsetme. daralırsan buralara yaz .insanlar daha çok stres yaptırıyorlar. çoçuksuzluk eksiklik degil. çok şükür mutlu bir evliliğin var.

Kimin ne dediğine bakma. Çok olmamış evleneli üstelik 2 gebelik yaşayabilmşsnz. Emin olun vakti gelince olur. Ben o kadar çok istyordm ki evladım olmasını çok zor imkansız geliyordu 5.yılda kucağına aldm çok şükür. Emin olun evladnz olduktan sonra hem sen hem eşin çok seveceksiniz. Daha Bn ir kıymetli olaca k şan lı olaca k çocuğunuz..sizin anneniz in evladına (size) davrandığı hini davranmayacaksnz. Gönlünü kırnayacaksbz.tek ihtiyacınız sabır ve zaman

Lütfen kendini zorlama enerjinle örtüşmeyen insanlarla iletişim kurmak için bu senin annen olsa bile ... Evet hayat çok zor ama bu zorlukların arkasından gelen güzellikler daha bir tatlı değil mi? hayırlı olanın gelmesi için daha zamanınız vardır belki bu zamanı daha değerli kullanman gerekir unutma ... Bebeğim olmayacak olmuyor fikrini kafandan atmalısın bence gün içerisinde aklına bile getirme pozitif düşün olumlamalar yap emin ol değişikliği hissedeceksin ve emin ol en büyük yalnızlık sesini duymayanların hislerini anlamayanların arasında yaşanandır. Rabbim hayırlı kapılar açar inş tez zamanda 🤲

Annenizi hayatınızdan çıkarın karşınıza geçtikçe mutsuz eder sizi ne güzel okumuş çalışmışsınız iyide bir eşiniz var inşallah allah çocuğunuzun olmasınıda nasip eder.

Gitriğim bir psikoloji üzerine seminerde sebepsiz bebek düşükleri yaşayan insanların anneleri.ile arasındaki bağda problem olduğu söylenmişti. Kaybetme duygusu çok güçlü olurmuş o insanlarda. Benim arkadaşım da 2 düşük yaşamıştı ona bunj söyledim. Olabilir aslında ben küçükken annem hep hastaydı ve ben hep o ölecek diye korkar çocuk aklımla senaryolar üretirdim dedi. Eşiyle terapiye başladı ve o ay hamile kaldı. Şimdi 3 aylık tatlış bir tostiş kızımız var. Sizin de ilk başta pıhtılaşma testi yaptırmadıysanız onu yaptıemanızı akabininde de bir terapiste gitmenizi öneririm.

O anneyi bir daha eve almayın. Sizi önceden sokağa atmış. Peki neşen hala görüşüyorsunuz?

Yerin dibine girsin boyle anne.Boyle analik mi olur?Anne olarak ,kadin olarak boyle bir cumleyi insan degil kizina dusmanina soylemeye haya eder,utanir.Oyle hassas bir yerde vurmuski,ayaginin altina alip dovseydi bu kadar acitmazdi canini.Boyle insanlari evinden kapinin esiginden gecmesine izin verme ailen dahi olsa.Olsem ben bir bardak su istemem boyle aileden boyle anadan

Bazı konuları okuyunca konu sahiplerini ekrandan çekip hoppp kendine gel diye bağırasım geliyor.

Daha 27 yaşında gencecik bir kadınsın, bu bir. İkincisi ben bir şey diyemiyorum demek nasıl bir mantık bilmiyorum. Sana annelik yapmamış bir kadını mutlu evliliğine niye taşıyorsun?

Sana ne zaman destek olmuş ki şimdi ona içini döküp ondan bir destek bekliyorsun. Ben annemi hayatımdan çıkartamam deme, eşinle huzurlu olmak istiyorsan kendini seni üzen her şeyden koruman lazım. Bebek için de hep derler psikoloji de önemli diye. Sana böyle saçma konuşan birisi kim bilir eşine neler söyler. Ne güzel Allah eşten yana yüzünü güldürmüş, iyi güzel şeyler düşün. Her şey yoluna girer. Anneni tamamen hayatından çıkarmasan bile ayda yılda nadir görüş, evine yatılı misafir olarak kabul etme.Ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi bir ruh sağlığın olur. Hamile kalman için belki de stresten uzak kalman gerekiyordur.

Canım özelden yazarsan doktor tavsiye ederim ama istanbulda.üzülme sakın Allahın izniyle olacak sadece zamanı var.(kayıpları olan biriyim ve kardeşimde zor kavuştu çocuguna)

Back
X